Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tina25
    20. Kolovoz 2020. 19:36

Sara🌻

tina25

Pa samo mi je rekla da uzmem tablete folne, nije rekla točno koje. Pa ciklusi su zadnje 3 godine otrpilike 29-30dana…Što se tiče O ja je ne primjecujem uopce..To sam i danas rekla ginekologici. Možda su ili slabipa ih ne primjecujem ili ih jednostavno nema. Zato je i predložila trakice 2 mjeseca da bi vidjela imali li O uopce…ako je nema onda je rekla da dođem ponovno za 2 mj pa ce me poslati dalje na pretrage.Znate li možda još nešto što bi bilo dobro koristiti uz folnu?

Pozz, dobrodošla!
    Mallla ti je sve dobro rekla, ja bi ti preporucila ulje noćurka za plodnu sluz za vrijeme O. Ako je ne primjecujes ili nemas puno. Pije se od pocetka ciklusa do O, dalje nema potrebe.

Hvala, probat cu i to 

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Mallla
    20. Kolovoz 2020. 19:38

Mi smo ekipa koja je probala sve i svašta, ali doslovno! Pa možda sad ni nije pametno zaletavat se u bilo kakve pripravke prije nego vidiš kakvo je stanje.
    Onda u ljekarnoj traži Folat, malo je razlika između folata i folne... Ona pomaže u normslnom razvoju ploda kada do začeća dođe. 
    Možda će cure predložit još nešto al po meni prvo probaj vidjet kada ti je ovulacija. Al je super kombinacija trakice i bazalna temperatura jer trakice pokažu lada bi mogla biti ovulacija a temperatura potvrdi da je bila. Polako ćeš tu s nama svašta naučiti pa bolje da kreneš polako nego da budeš preplavljena.
    U samo sam htjela komentirat da je gin mogla naručiti te na folikulometrije i kroz 1 ciklus uočiti događa li se ovulacija a ovako ćeš sad malo u carstvo piškanja trakica... 

url=https://lilypie.com]

tina25
    20. Kolovoz 2020. 19:42

Hvala puno na savijetima. A ne znam samo je rekla da pratim 2 mjeseca hoce li po trakicama biti vidljiva O, pa ce onda dalje vidjeti za pretrage, i naravno za zarucnika isto tako..

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Papa - 8mj ✔

Matkiša 😎
    20. Kolovoz 2020. 19:47

tina25

Hvala puno na savijetima. A ne znam samo je rekla da pratim 2 mjeseca hoce li po trakicama biti vidljiva O, pa ce onda dalje vidjeti za pretrage, i naravno za zarucnika isto tako..

Koliko godina imaš?
    Ulje noćurka će ti puno pomoći jer nećeš moći fulst kada je O jer bude jako puno sluzi barem meni, možeš početi sa nekim prenatalnim vitaminima, i po preporuci mog doktora jako puno mahuna, općenito mahunarki. 
    Sretno! 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

tina25
    20. Kolovoz 2020. 19:53

Mattan

tina25

Koliko godina imaš?
    Ulje noćurka će ti puno pomoći jer nećeš moći fulst kada je O jer bude jako puno sluzi barem meni, možeš početi sa nekim prenatalnim vitaminima, i po preporuci mog doktora jako puno mahuna, općenito mahunarki.
    Sretno!

Evo za mjesec dana punim 25 godina. A to ulje je u obliku kapsula ili je bas tekucina?

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Papa - 8mj ✔

chiAn
    20. Kolovoz 2020. 20:54

Žene, čitam vas, ali nemam ništa pametno za napisati...ovaj ciklus nisam pratila trakicama nista niti ne znam koji mi je dc...i cekam kraj mjeseca...

Lucky, vidim pik se nazire...sretno na pregledu i javi što je rekao!

Leoni, mislim da trakica ne znaci nista...i meni tijekom ciklusa znaju biti tako trakice...ali mislim da ce ti biti sve svjetlija...

chiAn
    20. Kolovoz 2020. 20:56

Eh da Sanjarka, beta ti je super i sad samo mirno i opušteno! 🙏🏻

Sara, sretno sutra! Bit ce to sve dobro...imas prave simptome 😂 dok god plačeš i nervozna si to je sve dobro 😁
    Javi kolika je beta...proletit ce ovih nekoliko tjedana, pa ćeš odahnuti...opusti se i uživaj u Hr dok vas Njemačka ne vrati nazad! 

Sara 🌸
    20. Kolovoz 2020. 21:08

chiAn

Eh da Sanjarka, beta ti je super i sad samo mirno i opušteno! 🙏🏻

Sara, sretno sutra! Bit ce to sve dobro…imas prave simptome 😂 dok god plačeš i nervozna si to je sve dobro 😁
    Javi kolika je beta…proletit ce ovih nekoliko tjedana, pa ćeš odahnuti…opusti se i uživaj u Hr dok vas Njemačka ne vrati nazad!

Neću radit betu, nema potrebe sad. Sutra idem na pregled pa cemo sve   vidit. Ako je nisan radila prosla dva ipo tjedna, ne 
    tribam ni sada. Hvala na podršci 🤗
    Lucky, jesan li kuma? 😁

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Mallla
    20. Kolovoz 2020. 22:06

Dakle Lucky ja sam prvo pročitala da si trudna pa sam se onda vratila i pažljivo čitala 😂😂😂 što se babi tilo to joj se snilo!
    Tina  da dodam na cure menj je isto noćurak bio super za sluz i malo izraženije znakove ovulacije!
    Sara sretno sutra, čekamo lijepe vijesti s prvog pregleda!
    Leoni ništa to, tako ti često trakice iza O ostanu dosta tamne, bolje ti se ne upuštat u taj sport.
    ChiAn pokušaj uživati na tom mozgu na off. Ja sam prošli ciklus bila tako i bilo mi super, osim što me izluđivalo što ništa ne znam. Nisam ni jednu trakicu ni test napravila. A zato sam ovaj ciklus poludila i spržila sve u par dana a da O nije bila ni blizu. E sad sam se malo resetirala, danas nisam ništa piškala, a za sutra ćemo vidjeti. Jedino što ne propuštam je temperatura. 

3sreca
    20. Kolovoz 2020. 22:56

Lucky🍀

Znaci zenice, trudna nisam, Sara izvukla si se 😂
    Prvo moje pitanje bilo je jel imam jos ciste, nemam vise 🥳
    Endometrij 8mm…ukratko sve je ok, ali mi je dao duphaston pa kad dode M onda klomifen, naumio je ostvarit tu trudnocu kako god zna i umije 😁 sve u svemu nema losih vijesti, samo mi treba jos malo strpljenja.
    Tina dobro nam dosla, ulje nocurka imas u obliku kapsula, a ja npr ne mogu popit vecu tabletu pa ja koristim bas tekuce ulje nocurka. Imas u ljekarnama ili u dm-u. Sretno 🤞🏻🍀

Lucky, po meni su to odlicne vijesti.
    Ako vec nije T onda je next best thing 😉
    Duphastone pa klomifen se cini kao korektan plan. 
    Sretno 🤞

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.