Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    05. Studeni 2020. 19:05

Lucky🍀

Ancy tocno znam kako ti je, ja sam ove godine sve skupa imala 4 ovulacije, ova zadnja se nebi ni dogodila da nisam pila klomifen…i konacno docekas normalan skolski ciklus i evo opet se sve zahebe 🤦🏻‍♀️ ja kad vidim pik na trakici dode mi da ju uramim 😂

Isto, a ako jos bude poslije pika i T u pitanju uramit cu obje! Haha 🤣🤣🤣

Kiky 🥰
    05. Studeni 2020. 19:10

malala

Prvi puta kad sam zatrudnila zadnja m mi je bila 5.11. I evo, 5 g poslije, opet m 5.11. Sad hoće biti zadnja prije t, pitanje???? Ali onda djeca imaju rođ jako blizu što inače baš ne preferiram jer im se to možda ne bi svidjelo. Da je sad uspjelo, bila bi baš ljetna beba i donekle razlika između rođendana.

Zao mi je zbog biokemijske i znam kako ti je jer sam prosla dva puta.. Isplaci se i kreni dalje, ja sam sigurna da te ubrzo ocekuje trudnoca! Bog sa svima nama ima plan i ja sam sigurna da ce i meni i svim curama koje ovdje cekaju na to blazeno stanje doci u pravome trenutku 🥰

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Anchy_23 🌈 🌸
    05. Studeni 2020. 19:23

malala

Prvi puta kad sam zatrudnila zadnja m mi je bila 5.11. I evo, 5 g poslije, opet m 5.11. Sad hoće biti zadnja prije t, pitanje???? Ali onda djeca imaju rođ jako blizu što inače baš ne preferiram jer im se to možda ne bi svidjelo. Da je sad uspjelo, bila bi baš ljetna beba i donekle razlika između rođendana.

I ja sam se tako ubijala sa mislima poslije izgubljene bebe. Sve nam se poslihtalo kako smo htjeli bilo je idealno. Nisam ni sanjala da ce tako savrseno biti i lako. Okrugla 2020 godina pa 6 mj termin pa musko a bas sam htjela sina i muz isto, nitko iz obitelji nema u 6 mj rodendan, beba ce biti taman velika kad dode zima i prehlade. Ma sve nam je bilo ajnc A. 
    I onda u treptaju oka sve nestane. 
    Sad bi dala da sve bude naopacke i onako kako nisam htjela i zamisljala samo da svoga sina drzim u rukama.
    ----
    Sad znam da to nista nije vazno. Ali stvarnoo nije i znam da ce mi moj sincic poslati bracu ili seku. I kad god to bilo ja cu to prihvatiti. Nista mi vise nije bitno osim da donesem na zivot zdravu zivu bebu 👶
    -----
    Vjerujem da ce se i tebi dogoditi T i to uskoro. Samo se sad isplaci odtuguj i kreni dalje. Doci ce i tvoj trenutak i vjerujem da ce biti savrsen. 😘😊

Sanjarka88
    05. Studeni 2020. 20:02

Ancy grlim te jako 🤗🤗🤗

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Anchy_23 🌈 🌸
    05. Studeni 2020. 20:31

Hvala cure puse vam lete 😘
    Cekam lucky da nam se javi.
    A je se danas cijelu dan cudno osjecam i sad sam izmjerila 37.3 😅 nadam se da nije korona 🙈

Sara 🌸
    05. Studeni 2020. 20:57

Lucky, imas super gina. Samo strpljivo ( reče ti najnestrpljivija osoba na svitu), al te stvari stvarno ne mozes zurit. Korak po korak.  😉
    Ne razumim sad, kad bi po svemu tome tribala dobit M? 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Anchy_23 🌈 🌸
    05. Studeni 2020. 21:21

Ancioo hvala na slicici lijepi pik bome imas sretno 🍀🤞
    Lucky toliko mi je drago da si otisla i da znas na cemu si. Kako kazu strpljen spasen..tako i ja cekam cekam...ali doci ce i to nase cudo
    ----
    Ali cure mojee mene nesto gadno ulovilo. Bas se nikako ne osjecam mislim da sutra ostajem doma...
    Pa to je za poludit sad kad u top formi moram biti za hopsanje ja se osjecam bolesno i imam temperaturu 🙊

Kaća
    05. Studeni 2020. 21:29

Ajde baš mi je drago da si razjasnila s doktorom sve i da se sada ne misliš. Što se tiče spermio potpuno je u pravu, ovaj moj samo smišlja izlike. Pomalo dalje, i meni je moja rekla da me ne želim intenzivno sada slat na humanu, ona je sve to prošla kaže ako je spermio ok da pratimo trakicama 6 mj pa ćemo vidit onda dalje jer je s moje strane sve školski. Bože kako me to frustrira . 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Kaća
    05. Studeni 2020. 21:38

Nije on nikad rekao da neće, nego uvik se "nešto poklopi" 😑 toliko se boji rezultata da postane nervozan čim to spomenem 
    Tako možemo raditi na bebi još 20 godina dok mi se jajnici ne osuše i postanu visibabe 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Kaća
    05. Studeni 2020. 21:48

Mahh udarac na ego je njima gori nego udarac u dječije doplatke, a negativan rezultat je topčina na ego. Samo koliko god ja govorila da je medicina danas vrhunska i sve se može riješiti to ne dolazi do glave. Oprostite baš sam sada istresla nervozu iz sebe nemam s kim pričat o tome.

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.