Hvala vam žene. Mi danas idemo cili dan na more da mi brže prođe dan do pregleda i da ne mislim puno, jer vec san se nervozna probudila. Javim se večeras😊
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Ne znam ni sama što misliti. Prvo sam ujutro bila sretna što je sve ok i što je dr.pozitivna da bi moglo uspjeti samo. A kako je dan prolazio sve više pitanja mi je dolazilo i izgubila sam prvotno pozitivno razmišljanje. Prvo kažu da je poslije 35.g potrebno 6 mj pokušavanja, a ona sada kaže nije ni god dana (a 11 mj pokušavamo🙄🙄). I tko će ih znati? I nisam joj ni rekla da bi ja možda još dvoje djece pa nemam toliko vremena za čekanje.
E hoće to tako, kad se glava ohladi i opusti onda krenu konkretna pitanja. Mislim da je to jedna od stvari koja nas nankraju potjera kod privatnika.
Slažem se s ovim djelom kao da do sada nisi tempirala.... Al mislim da po zakonu o MPO ide ispucavanje opcija prvo home office uz razne dodatke, pa inseminacija pa tek na kraju IVF.... Kako gos bilo želim ti da uspiješ posložit misli i odlučiti što točno i kako želiš pa to tražiti.
url=https://lilypie.com]
Hormoni uredni,spermiogram uredan,policisticni jajnici,pila klomifene dva mjeseca..svaki put odlicno reagirala na njih ali nije doslo nazalost do trudnoce..sad i test prohodnosti uredan..ginic isto nezna sto bi se mogli dalje raditi..
Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏
Luna jeste li razmisljali o kariogramu?
Ja ne trebam dobit u nedjelju. Jucer sam imala blago sluzavo smedjarenje koje i nije toliko smedje. I ziga me desni jajnik od jucer. 😑😏
06/20 blighted ovum 8tt.
Sara mislimo na vas dvoje/troje 😉😁
Luna ne znam možda si pisala ali nisam zapamtila što si sve do sad prošla…. Ovako ne znam odgovorit na pitanje nisam sigurna ni da skroz razumijem pitanje….
3sreca ova ti je najjača "ukoliko budem" 😂😂😂 ma znaš ako budeš da ćeš nam opet morat napisat recept od do….
Mi smo sinoć akcijali i osjetili smo oboje da je skroz plodno, vlažno, rašireno i na kraju me par puta "zabolilo" al ona bol što je više neugoda nego bol. A jutros osjećam napetost u trbuhu i predjelu jajnika. Kaže mi muž ako smo nešto napravili to je sad, pa evo imene u mode "ukoliko budem trudna sinoć sam zatrudnila" 😂😁
Drzim fige da je to to za tebe... Pa da nam i ti pises "ukoliko sam trudna simptome" 😂
Ma ja ako budem sada trudna sve cu vam napisati, sa puno detalja 🙈
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
Idem u srijedu vaditi konce pa cemo vidjeti za dalje..mislim da cemo i potraziti drugo misljenje u privatnoj poliklinici..ili mozda psiholosku pomoc..
Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏
Hvala vam žene. Mi danas idemo cili dan na more da mi brže prođe dan do pregleda i da ne mislim puno, jer vec san se nervozna probudila. Javim se večeras😊
Sretno Sara. Mislimo na tebe 🤞
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
Ajde vi ''ukoliko trudnice'' držim fige na najjače da nam pišete simptome za koji danSara sretno sretno sretno danas!
"Ukoliko trudnice" 😂😂😂😂
Hvala Lucky, nadamo se najboljem.
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
Sanjarkaaaa 🎉🎊🎉 eto, i vise nego uduplana. 🤗
Bajo, hvala na pitanju. Ja sam kao ok, pokušavam ne mislit, al kad mislim, imam teske crne misli, poput toga da mi je ža da nisan sad kući jer mi je tamo najbolje i najlakse bi mi bilo proc kroz pobacaj🤦🏻♀️ I tako 🤷🏻♀️🙁 to je sve strah od losih vijesti, al sta bude bit ce. Jos cu sutra bit 6+2, al O mi je bila na 18. dan, ko zna sta ce ce zapravo vidit. 🙄
Sara, ja sam bila danas kod gin, po ZM sam 5+6 a ovulacija je bila 19. DC, vidio je gestik, zumancanu i odjek. I ja sam se plasila da cu otici prerano i da nista nece vidjeti.
Čestitaaam!!!! Lijepo za čuti! 🧡
Hvala! I ti ces danas doci sa dobrim vijestima. ❤
👰 28 g.
🤵 33g.
🤵👰 2 g.
12.8. ➕❤
Ne znam ni sama što misliti. Prvo sam ujutro bila sretna što je sve ok i što je dr.pozitivna da bi moglo uspjeti samo. A kako je dan prolazio sve više pitanja mi je dolazilo i izgubila sam prvotno pozitivno razmišljanje. Prvo kažu da je poslije 35.g potrebno 6 mj pokušavanja, a ona sada kaže nije ni god dana (a 11 mj pokušavamo🙄🙄). I tko će ih znati? I nisam joj ni rekla da bi ja možda još dvoje djece pa nemam toliko vremena za čekanje.
E moj ti je savjet da ništa ne čekaš. Ja bi ju fino nazvala i rekla da si razgovarala sa mužem i da želite što prije u postupak. Čvrsto i jasno. Ne daj se pokolebat. To je vaš život, vaša odluka, vaše želje. Nemoj ovisiti o nekoj doktorici kojoj si samo broj kartona. A ako se i u međuvremenu desi prirodno, odlično.🙂
👩33g
👨42g
👦4g
Sortiraj odgovore
Najstariji