Malala ne znam sta bi rekla… 😒
Bajo draga ti svim silama zelis da je moj test pozitivan, ali samo ti vidis sjenu 😂💛 pa cekaj ne mogu odmah otic cim sam listu preuzela, moram malo bit tu jos 😅
😂😂😂😂
Malala ne znam sta bi rekla… 😒
Bajo draga ti svim silama zelis da je moj test pozitivan, ali samo ti vidis sjenu 😂💛 pa cekaj ne mogu odmah otic cim sam listu preuzela, moram malo bit tu jos 😅
Za 4 dana vidit ce mo ko je bio u pravu ja il ti 🙈
Jutro cure!
Lucky na prvu bi rekla da je - ali kad ovako Bajo lijepo uveca kao da se nesto nadzire. Nikad ne znas! pricekaj pa ako ne dode M za par dana opet pisni.
Malala odi na hitnu neka pogledaju. Mozda je neki hematom ili nesto tako pa ce ti Duphaston dati. Nadam se da je sve oke sa mrvicom.
Bajo koji ti je ono filter od neki dan, ja sam uspila ovo izvuć
https://ibb.co/LYY2KPy
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Sva srića nemamo neku psihijatricu u grupi 😂😂😂
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Kaća sigurna sam da mozda neka psihijatrica i cita pa koluta ocima haha! A sta ces mi smo tu toliko pune pozitive i zelimo svima taj+ da cemo analizirati dok nam oci ne ispadnu
Bajo koji ti je ono filter od neki dan, ja sam uspila ovo izvuć
https://ibb.co/LYY2KPy
Ma oni sta imas na mob pise loly 😂😂😂
Sva srića nemamo neku psihijatricu u grupi 😂😂😂
Vrh izjava oplakala 😂😂😂😂😂😂😂😂
I daans nisam kroz filter provlacila tako da je nesto jaca sjena nego neki dan kad se moralo 🤞🤞🤞
Cure...ja sam jucer puno citala o endometriju i koliko mora biti zadebljan da fino primi js. I samo sam se pocela nervirati. Pa sam fino prestala citati i roknula jos jednu casu cikle
Meni je na 8 dc endometrij bio 5.9 mm a optimalno je od 8 do 12. I sad se ja pitam koliko se on dnevno zadeblja i dali ce stici biti fini debeo do O da se primi.
Eto zavidim curama koje ostanu trudne i nemaju pojma o svim ovim glupostima koje ja sad znam. Nisam ni znala prosle god koja sam sretnica. Ostala trudna a pojma o pojmu nisam imala. Niti sam strepila prva 3 mj. Nisam ni svjesna bila koliko cesto se spontani dogadaju. Bas sam mujo mujo bila. eh da mi je malo sad taj neinformirani mozak da ne razmisljam toliko vise!
Sortiraj odgovore
Najstariji