Jutro dame.
Ako nekim slucajem budem trudna ovaj mjesec, da vam prijavim "simptome" na 6dpo.
1. Uzasna osjetljivost i plakanje (nisam prijeaprije jucer zaplakala…ne pamtim)
2. Pojava afte na jeziku - pad imuniteta.
U slucaju da ne budem trudna, zanemarite ovaj post 😂
Sanjarka, mislim na tebe.
Mattan, i tebi se laganim koracima priblizava testiranje. Kako se osjecas?
Leoni, ti i ja brojimo sitno do testiranja 🤞
Ovakav post sam htjela i ja napisati 🤣. Premom app kaže danas 6dpo pa si umisljam neke simptome 🤣
Dobro je da nisam jedina 🤗
Koji su tvoji "simptomi"? 😉
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
@3sreca ma ja sam tek neki 4,5 dpo.
Imam grčiće ali to je od Utrića,barem mislim.
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Jutro cure! Neka vaših simptomčića pa čega god da jesu simptomi 😂😁 navijamo da budu dobitni simptomi.
Ja sam sinoć s mužem imala raspravu i općenito sam zadnje vrijeme nervozna pa je sinoć eskalirao sav taj kupus misli i ideja oko zatrudnjivanja do mjere da sam se rasplakala. Inače unazad 2 godine nisam ni blizu plakala pogotovo ne oko toga.... Tako da sam na kraju samo mislila pomozi mi Bože da ovo sve pustim iz glave... I jutros se osjećam lakše i jako se nadam da ću se malo "opustit" tj manje razmišljat
url=https://lilypie.com]
Jutro dame.
Ako nekim slucajem budem trudna ovaj mjesec, da vam prijavim "simptome" na 6dpo.
1. Uzasna osjetljivost i plakanje (nisam prijeaprije jucer zaplakala…ne pamtim)
2. Pojava afte na jeziku - pad imuniteta.
U slucaju da ne budem trudna, zanemarite ovaj post 😂
Sanjarka, mislim na tebe.
Mattan, i tebi se laganim koracima priblizava testiranje. Kako se osjecas?
Leoni, ti i ja brojimo sitno do testiranja 🤞
Ovakav post sam htjela i ja napisati 🤣. Premom app kaže danas 6dpo pa si umisljam neke simptome 🤣
Dobro je da nisam jedina 🤗
Koji su tvoji "simptomi"? 😉
Nadutost, vjetrovi 🙈,veelika kolicina iscjedka... I slučajno sam otkinula krasticu jutros,ev još uvijek nije stala krv 🤦♀️. I već par dana čudni snovi,to mi se dešavalo u prošloj trudnoći. Možda samo umisljamo a možda je to to 🤞
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Ja ne bih da pametujem, ali taj progesteron i kod mene pravi pometnju mislim. M su mi kratke u zadnje vreme po 2 dana i onda curka po malo jos 2. Endometrijum mi je zadnjih pregleda do 7 i to u toku O sto smatram da je malo i lutealna faza mi traje od 11,12 dana. Jednom trajala 13 dana.
Ja isto imam oskudne M, zadnja 3 ciklusa su trajale po 2 i po dana i to prvi vrlo malo, drugi jedan solidan ulozak i trebi vec prolazi. Prosli ciklus sam bila kod gin dva dana prije M i endometrij je bio 12,3 sto nije tanko, tako da izgleda da nema veze debljina endometrija sa kolicinom krvarenja.
👰 28 g.
🤵 33g.
🤵👰 2 g.
12.8. ➕❤
Lucky mozda ce M sama od sebe 😊 moju mamu uvek boli jajnik pre M
Ja sam citala da kofein negativno utice na zacece.
Ja pijem dve ali one u prahu (Jakobs) i stavim u velikoj solji (250) ml pola mleko a pola vodu. Caj pijem kad kako i pijem samo kamilicu i nanu.
Koliko i kakve kave vi pijete?
Po tome moja rodica nikad nijedno od troje dice ne bi začela. 🤦🏻♀️
Znanstvene studije ne dokazuju probleme za zacecem ako pijes u normalnim kolicinama.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Što se tiče kave moja mama nas troje nikad ne bi imala. Ona ko i ja može litru crne gorke popit dnevno. Još je i pušila u trudnoći tko je o tome 90-ih razmišljao, pa su svejedno trudne ostajale.
Naravno cigare nisu dobre, ali mi sa previše analiziranja same sebi stvaramo kočnicu. Ja kad se zanesen u ovo sve kažem sama sebi, pa i narkomanke trudne ostanu, pa se pokušava nekako smirit. Šta se tiče mojih nalaza, estrogen mi je lagano ispod granice pa ga dižem sa svojom dok se doktorica ne vrati s godišnjeg, ali nemam apsolutno više nikakvog presinga.
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
*sa sojom
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Jutro curke,,sanjarka tu sam....evo jutros sam.radila test i MINUS ko kuca😞......sad samo jos da dode vjestica,pa u nove pobjede....🥰🥰🥰
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Jutro cure :)
Sta mislite?
https://ibb.co/zSQjFsW
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