Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maša🤰🏼
    19. Kolovoz 2020. 15:06

Hvala svima, kuzim Saro sta zelis reci :) probat cu napravit danas popodne jos jednu zelenu i sutra jos jedan CB pa cemo vidit al u svakom slucaju akcija je bila jucer bit ce danas i sutra :) ps. 10 CB testova platila 209 kuna 🙈

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

curly29
    19. Kolovoz 2020. 16:15

Evo mene od ginekologa.. jel imate iskustva sa Duphaston? Meni daje da pijem ovaj ciklus, kaze kasna mi je ovulacija i mali mi je folikul za 13dc 🤦🏼‍♀️

Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
    👩🏼‍🦱 30 (Blagi PCOS)
    🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
    ProFertil (oboje)
    Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
    Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
    Planiran postupak 3.2021
    https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png

Matkiša 😎
    19. Kolovoz 2020. 18:02

curly29

Evo mene od ginekologa.. jel imate iskustva sa Duphaston? Meni daje da pijem ovaj ciklus, kaze kasna mi je ovulacija i mali mi je folikul za 13dc 🤦🏼‍♀️

Ja sam ga pila prije par ciklusa, bila mi duga lutealna faza pa sam to dobila. Mislim od 16 dc da sam pila.
    Ugl pomogao mi je da pomakne ciklus na 28 dana i O bila neki 12 dan (a inače ciklus 31 a O nekad i 9 dan, kao npr ovaj ciklus)
    @leoni pitanje je što očekuješ od doktora, ali ni jedan ti neće do u detalje ulaziti u priče s tobom. Reći će svoje, odgovoriti kratko i jasno i aj bok, nema tu filozofije neke. 😁
    Nakon utrogestana sam imala čudnu mengu, jedan dan prejako sa ugrušcima, onda sljedeći malo neš, pa 4 dana ništa i nakon folikulometrije opet pomalo par dana, i ugl rekao je da je to ok da se nekad pobrka, nismo švicarski sat a očistilo se što se trebalo. 

Mi se nažalost moramo opteretiti sitnicama koje cure koje brzo zatrudne ne moraju, ali ne smijemo si dozvoliti da nas to preuzme! 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    19. Kolovoz 2020. 18:51

Leoni

Mattan

curly29

Ja sam ga pila prije par ciklusa, bila mi duga lutealna faza pa sam to dobila. Mislim od 16 dc da sam pila.
    Ugl pomogao mi je da pomakne ciklus na 28 dana i O bila neki 12 dan (a inače ciklus 31 a O nekad i 9 dan, kao npr ovaj ciklus)
    @leoni pitanje je što očekuješ od doktora, ali ni jedan ti neće do u detalje ulaziti u priče s tobom. Reći će svoje, odgovoriti kratko i jasno i aj bok, nema tu filozofije neke. 😁
    Nakon utrogestana sam imala čudnu mengu, jedan dan prejako sa ugrušcima, onda sljedeći malo neš, pa 4 dana ništa i nakon folikulometrije opet pomalo par dana, i ugl rekao je da je to ok da se nekad pobrka, nismo švicarski sat a očistilo se što se trebalo.

Mi se nažalost moramo opteretiti sitnicama koje cure koje brzo zatrudne ne moraju, ali ne smijemo si dozvoliti da nas to preuzme!

Hahaha situacija od ovaj mesec. Ja njega pitam za lh i fsh odnos on kaze nema veze to, ja kazem pa kako nema kada i u knjigama pise da sprecava O kada je lh visi ili enbrion bude los i ne odrzi se. On nije hteo da meni lepo odgovori na kako nema veze i da mi obrazlozi. On ima znanje da vise ne moze da postigne pa moze mi reci valjda. Nekad i dr nemaju dobar dan, razumljivo, ali meni se onda svasta vrti po glavi.

Da je nešto drastično oni bi reagirali, za nekakav mali disbalans ne vrijedi ni nama ni njima voditi polemike. A vidim da je kod tebe relativno ok sve, redovne ovulacije ok hormoni. 

