Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BAJOMA
    05. Studeni 2020. 07:30

Lucky🍀

Malala ne znam sta bi rekla… 😒
    Bajo draga ti svim silama zelis da je moj test pozitivan, ali samo ti vidis sjenu 😂💛 pa cekaj ne mogu odmah otic cim sam listu preuzela, moram malo bit tu jos 😅

😂😂😂😂

BAJOMA
    05. Studeni 2020. 07:32

Lucky🍀

Malala ne znam sta bi rekla… 😒
    Bajo draga ti svim silama zelis da je moj test pozitivan, ali samo ti vidis sjenu 😂💛 pa cekaj ne mogu odmah otic cim sam listu preuzela, moram malo bit tu jos 😅

Za 4 dana vidit ce mo ko je bio u pravu ja il ti 🙈

Anchy_23 🌈 🌸
    05. Studeni 2020. 07:33

Jutro cure!
    Lucky na prvu bi rekla da je - ali kad ovako Bajo lijepo uveca kao da se nesto nadzire. Nikad ne znas! pricekaj pa ako ne dode M za par dana opet pisni.
    Malala odi na hitnu neka pogledaju. Mozda je neki hematom ili nesto tako pa ce ti Duphaston dati. Nadam se da je sve oke sa mrvicom.

Kaća
    05. Studeni 2020. 07:40

Bajo koji ti je ono filter od neki dan, ja sam uspila ovo izvuć 
    https://ibb.co/LYY2KPy

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Kaća
    05. Studeni 2020. 07:41

Sva srića nemamo neku psihijatricu u grupi 😂😂😂

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Anchy_23 🌈 🌸
    05. Studeni 2020. 07:47

Kaća sigurna sam da mozda neka psihijatrica i cita pa koluta ocima haha! A sta ces mi smo tu toliko pune pozitive i zelimo svima taj+ da cemo analizirati dok nam oci ne ispadnu 

BAJOMA
    05. Studeni 2020. 07:50

Kaća

Bajo koji ti je ono filter od neki dan, ja sam uspila ovo izvuć
    https://ibb.co/LYY2KPy

Ma oni sta imas na mob pise loly 😂😂😂

BAJOMA
    05. Studeni 2020. 07:52

Kaća

Sva srića nemamo neku psihijatricu u grupi 😂😂😂

Vrh izjava oplakala 😂😂😂😂😂😂😂😂

BAJOMA
    05. Studeni 2020. 07:58

I daans nisam kroz filter provlacila tako da je nesto jaca sjena nego neki dan kad se moralo 🤞🤞🤞

Anchy_23 🌈 🌸
    05. Studeni 2020. 08:46

Cure...ja sam jucer puno citala o endometriju i koliko mora biti zadebljan da fino primi js. I samo sam se pocela nervirati. Pa sam fino prestala citati i roknula jos jednu casu cikle
    Meni je na 8 dc endometrij bio 5.9 mm a optimalno je od 8 do 12. I sad se ja pitam koliko se on dnevno zadeblja i dali ce stici biti fini debeo do O da se primi.
    Eto zavidim curama koje ostanu trudne i nemaju pojma o svim ovim glupostima koje ja sad znam. Nisam ni znala prosle god koja sam sretnica. Ostala trudna a pojma o pojmu nisam imala. Niti sam strepila prva 3 mj. Nisam ni svjesna bila koliko cesto se spontani dogadaju. Bas sam mujo mujo bila. eh da mi je malo sad taj neinformirani mozak da ne razmisljam toliko vise!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.