Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    20. Kolovoz 2020. 10:59

maša25

Jutro cure :)
    Sta mislite?

https://ibb.co/zSQjFsW

Po CB to je pik, a ova zelena je jako jako blizu.  U akciju 🤗

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Mallla
    20. Kolovoz 2020. 11:23

Maša to je pik! Samo navali.... Zelena blizu pika al malo nedorečena... Nebitno navali....
    Ja pijem 2 esspresso s ladnim mlikom, a nekad se zalomi treća.... Čak sam bila ostavila kavu kao da pomogne al ništa od toga.... 

url=https://lilypie.com]

Sara 🌸
    20. Kolovoz 2020. 11:27

Ja cilo vrime osvježavam da vidim hoće li se Sanjarka javit sa dobrim vijestima 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    I volila bi da nan Silver svrati da kaže kako je 🤗

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

20. Kolovoz 2020. 11:36

Sara🌻

Ja cilo vrime osvježavam da vidim hoće li se Sanjarka javit sa dobrim vijestima 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    I volila bi da nan Silver svrati da kaže kako je 🤗

I ja vas cilo jutro citam i osvjezavam zbog Sanjarke🤞🤞🤞🙏
    Kako si ti je si ti . Jedva cekam  sutra da nam se ti javis 🤞🤞🤞🙏

20. Kolovoz 2020. 11:42

U samo da kazem Leona što se tice kave a (i cigareta) ja onda nebi imala nikad dicu. Smanjila sam oboje popijem dnevno 3 šalice kave -mliko ne podnosim u kavi.(prije sam doma 2 pa.na poslu 2 pa popodne jos 2-3 -znaci kavopija sam veliki  , a cigarete s jedne škatule na pola. 

Sanjarka88
    20. Kolovoz 2020. 11:43

Hvala vam cure sto mislite na mene

Beta je 186 🙏
    Nadam se da je to dobar znak 

Malo sam ne naspavana, puno stresa i zivciranja i ljuta sam uzasno na sebe, uzasno!
    Pokusat cu se sabrat jer inace nece svakako dobro zavrsit. Bas sam idiot 😩😔

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Maša🤰🏼
    20. Kolovoz 2020. 11:43

Da ali to znaci da jos O nije bila ali ce bit danas? Sutra? Naci kad napravim trakicu a da posvjetli naci da je prosla? Neznam kad da racunam onda da imam za dobit? 15 dana od danas ili od sutra? Naci danas je 20.8. 14 dana od toga je 3.9. Naci trebala bi dobit 4.9. Gledam tako ili? Ili je to O sutra pa onda trebam dobit 5.9.? Hahaha oprostite cure ako gnjavim ali nova sam u tome pa je svaki savjet dobrodosao ❤️

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

20. Kolovoz 2020. 11:54

Sanjarka88 🦋

Hvala vam cure sto mislite na mene

Beta je 186 🙏
    Nadam se da je to dobar znak

Malo sam ne naspavana, puno stresa i zivciranja i ljuta sam uzasno na sebe, uzasno!
    Pokusat cu se sabrat jer inace nece svakako dobro zavrsit. Bas sam idiot 😩😔

Ma to je toooo♥️♥️♥️♥️♥️🙏♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ 
    Sad opusteno i tocka

Mallla
    20. Kolovoz 2020. 11:59

Sanjarka88 sad imaš 100 postotnu potvrdu da je sve ok.... Uživaj ženo!
    Maša znači da će bit između 12 pa do 24h od pika najčešće... Nekome više nekome manje.... Ne moraš više testirat, računaš okvirno da ti je O sutra. Koliko ti je inače od O do M.... To je od žene do žene različito al možeš tako računat kako si napisala da ćeš 3 ili 4.9 očekivat plus 😁

url=https://lilypie.com]

Sara 🌸
    20. Kolovoz 2020. 12:21

Sanjarkaaaa 🎉🎊🎉 eto, i vise nego uduplana. 🤗
    Bajo, hvala na pitanju. Ja sam kao ok, pokušavam ne mislit, al kad mislim, imam teske crne misli, poput toga da mi je ža da nisan sad kući jer mi je tamo najbolje i najlakse bi mi bilo proc kroz pobacaj🤦🏻‍♀️   I tako 🤷🏻‍♀️🙁    to je sve strah od losih vijesti, al sta bude bit ce. Jos cu sutra bit 6+2, al O mi je bila na 18. dan, ko zna sta ce ce zapravo vidit. 🙄

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.