Ne traži vraga 🤔🙈

6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    19. Kolovoz 2020. 19:40

Leoni

Mattan

Leoni

Mattan

curly29

Hahaha situacija od ovaj mesec. Ja njega pitam za lh i fsh odnos on kaze nema veze to, ja kazem pa kako nema kada i u knjigama pise da sprecava O kada je lh visi ili enbrion bude los i ne odrzi se. On nije hteo da meni lepo odgovori na kako nema veze i da mi obrazlozi. On ima znanje da vise ne moze da postigne pa moze mi reci valjda. Nekad i dr nemaju dobar dan, razumljivo, ali meni se onda svasta vrti po glavi.

Da je nešto drastično oni bi reagirali, za nekakav mali disbalans ne vrijedi ni nama ni njima voditi polemike. A vidim da je kod tebe relativno ok sve, redovne ovulacije ok hormoni.

Ne traži vraga 🤔🙈

😘😘 Necu vise.

Haha 😂 Da me ne shvatiš pogrešno, ne smeta meni da ti pišeš o tome, što me ne zanima mogu preskočiti ali to ti je realna situacija sa doktorima 😁

6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    19. Kolovoz 2020. 20:29

@lucky tako ti je moja frendica, ima 3 menge godišnje i još prije joj rekli kao nema šanse za trudnoću. Ima 3 djeteta sada, a zadnje je začela tako da je osjetila probadanje u jajniku i kaže mužu ajmo akcija danas će biti beba, i stvarno bila haha
    Sjećam se da sam i ja imala sjene na testu i obje se radovale kao zakon u isti tren trudne 😂😂
    Al ja sam izvisila 😂

6tt+2 imamo 💗

curly29
    19. Kolovoz 2020. 21:40

Lucky moj ti je pik 26 dan,nesto nema vajde od njega :) Ali samo se nadati da ce se uredati ciklusi pa ce biti i tebi pikcina!
    Meni su rekli ovaj mjesec 7 dana od 21dc taj duphastone a od iduceg klomifen (jel tako se zove) to si ti i prije spominjala.. Mada meni ne treba nista da mi izazove menstruaciju, ja je imam svaki mjesec, meni doktorica kaze da mi daje to da mi stimulira ovulaciju, prepustimo strucnjacima njihov posao a mi hopsajmo i radimo sta nam se savjetuje, bice to sve uredu, prije ili kasnije 🙂
    Hvala cure na iskustvima, volim cuti sta me ceka 👍🏼😀

Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
    👩🏼‍🦱 30 (Blagi PCOS)
    🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
    ProFertil (oboje)
    Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
    Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
    Planiran postupak 3.2021
    https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png

Matkiša 😎
    19. Kolovoz 2020. 23:27

Moja gin, ova opća ne zna za lh trakice tj zna ali ne zna ništa o njihovom korištenju, doktorica pred mirovinu.. To me iznenadilo 🙄

6tt+2 imamo 💗

3sreca
    20. Kolovoz 2020. 08:09

Jutro dame.
    Ako nekim slucajem budem trudna ovaj mjesec, da vam prijavim "simptome" na 6dpo.
    1. Uzasna osjetljivost i plakanje (nisam prijeaprije jucer zaplakala...ne pamtim)
    2. Pojava afte na jeziku - pad imuniteta.
    U slucaju da ne budem trudna, zanemarite ovaj post 😂

Sanjarka, mislim na tebe.
    Mattan, i tebi se laganim koracima priblizava testiranje. Kako se osjecas?
    Leoni, ti i ja brojimo sitno do testiranja 🤞

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

danchy1990
    20. Kolovoz 2020. 08:28

3sreca

Jutro dame.
    Ako nekim slucajem budem trudna ovaj mjesec, da vam prijavim "simptome" na 6dpo.
    1. Uzasna osjetljivost i plakanje (nisam prijeaprije jucer zaplakala…ne pamtim)
    2. Pojava afte na jeziku - pad imuniteta.
    U slucaju da ne budem trudna, zanemarite ovaj post 😂

Sanjarka, mislim na tebe.
    Mattan, i tebi se laganim koracima priblizava testiranje. Kako se osjecas?
    Leoni, ti i ja brojimo sitno do testiranja 🤞

Ovakav post sam htjela i ja napisati 🤣.  Premom app kaže danas 6dpo pa si umisljam neke simptome 🤣

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.