Ne bi ja baš virovala doktorici koja piše "ovdije" 😂 Šalu na stranu, ko da nisi već tempirala odnose i to sve,pa eto, aj jos malo. 🤦🏻♀️
Želim ti svakako puno sriće 🤗
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Pozdrav žene.
Opet sam padobranac, nisam stigla pratiti i čitati. Čestitke ako je koja ugledala +. 🥳🥳
Danas bila kod dr. U VV na mpo.
Prošli utorak vadila hormone. Rekli mi zovi za tj.dana i dođeš po nalaze. Zvala ovaj uto i naručili me danas, no nisu svi nalazi gotovi. Dr rekla "da su nalazi uredni i da po ovome što mi malo fali ne bi rekla da neću ostvariti trudnoću". Ona predlaže još neko vrijeme "rad kod kuće". Ne razumijem baš što znači svaka kratica, ali koliko vidim po referentnim vrijednostima, sve mi je ok????
Da sama odlučim koliko još želim čekati pa ih nazovem kada budem htjela u postupak. I da oni jedino što mogu je inseminacija?? Malo sam pod upitnikom, što ako ni nakon 5 g ja ne zatrudnim ni sa inseminacijom oni neće ići na drugu vrstu postupka???? Onda će reći da sam s 41 g prestara. Znam, to sam trebala njoj reći, ali nisam se snašla tada.
I da jedina problem kod mene su godine, ali da 36 nije tako prestrašno.
https://ibb.co/qYxyY8p
Nije ni čudo koliko je nepregledno napisano.
Ali s obzirom na 36 godina je AMH super, meni je sa 28 godina bio 19 a tko zna šta je sada nakon godinu dana.
Ali opet što godine idu rizici su veći
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sanjarkaaaa 🎉🎊🎉 eto, i vise nego uduplana. 🤗
Bajo, hvala na pitanju. Ja sam kao ok, pokušavam ne mislit, al kad mislim, imam teske crne misli, poput toga da mi je ža da nisan sad kući jer mi je tamo najbolje i najlakse bi mi bilo proc kroz pobacaj🤦🏻♀️ I tako 🤷🏻♀️🙁 to je sve strah od losih vijesti, al sta bude bit ce. Jos cu sutra bit 6+2, al O mi je bila na 18. dan, ko zna sta ce ce zapravo vidit. 🙄
Sara, ja sam bila danas kod gin, po ZM sam 5+6 a ovulacija je bila 19. DC, vidio je gestik, zumancanu i odjek. I ja sam se plasila da cu otici prerano i da nista nece vidjeti.
👰 28 g.
🤵 33g.
🤵👰 2 g.
12.8. ➕❤
Sanjarkaaaa 🎉🎊🎉 eto, i vise nego uduplana. 🤗
Bajo, hvala na pitanju. Ja sam kao ok, pokušavam ne mislit, al kad mislim, imam teske crne misli, poput toga da mi je ža da nisan sad kući jer mi je tamo najbolje i najlakse bi mi bilo proc kroz pobacaj🤦🏻♀️ I tako 🤷🏻♀️🙁 to je sve strah od losih vijesti, al sta bude bit ce. Jos cu sutra bit 6+2, al O mi je bila na 18. dan, ko zna sta ce ce zapravo vidit. 🙄
Sara, ja sam bila danas kod gin, po ZM sam 5+6 a ovulacija je bila 19. DC, vidio je gestik, zumancanu i odjek. I ja sam se plasila da cu otici prerano i da nista nece vidjeti.
Čestitaaam!!!! Lijepo za čuti! 🧡
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Pozdrav žene.
Opet sam padobranac, nisam stigla pratiti i čitati. Čestitke ako je koja ugledala +. 🥳🥳
Danas bila kod dr. U VV na mpo.
Prošli utorak vadila hormone. Rekli mi zovi za tj.dana i dođeš po nalaze. Zvala ovaj uto i naručili me danas, no nisu svi nalazi gotovi. Dr rekla "da su nalazi uredni i da po ovome što mi malo fali ne bi rekla da neću ostvariti trudnoću". Ona predlaže još neko vrijeme "rad kod kuće". Ne razumijem baš što znači svaka kratica, ali koliko vidim po referentnim vrijednostima, sve mi je ok????
Da sama odlučim koliko još želim čekati pa ih nazovem kada budem htjela u postupak. I da oni jedino što mogu je inseminacija?? Malo sam pod upitnikom, što ako ni nakon 5 g ja ne zatrudnim ni sa inseminacijom oni neće ići na drugu vrstu postupka???? Onda će reći da sam s 41 g prestara. Znam, to sam trebala njoj reći, ali nisam se snašla tada.
I da jedina problem kod mene su godine, ali da 36 nije tako prestrašno.
https://ibb.co/qYxyY8p
Malala, AMH ti je odlican. Ima materijala i za 5 djece a ne za 2 kako zelis 🤗
Ti najbolje znas i osjecas kada je vrijeme da krenes u proces ali ti zelim reci kako je ovdje u Sarajevu u drzavnoj bolnici. Kada se javis njima i napravis nalaze, dobijes preporuku za ciljane odnose. Nakon 6mjeseci se krece sa IUI. Za to daju 3 pokusaja, nakon toga daju pozitivno misljenje za IVF na osnovu cega se mogu refundirati troskovi iz privatne klinike. Jedino nisam sigurna za ovih 6 mjeseci za ciljane da li imaju veze sa godinama. Moja kuma je kroz ovo sve prolazila ali je imala 29 godina, pa ne znam da li je period kraci za preko 35. Kod privatnika mozes direkt na IVF, samo plati 🥴
Ja sam 2 godine bila na ciljanim kod privatnika, klomifen , folikulometrija, stoperica, hopsanje...i tako u krug. Klomifen mi je davao puno folikula ali sam u dobitnom zatrudnila sa femarom i uz 1 folikul.
Kazem, mozda nekome jos pomogne info.
Zelim ti srecu sta god da odlucis.
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
Eh pa da prijavim "simptome" na 8DPO ukoliko budem trudna 😂
Lagani grcici, nije bolno ali je primjetno. Bas u predjelu jajnika...
Eto. Ako ne budem trudna, zanemarite post. Bit ce da je ipak probava 🤦🙈
Da sutra pisnem jedan testic? 9DPO / 29DC.
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
Bok drage,ja sam jucer bila na laparaskopiji zbog provjere prohodnosti jajovoda..jajovodi su prohodni,nemam nikakva zadebljenja ni endometriozu.. Sad vise neznamo sto dalje..🤔imate li kakve savjete?hvala😘😘
Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏
I ja sam dosla ovdje Sara samo da ti zazelim srecu. Nista nije ko prije,ovo je sad nova situacija, sretna! Sretno,mislimo svi na tebe i iza 18 cekamo vijesti! 😃
Sara mislimo na vas dvoje/troje 😉😁
Luna ne znam možda si pisala ali nisam zapamtila što si sve do sad prošla.... Ovako ne znam odgovorit na pitanje nisam sigurna ni da skroz razumijem pitanje....
3sreca ova ti je najjača "ukoliko budem" 😂😂😂 ma znaš ako budeš da ćeš nam opet morat napisat recept od do....
Mi smo sinoć akcijali i osjetili smo oboje da je skroz plodno, vlažno, rašireno i na kraju me par puta "zabolilo" al ona bol što je više neugoda nego bol. A jutros osjećam napetost u trbuhu i predjelu jajnika. Kaže mi muž ako smo nešto napravili to je sad, pa evo imene u mode "ukoliko budem trudna sinoć sam zatrudnila" 😂😁
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji