Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jednogdana
    05. Studeni 2020. 16:27

@lucky Zakon, javi nam kako je bilo, drzim ti fige na najjace!!
    @malala hcg-a? Mislis HSG-a?

BAJOMA
    05. Studeni 2020. 16:32

Lucky🍀

Evo ga danas u 20h narucena 🥳

Sretno🥳

• Jednogdana
    05. Studeni 2020. 17:29

Lucky🍀

Da nisam ocekivala da ce rec dodi danas, ali eto, mozda i on osjeca griznju savjesti jer me ostavio na milost i nemilost klomifena 😂 hvala cure najjaca ste podrska 💛

Mislim da je mozda otvorio knjigu sa fakulteta pa shvatio da treba paziti na ljude na klomifenu haha! Sretno! 

• Jednogdana
    05. Studeni 2020. 17:31

malala

Jednogdana

Da. Hsg

Ali to je ok spadas u statistiku, 6mj od HSG-a kao je lakse zatrudniti, iako je bila biokemijska ipak se kuha kod tebe, dam se kladiti da si trudna vrlo skoro...

LHBaby1
    05. Studeni 2020. 17:54

Hej curke..
    Malala bas mi je zao 😢 Ja sam se veselila samo jedan dan i nisam nikome rekla, a mogu zamisliti nakon toliko dana koliko je tesko se vratiti ponovo na pocetak. 😔 Ali idemo mi sad fino skupa se zainatiti i napraviti nove Bozicne bebe 🎅🏾🤗
    Lucky iskreno nisam vidjela sjenu na testu 🙈 Ali mislim da je najbolje provjeriti kod dr. sto se desava. Pa da stisnemo jako za te Bozicne bebice svi skupa 😍

👧🏽 33g. (sve uredno)
    🙎🏽‍♂️ 32g. (sve uredno)
    • Pokušavamo od 9/2020
    • Folikulometrije ✅
    • Hormoni ✅
    • Spermiogram ✅
    • HSG (1/2021) ✅

My Ovulation Chart

LHBaby1
    05. Studeni 2020. 18:04

Btw ja sam bila danas na pregledu, Beta je 1,2 tako da je negativna. M je normalno krenula. Rekla je da je sve ok i da idemo mrvicu probati stimulirati..
    Dr. mi je dala Letrozole 2.5mg x2 na dan od sutra (od 2. dana ciklusa). Tako da se veselim novim pokusajima. Citala sam dobrih stvari o Letrozolu i prednost je sto ne stanjuje endometrij. Ima li tko iskustva?

👧🏽 33g. (sve uredno)
    🙎🏽‍♂️ 32g. (sve uredno)
    • Pokušavamo od 9/2020
    • Folikulometrije ✅
    • Hormoni ✅
    • Spermiogram ✅
    • HSG (1/2021) ✅

My Ovulation Chart

Anchy_23 🌈 🌸
    05. Studeni 2020. 18:10

Ancioo hopsanje na najjace 🤞
    Pitam se kad cu ja takav pik vidjeti. Ovo iscekivanje me izluduje vise. Danas sam 10 dc al jos nista bar po trakicama (nisam pipi 3h prije trakice) 
    https://ibb.co/8rsP1zY 🤷🏼‍♀️
    Meni je to jako blijedo...nadam se da ce samo jedan dan naglo potamniti....i to uskoro.. strpljenje me napusta.🙈

Matkiša 😎
    05. Studeni 2020. 18:23

malala

Jednogdana

Da. Hsg

Ja obavila u 2mj, i uhvatila me korona i zbog posla nisam smjela u drugu županiju pa se to sve odužilo... Uglavnom nismo uspjeli iskoristiti tu priliku... 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    05. Studeni 2020. 18:26

@lucky držim fige ❣️
    @bajo sad sam zaboravila šta sam ti htjela odg. 😂😂😂Sigurno ništa pametno

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Anchy_23 🌈 🌸
    05. Studeni 2020. 18:36

anci000

Anchy ja se jutros probudila, zabrinuta svaki dan trakice radim one blijede, jedva da se vide, danas otišla piškiti odjednom samo sto sam ju uronila u mokraću vidim tamni rekoh boze hvala ti, isto mi je bilo za brigu
    13 dc mi je danas

Znam da ce doci do O ali svaki dan uronim i mislim si ajde da je to to! Bila sam prije 2 dana na uzvu i jedan folikul je bio 13.9mm. 🙏 
    Napokon sam docekala da zapravo mogu raditi na bebi. Ovo sve do sad je bilo pucanje u prazno steta svih vojnika (M mi radi u vojsci pa tako zove i spermice 😅 vojnici njegovi, njegova ponosna ceta).😅🤣
    Ja sam tu sa vama od 9 mj pa do sad nisam imala O. Vise sam luda ko puska.
    Kad dobijem pozitivnu lh trakicu nema me 2 dana na forumu ne izlazimo iz kreveta. Ima da to zabetoniram kao nikad do sad 😄💪😅🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.