Saro ja ti bas 🤞 da bude sve ali bas sve u najboljem redu i bas onako kako ti zelis ❤️
Sanjarka jako mi je drago da si se napokon malo smirila i ovo duplanje bete mislim da je bas top 👌
Zelim vam svima svu srecu jer mi to zasluzujemo
Leoni legendo moja 😂😂😂❤️
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sanjarka stavi me onda da imam za dobit 5.9. 🤩 hvala
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Ono kad ti stignu Sarine trakice pa onda popiskis i njezine i jos dvije druge jer si se sva uzbudila od srece 🙈😅😂 #malomizasricutriba 🤷🏻♀️
https://ibb.co/XC6VCH5
Mislim si ionako ce doktor rec kakvo je stanje, ti popiski bar da se s necim zabavljas danas 😂
A ženo moja, il je cista il se pik opasno bliži. 🙈🙈🙈🙈
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Joj ma ne znam, prosli put kad sam imala cistu nisu bile ovako tamne, al na to sam i ja prvo pomislila iskreno…doduse dok sam ja popiskila i isla slikat vec su se posusile, proslo 20 min sigurno tako da su jos potamnile ali necu razbijat glavu jel cista il pik, sve cu znat uskoro, pa sta god da je gin ce rijesit ☺️
💪🏻💪🏻💪🏻
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Aj reci pik na 59 dan ciklusa pa ne znaš šta bi rekao 😁😂
url=https://lilypie.com]
Aj reci pik na 59 dan ciklusa pa ne znaš šta bi rekao 😁😂
A vidjet cemo jel pik 😂 sluzi rastezljive nema, samo dosta gustog bijelog iscjetka vec 2 dana…a trakice nisam vec par dana ni radila pa da mogu isporedit….. Kakve sam srece reci ce mlada damo cestitam na cisti 😂
Reci će: mlada damooo, pa cestitam, vi ste trudni 🤗😂
Kad je tebi pregled?
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Dobar dan cure. Ja sam nova vamo pa bih molila za savijet. Danas sam bila kod ginekologice zbog toga sto vec 2 godine ne mogu ostvariti trudnocu. I ona mi je rekla da cemo prvo na & mj probati sa tabletama folne kiseline i LH trakicama. Pa me zanima možete li mi predložiti koje su najbolje tablete i trakice. Puno hvala
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Lucky čekamo te 😁 s nestrpljenjem.
Tina dobrodošla, zar ti ginekologica nije propisala folnu? Najbolji je folacin al to ide preko recepta. S tim da ima i drugih verzija one koje se mogu kupiti.
A za trakice bi savjetovala ove jeftine trakice s ebaya, Amazona ili njuškala. Da bude veće pakiranje jer prvi put ćeš koristiti i onda bi savjetovala da svaki dan radiš po jednu od početka do kraja ciklusa kako bi se za početak upoznala sa svojim ciklusom i vremenom kada je kod tebe ovulacija. U idućim ciklusima onda možeš testirat ključnih 10ak dana i lovat ovulaciju.
Možeš još mkeriti bazalnu temperaturu pa da imaš full paket.
Reci nam malo o svojim ciklusima, koliko traju, prepoznaš li O ili ne.... I takoo... Želim ti da uspijete ubrzo.... Ja isto pokušavam skoro 2 god.... U rujnu su pune 2.
url=https://lilypie.com]
Pa samo mi je rekla da uzmem tablete folne, nije rekla točno koje. Pa ciklusi su zadnje 3 godine otrpilike 29-30dana...Što se tiče O ja je ne primjecujem uopce..To sam i danas rekla ginekologici. Možda su ili slabipa ih ne primjecujem ili ih jednostavno nema. Zato je i predložila trakice 2 mjeseca da bi vidjela imali li O uopce...ako je nema onda je rekla da dođem ponovno za 2 mj pa ce me poslati dalje na pretrage.Znate li možda još nešto što bi bilo dobro koristiti uz folnu?
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Pa samo mi je rekla da uzmem tablete folne, nije rekla točno koje. Pa ciklusi su zadnje 3 godine otrpilike 29-30dana…Što se tiče O ja je ne primjecujem uopce..To sam i danas rekla ginekologici. Možda su ili slabipa ih ne primjecujem ili ih jednostavno nema. Zato je i predložila trakice 2 mjeseca da bi vidjela imali li O uopce…ako je nema onda je rekla da dođem ponovno za 2 mj pa ce me poslati dalje na pretrage.Znate li možda još nešto što bi bilo dobro koristiti uz folnu?
Pozz, dobrodošla!
Mallla ti je sve dobro rekla, ja bi ti preporucila ulje noćurka za plodnu sluz za vrijeme O. Ako je ne primjecujes ili nemas puno. Pije se od pocetka ciklusa do O, dalje nema potrebe.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji