Znaci mogu da uzivam u mom jedinom poroku sada (ranije sam pusila) ☕☕☕
Sanjarka etoooo 😊😊😊😊👌🏻 buduca mama 😍😍😍😍 sad si 100 posto sigurna da je sve ok
Hmm jel moguce da sam ja imala 2 O? Na 12dc i onda na 16?
Ja sam imala 2 folikula, levo i desno….
😂😂Leoni ti si kraljica... Od crnjaka da nema O do 2 O,
Nije baš često da su 2 O odnosno dva jajašca ali nije ni nemoguće.... Tako da je sve moguće. A što te navodi na tu pomisao?
url=https://lilypie.com]
Hvala vam cure sto mislite na mene
Beta je 186 🙏
Nadam se da je to dobar znak
Malo sam ne naspavana, puno stresa i zivciranja i ljuta sam uzasno na sebe, uzasno!
Pokusat cu se sabrat jer inace nece svakako dobro zavrsit. Bas sam idiot 😩😔
Jesam ti rekla, jesam ti reklaaaaa 🙆♀️🙆♀️🙆♀️
Skoro 200 kako sam i pretpostavila da ce biti 🙆♀️🙆♀️🙆♀️
Sad smiri misli i uzivaj 🥳🥳🥳
Not that fensi, ekšli..
Jajnike ugglavnom osjetimo prije O, možemo osjetiti napinjanje prije pucanja, ali i nekad zamjeniti jajnike za probavu (zvuči nevjerojatno ali da zna i to biti). Po svim tvojim simptomima kojj su bili i po grafu 16dc najizglednija Ovulacija! Sad se već možeš usmjerit na osluškivanje čarolije a pustit ovulaciju da ostane tamo di je 😁
Jajnike ugglavnom osjetimo prije O, možemo osjetiti napinjanje prije pucanja, ali i nekad zamjeniti jajnike za probavu (zvuči nevjerojatno ali da zna i to biti). Po svim tvojim simptomima kojj su bili i po grafu 16dc najizglednija Ovulacija! Sad se već možeš usmjerit na osluškivanje čarolije a pustit ovulaciju da ostane tamo di je 😁
😁😁😁 Samo sam pitala 😁😁😁 ja i moja luda glava 🤦🏻♀️🤷🏻♀️😬
Čekaj čekaj sad ćep tek u onaj luđi dio.... 😂😂 Bila vidila i ne prestajem i dalje bit luda u tom djelu
Hvala vam cure sto mislite na mene
Beta je 186 🙏
Nadam se da je to dobar znak
Malo sam ne naspavana, puno stresa i zivciranja i ljuta sam uzasno na sebe, uzasno!
Pokusat cu se sabrat jer inace nece svakako dobro zavrsit. Bas sam idiot 😩😔
Jessssss! To!
Cestitam i uzivaj.
P.s. normalno je da se brines. Apsolutno. Ali nema potrebe, to vec i sama znas.
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
Sanjarkaaaa 🎉🎊🎉 eto, i vise nego uduplana. 🤗
Bajo, hvala na pitanju. Ja sam kao ok, pokušavam ne mislit, al kad mislim, imam teske crne misli, poput toga da mi je ža da nisan sad kući jer mi je tamo najbolje i najlakse bi mi bilo proc kroz pobacaj🤦🏻♀️ I tako 🤷🏻♀️🙁 to je sve strah od losih vijesti, al sta bude bit ce. Jos cu sutra bit 6+2, al O mi je bila na 18. dan, ko zna sta ce ce zapravo vidit. 🙄
Sara, sretno sutra. Bit ce sve OK. Samo lagano...
Crne misli...znam na sta mislis. Ja kad sam bila trudna, svaki odlazak na wc je bio koban. Svaki put bih pomislila evo evo ce ostati krv na papiru (tako mi je krenuo prvi spontani)... I tako sam sigurno 4-5 mjeseci imala uzasne misli. Sad bih se ubila sto sam sebe ogranicavala i nisam si dozvolila da uzivam. Prva trudnoca, mislim prva koja rezultira porodom i kada je sve OK, je naaaaaajljepsi osjecaj na svijetu. Nikad vise se nece ponoviti i zato treba bukvalno svaki minut uzivati.
Iskreno se nadam da ces poslije pregleda biti spremna da uzivas u razmisljanju kako ces proljece docekati sa bebom u narucju.
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
Hvala cure zlatne ste, zlatne! ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Meni su stigle Sarine trakice, danas ću odmah jednu popiškit da mi donese sreću kod doktora
Sretno Lucky 💪
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
ODBROJAVANJE 8/2020
Eri - 3.8.2020 - ♥️➕
Nadi_ - 13.8.2020 - ♥️ ➕
Sanjarka88 - 17.8.2020 - ❤️➕
Jelenajelena - 18.8.2020 - 1 dan kasni ♥️
Mare Kokošica - 23.8.2020 - 3 dana♥️
Doraa 25.08.2020 - 5 dana ❤️
3sreca - 27.08.2020 - 7 dana❤️
Leoni - 28.08.2020 - 8 dana❤️
chiAn - 29.8.2020 - 9 dana♥️
Maša - 29.08.2020 - 9 dana❤️
ODBROJAVANJE 9/2020
Ana0310 - 02.09.2020 - 13 dana ❤️
Malala - 04.09.2020 - 15 dana ❤️
Mallla - 4.9. 2020 - 15 dana❤️
Mmarie - 04.09.2020 - 15 dana♥️
Negro22 - 18.09.2020 - 29 dana ❤️
Anitram - ???♥️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sara, sretno sutra. Bit ce sve OK. Samo lagano…
Crne misli…znam na sta mislis. Ja kad sam bila trudna, svaki odlazak na wc je bio koban. Svaki put bih pomislila evo evo ce ostati krv na papiru (tako mi je krenuo prvi spontani)… I tako sam sigurno 4-5 mjeseci imala uzasne misli. Sad bih se ubila sto sam sebe ogranicavala i nisam si dozvolila da uzivam. Prva trudnoca, mislim prva koja rezultira porodom i kada je sve OK, je naaaaaajljepsi osjecaj na svijetu. Nikad vise se nece ponoviti i zato treba bukvalno svaki minut uzivati.
Iskreno se nadam da ces poslije pregleda biti spremna da uzivas u razmisljanju kako ces proljece docekati sa bebom u narucju.
Hvala na podršci! Nažalost, razumiješ koji je to strah, i isto tako je i meni. Jel osjetim malo više nekakvog iscjetka,.odma trcin na wc vidit jel krv. Mislim, ulazim sad u tjedne kad se dogodio prvi spontani. Na sve sam spremna, pa šta bude. 😢
Lucky, sretno 🧡
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji