@lucky ja sam očito kao i Bajo skrenula, ali ja vidim sjenu 🤷♀️
@točkica sestra Mara mi rekla da je dosta cura u međuvremenu dok su čekale ostale trudne pa možda i ti uspiješ🤞
A što se tiče doktora to je ludnica, jedva ih uspijem dobit na telefon i onda ne znaju tko izdaje uputnice za anesteziologa i KKS i to što treba za punkciju… Ova opće med. kaže treba ti Gin tvoja dati, ova ginička ne da kaže idi kod ove.. Na kraju uspijem namolit nekako da bi mi rekli da su tu u bolnici zaraženi i da moram u drugu bolnicu i da mi oni ne mogu dati za to uputnicu I to tako od utorka traje prepucavanja 🤬 i sad nemam pojma šta će biti, moram doktora u petak na molit da mi on da uputnice… Šou šou, kao da nije i ovako teško još i oni otežavaju
Ajme hvala znaci obe smo za psihijatriju😂😂😂
Daaa 😂😂😂
Hvala cure, ma bit će sve ok samo uvijek se mora zakomplicirati malo
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Pozdrav,
Malo upadam.. vidim da je sve više ekipe za psihijatriju pa rekoh eto prilike da se i ja pridružim! :)
Lucky, isti smo dan dpo. I ja vidim sjenu na tvom testu! Želim ti još tamniju crtu za par dana! ;)
Ja piškim samo LH navečer. Slične su kao i tvoje. Ova je od sinoć..
https://ibb.co/Y2dHgjq
(Prva crta je kontrolna, druga je testna ;) )
Međutim, ja imam neredovite cikluse pa ne znam baš još na čemu sam..
U svakom slučaju, sretno tebi i svim ženama ovdje!
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Pozdrav,
Malo upadam.. vidim da je sve više ekipe za psihijatriju pa rekoh eto prilike da se i ja pridružim! :)
Lucky, isti smo dan dpo. I ja vidim sjenu na tvom testu! Želim ti još tamniju crtu za par dana! ;)
Hvala da znamo da nismo svi coravi🤞🤞🤞
Sto se tice tih zelenih one ti rijetko kad pokazuju pik tj nedorecene su . Zelim ti sto prijepik🤞🤞🙏🏻
Pozdrav,
Hvala da znamo da nismo svi coravi🤞🤞🤞
Sto se tice tih zelenih one ti rijetko kad pokazuju pik tj nedorecene su . Zelim ti sto prijepik🤞🤞🙏🏻
Da, ludim s njima. Čekam roze da dođu, zato ove što prije želim potrošiti. :D
Nikad mi testna nije bila tamna kao kontrolna na plavima.. vidjet ćemo!
Samo da nam Lucky ne odustane od piškenja sljedećih dana. Misliš da bi digitalni pokazao + u slučaju kad se vidi sjena na trakici?
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Lucky, ja se nadam da sam u krivu ali koliko god se trudila ne vidim ništa. Svakako držim fige, al ako nije T, nemoj opet dugo čekat za gina, odužit će se opet i eto ti, proć će skoro godinu dana pokušavanja a ti si praktički imala 3-4 puta kad se moglo nesto dogodit, ako racunamo misece do M bez O. 😊
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Lucky na žslost ne vidim ništa i mislim ds si ti sad u Ovulaciji i da će kroz koji dan skočiti temp.
Tako da šanse za ovaj ciklus su još tu! Navijamo za tebe!
url=https://lilypie.com]
Sara i Mallla ja se slazem s vama da je test negativan i da se nista ne vidi, a curama hvala sto su se ubile naci sjenu, lijepo bi bilo da su one u pravu, a ne mi, ali sumnjam.
Kako god da bilo bas cu sad vidjeti hoce li tempica skocit sto znaci da ce O jer stvarno me ovih dana zoga dolje i grci, nadam se da to nije od neke bijesne ciste 🙏🏼
Svakako ako se u roku tjedan dana ne desi nista zovem gina i narucujem se, ne namjeravam vise cekati 50dc pa zvat
Mudro zboris. Tako bi i ja napravila jos max tj dana ako ne onda odmah zvati gin.
To je super kad si netko moze priustiti privatno otic, vrijedi svake kune! A ne kad odem kod svoje soc.gin doslovno me pogledom gađa s nekim tanjurom i misli si kojeg si vraga dosla, evo sve trcim tebe vidit, pa nebi dosla da ne moram
Meni se moja strasno zamjerila kada sam nakon svoje tragedije i traume dosla sa papirima da mi napise uputnicu za test na trombofiliju. Pa zbog korone nisam mogla ni uci i doci do nje da onako ljudski popricamo, nego mi je sestra na vratima ambulatne sutnula nazad papire i rekla da moje dijete nije zbog trombo umrlo. Da mi gin. nece dati uputnicu nek idem kod svoje dr opce prakse pa ako ona hoce nek mi da uputnicu za hematologa pa neka hematolog odluci. A ako zelim cuti to i od doktorice neka ju nazovem (dok stojim ispred ambulante) a ona ce me spojiti sa njom unutra. Aj zamislite vi to. Preko telefona da pricamo a ja sa druge strane zida ispred ambulante stojim.
Da mogu odmah bi promijenila soc gin. problem je taj sto u Zg vise ni jedan normalan gin ne prima nove pacijente jer su i ovako preko glave bukirani…
Ja kad sam živila u Zagrebu bila sam god Zadre u Sesvetama. Meni je bio dobar, kumi je vodio trudnoću ona je bila zadovoljna, sad ne znam koliko su drugi zadovoljni.
Malala Bog te ne kažnjava nego te čuva. Napravio je naše tijelo tako da detektira ako nešto nije u redu da to popravi. Tijelo je prepoznalo da se neće dobro plod razvijati i samo ga je odbacilo. Zato se i događaju biokemijske. Znam da si ljuta, tužna i bijesna na sve i imaš apsolutno pravo bit, ljudi smo od toga pobjeći ne možemo. Daj si vremena, odtuguj tu smo za tebe, a onda hrabro naprijed ne daj da te ovo pokoleba. Da nije ovakvi testova koji rano detektiraju trudnoću ne bi ni znale za te biokemijske kao ni većina žena do sada. Uzmi si vremena i odmori se malo sada. ❤️
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Malala suosjecam s tobom. Koma je to kad si tako sretan i letis visoko i onda odjednom rez. Ali sve ima svoje zasto. Drzi nam se, biti ce bolje.
Hvala cure, ali biokemijska je. 😓😓😓😓
Samo mi je ubilo nadu i u hcg testove i ni njima neću više vjerovati.
Stalno se pitam zašto me Bog tako kažnjava? Da ti da se nadaš i veseliš 5 dana i onda ti sve to uzme.
Zao mi je jako 😪😪😪
Isplaci se. Odtuguj....
I brzo u nove pobjede, sljedeci ciklus nakon biokemijske bude cesto uspjesan 🤗🤗🤗
Drzi se!
Si to bila na pregledu ili?
Kolika ti je ono bila beta i na koji dpo?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji