Sretno draga bas me zanima kako ce ovaj ciklus kod tebe zavrsiti. Ako si ovulirala ovaj mjesec onda to mora da je bilo 23.10., iako tesko je reci jer nisi mjerila temp prije toga redovno...
Aha kuzim, ili si O 23.10. ili nisi jos, ili je cista! Ja bi da sam na tvom mjestu zvala doktora odma jer proslo je skoro 3 tjedna od klomifena i nemas razloga cekati...
Sanjarka a miša mu, onda ćemo skupa u lov na Božićno čudoJednogdana slažem se da je ovo bilo baš neodgovorno, jer inače je stvarno dobar doktor, ne znam šta mu bi….vidjet ću idući ciklus još imam klomifen, i to ću tražiti pregled šta god da on rekao i uopće me ne zanima, a nakon toga ću ionako izgleda morati dalje ako ne uspije pa ću svejedno morati tražiti drugog doktora.
Budemo ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Aha kuzim, ili si O 23.10. ili nisi jos, ili je cista! Ja bi da sam na tvom mjestu zvala doktora odma jer proslo je skoro 3 tjedna od klomifena i nemas razloga cekati…
Ustvari imas i pravo, a ionako necu moci doci odmah na pregled pa bolje da se javim danas da me naruce sljedeci tjedan i uhvatim termin sto prije.
Pa da, koji god ishod da je nemas razloga cekati, ako i mengu dobijes svejedno morala bi kod doktora prije sljedeceg klomifena na pocetni UZV koji se radi na CD2-4. Sto god da je moras ga zvati pa bolje sada nego kasnije jer opet ce ti propasti 3 ciklusa umjesto da odradis jedan...
Cure žao mi je zbog vaše situacije, ali kao što je netko već rekao mi požurimo s testovima a nekad bolje da ne znamo... Jer mislim da manje boli činjenica da nije bilo ništa, nego biokemijska... U svakom slučaju nakon biokemijske se češće dogodi opet trudnoća pa neka vam to bude vjetar u leđa 🧡
@lucky luda situacija, nadam se da će se brzo otkriti što se događa.. I istina da klomifen mora biti pod nadzorom upravo zbog toga....
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Evo poslala sam im mail i opisala svoju situaciju, nadam se da ce termin biti ubrzo 🤞🏻
Drzim fige!!! Dobro si napravila!!
Cure žao mi je zbog vaše situacije, ali kao što je netko već rekao mi požurimo s testovima a nekad bolje da ne znamo… Jer mislim da manje boli činjenica da nije bilo ništa, nego biokemijska… U svakom slučaju nakon biokemijske se češće dogodi opet trudnoća pa neka vam to bude vjetar u leđa 🧡
@lucky luda situacija, nadam se da će se brzo otkriti što se događa.. I istina da klomifen mora biti pod nadzorom upravo zbog toga….
Istina manje boli ako ne znas ja se za ovo dite ne cuvam 4-5 god a samo znam za biokemnijsku u trecem njesecu jer su mi kasnile 4 dana a tko zna koliko ih je bilo prije(ono kasnila bi M dan dva )i bolilo je ko sam vrag(mislim psihicki)
Evo ga danas u 20h narucena 🥳
Sretnoooo 🤗
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Evo ga danas u 20h narucena 🥳
Aj da ima jos takvih doktora, posebice u vrime korone. Javi se sta je reka. 🧡
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji