Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    05. Studeni 2020. 12:35

Lucky ja ne vidim sjenu 😪
    Jesi piskila LH danas? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    05. Studeni 2020. 12:36

LHBaby1 žao mi je i zbog tvoje biokemijske 😪😪
    Bas ruzne vijesti zadnja 2 dana 😒

Sanjarka88
    05. Studeni 2020. 12:37

Ja obavila pregled jucer 
    Nista ni od ovoga ciklusa, papa ce tek za cca 12 dana 
    Al nema veze, bude bozicno cudo sljedeci mjesec ❤️
    Drzite fige da papa i brisevi budu dobri pa da mozemp iza sljedeceg menge u nove pokusaje 

Anchy_23 🌈 🌸
    05. Studeni 2020. 13:01

malala

točkicaa

Malala zao mi je jako 😔😔♥️
    Jesi vadila betu ili?

Da. Samo je 7 bila. Uzv, pregled, sve. Na uzv se ništa nije vidjelo. U bolnici čekala 3 h skoro na to sve.

😔😔

Sanjarka88
    05. Studeni 2020. 13:06

malala

točkicaa

Malala zao mi je jako 😔😔♥️
    Jesi vadila betu ili?

Da. Samo je 7 bila. Uzv, pregled, sve. Na uzv se ništa nije vidjelo. U bolnici čekala 3 h skoro na to sve.

Zao mi je 😪
    Ne znam kolika ti je bila prvi put i na koji dpo. 
    Ali ja sam toliko toga iscitala oko te bete jer je moja bila 77 na 15dpo i ispalo je stvarno da ako je beta na 14dpo manja od 100 da je velika mogucnost spontanog ili biokemijske 
    Eto kod mene je tako i bilo 
    Ja jednom znam. Vise ne vadim betu i ne radim test prije kasnjenja
    Necu prominit ishod ali cu prominit svoje ponasanje u tim danima 

• Jednogdana
    05. Studeni 2020. 13:16

Drage zene, nikako se nisam mogla sjetiti svoje lozinke, napokon sam ju promjenila.
    Citam vas stalno a najvise se javljam sad zbog ovih trazenja sjena...Lucky zeno, ja nazalost ne vidim nista, a ako uzmemo u obzir i tvoju temp (36.4) mislim da T nije.. Moglo bi se raditi o cistama jer 5-10 dana nakon zadnjeg klomifena bi morala ovulirati. Nego, ja mislim da ti moras pozdraviti tog doktora i naci drugog jer dati nekome da uzima klomifen bez nadzora je krajnje neodgovorno i dosta opasno. 
    Inace kod mene, nista jos, cekam strpljivo O...danas sam CD12...

• Jednogdana
    05. Studeni 2020. 13:33

Ma nikako ne mislim da ces morati negdje dalje, nadam se da ce ti klomifen pomoci uskoro ali uzimati ga bez nadzora i smisla i plana je jednostavno uzasno. Sa klomifenom ne znas da li ces imati 1 jaje, 2, 3 ili 5 ili mozda razviti opasan OHSS, ili mozda ciste. Jednostavno nikad ne znas i doktor mora provjeriti sve dok ne ovuliras. Uzalud mu bilo kakva reputacija dobrog doktora, ako je u stanju ovako nesto izvoditi daleko je od dobroga...

• Jednogdana
    05. Studeni 2020. 13:36

Recimo u slucaju da imas vise od 4 folikula doktori obicno prekidaju ciklus i savjetuju da se ne seksas...Nekako ipak mislim da se kod tebe radi o cisti. Ako nisi ovulirala 5-10 dana nakon zadnjeg klomifena a imas trakice koje idu gore dole onda je to cista, sto je isto cesta posljedica klomifena...

• Jednogdana
    05. Studeni 2020. 13:47

Ja ti drzim fige da je nekim cudom ovulacija jer sve je moguce nikad ne znas. Ali vidim u tvom potpisu graf zadnji klomifen si uzela 14.og? To je debelo debelo daleko. Nisam znala da si vec imala cistu, sto onda jos vise ima smisla ako si sklonija cistama da je klomifen tu odradio taj potez...
    Drzim ti fige da sve ispadne da sam u krivu, stvarno, a ako nisam, bjez od tog doktora...

Mallla
    05. Studeni 2020. 13:55

Malala i LHbaby jako mi je žao zbog vaše situacije. Držite se, svanit će sunce, bit će bolje! Neka vam već idući put bude bolje. 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.