Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    19. Kolovoz 2020. 12:28

Mašo, ovo je bio moj pik prije dva ciklusa: https://ibb.co/DD5HP7g
    A ovo dan prije: https://ibb.co/PmGv47T
    To san ti tila reć. 😉

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Matkiša 😎
    19. Kolovoz 2020. 12:30

Ja koristim one roze obične, nikada me nisu prevarile.. Savršeno vidiš kad se bliži pik a kad je stvarno pik. 
    Naručene sa njuškala. 
    Koliko sam skužila po vama te zelene baš zezaju a sa CB smajlom ja ne bi znala iskreno, jer ne vidim jačinu testne i kontrolne i čini mi se dosta zbunjujuće to 🤷‍♀️

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Sanjarka88
    19. Kolovoz 2020. 12:49

3sreca

Sanjarka, kada ides ponoviti betu?

Sutra ujutro

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• malaga
    19. Kolovoz 2020. 13:13

samo da se priključim raspravi o zelenima sa svojim iskustvom: https://ibb.co/4d8TYVn
    kao što vidite, dan prije peaka (iako sa strane piše high, istu trakicu, samo slikanu pod premom tabom je označio kao peak) skoro ništa, kao i dan poslije. imam osjećaj da sam slučajno potrefila tajming jer mjesec prije nisam uspjela ulovit pravi peak (iako je taj jedan dan bilo dosta tamnija testna u odnosu na ostale dane, pisala sam već o tome). tako da, čini se da zelene, bar za mene, funkcioniraju tako da naglo potamne i ubrzo naglo posvijetle  

Eri
    19. Kolovoz 2020. 13:16

Meni su trakice postepeno tamnile, onda mi je jedan dan bila tamna svaki put kad bi piskila, drugi dan vec ne, jedna tamnija jedna svijetlija,  ali mislim da puno ovisi i o tome da li pravilno koristimo te trakice, da ne pijemo puno tekucine itd.
    Ja se iskreno nisam pridrzavala toga, meni je pik dosao naglo i prakticki naglo nestao, trajao je samo jedan dan, a mi smo dva dana prije pika i dan poslije pokrili i primilo se, ovulaciju sam osjetila tu noc nakon pika, pretpostavljam da je to to jer obicno me boli jajnik ili sve dole. 
    Meni je to skroz novo, koristila sam ih jedan ciklus, taman sam narucila punu kutiju sa plus minus stranice i sad sotji, cuvam za svaki slucaj, ako mi ne budu trebale mogu nekome pokloniti od vas ako trebate =)

Mallla
    19. Kolovoz 2020. 13:21

Poanta je da svatko ima svoje iskustvo! A ako je negdje pokazano da je vrijeme za akciju onda akcija. Ja bi barem tako pa sad tko kako voli

url=https://lilypie.com]

3sreca
    19. Kolovoz 2020. 14:30

Sara🌻

Mašo, CB pokazuje 2 najplodnija dana. To ni na CB još nije pik. Probaj napraviti još večeras i/li sutra, i na CB ce ce testna crta biti jača od kontrolne. Možda su zelene manje osjetljive, al.pokazat će ti i one pik kad ga bude. Ne znam zasto sad ne vjerujemo trakicama odjednom, nego su samo CB dobre. Uopce nije istina, samo trebamo naucit kako trakice rade jer nisu sve iste osjetljivosti.

Meni su kinezi bili super ovaj (prvi) mjesec. 
    Ne bih nesto suvise novca da dajem na skuplje testove obzirom da sam trebala barem 16 popiskiti do i i poslije pika. 

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

3sreca
    19. Kolovoz 2020. 14:31

Mattan

Ja koristim one roze obične, nikada me nisu prevarile.. Savršeno vidiš kad se bliži pik a kad je stvarno pik.
    Naručene sa njuškala.
    Koliko sam skužila po vama te zelene baš zezaju a sa CB smajlom ja ne bi znala iskreno, jer ne vidim jačinu testne i kontrolne i čini mi se dosta zbunjujuće to 🤷‍♀️

Slazem se 👍

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

3sreca
    19. Kolovoz 2020. 14:31

Sanjarka88 🦋

3sreca

Sanjarka, kada ides ponoviti betu?

Sutra ujutro

Ok. Sretno i drzim fige za 200 🤞

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

Sara 🌸
    19. Kolovoz 2020. 14:46

Ma ja samo želim reć da ovdje ne vridi bas ona "koliko para, toliko i muzike", jer kao što možemo vidit, 50 kom za 7 € savrseno funkcionira (meni!) kao i CB gdje je 10 kom za 20 €. Kupila sam jednom, vidila da mi se poklapa sa kineskom trakicom, potrosila do kraja i odlucila više ne kupovat. 
    Isto tako, sa ovim plavim, iz ove slike što sam stavila maloprije, imala sam problema. Jer su bile osjetljive i uvik su jaku crtu pokazivale, ali kad je bio pik skuzila sam koliko mora jaka crta bit na tim trakicama. I nakon O one su mi pokazivale dosta jaku crtu. Ali vidila sam da sam ovulirala i nista mi nije predstavljalo to sta je crta nastavila bit jaka. I prestala sam ih radit. Poslije ih isto nisan vise kupila, nego se vratila na dobre stare roze sa Alija. Eto. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.