Znaš i sama da se T gleda samo po zadnjoj M. Nema smisla ništa drugo gledat. Da je vanmaternična imala bi vjerojatno jake bolove i znala bi već da je to vm.
Možda te ovaj put preplavilo puno priča s foruma pa su ta loša očekivanja… Madam se da ti ovaj put intuicija griješi. Želim ti pravilno duplanje bete pa da se uspiješ smiriti i uživati u T.
Ma joj i ja mislim. I krvarila bi vjerovatno
Budem popratila betu u svakom slucaju
Hvala ti na podrsci ❤️
I proslu t je bilo svega na forumu ali ja sam tako bila optimisticna nakon prve sjene i svima zivima rekla da sam t 😅
Pa me ovaj oprez iznenadio, mozda sam sad starija samo 🤦♀️
Javim vam sve!
A vi ste odlucili apsinirat kao dio taktike? I mi smo ne namjerno 5 dana pa je upalilo 👌
🤞🤞🤞🤞 Za brzi pik
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka prvo ti cestitam na plusicu i nadam se od srca da ce beta nastaviti svoj rast. Sto se biokemijskih trudnoca tice ja imam iskustvo da sam prije godinu dana na dan ocekivane napravila test jer mi je prva sumnja na mogucnost T bila da mi tijelo odbija i pomisao na cokoladu,a inace mogu ziviti na njoj pa sam pomislila ili je T u pitanju ili neka puno teza bolest nedaj Boze. Test je pokazao plus ali sam istog dana posto sam imala vazan ispit i bila sam sva nervozna prokrvarila i cula sam samo neki veliki pljus na wc-u kada je krenulo krvarenje i odmah bio izljev,tjedan dana nakon toga sam bila kod doktora koji je rekao da je bila biokemijska trudnoca i da se maternica sva ocistila jer nista nije vidio. Rekao mi je tada da je 80% zena u zabludi jer misle da im menstruacija kasni jer ako nisu ciste problem,onda je kod spolno aktivnih zena trudnoca u 99% slucajeva samo sto ne testiraju sve ranije ili na dan ocekivane pa kad prokrvare par dana kasnije onda misle “ah samo je kasnila”...prije mjesec dana sam na 9DPO imala sjenicu na testu koji sam bacila prije par dana jer zelim to ostaviti iza sebe i testirala sam jos jednom nakon toga,sjena je i dalje bila tu,ali sam cekala da dode M..kasnila je dan,dva,ali nisam radila test jer sam mislila u sebi bit ce kako Bog da i tek nakon 14 dana uz nepodnosljive grceve i preznojavanje sam prokrvarila. Krvarenje je u pocetku bilo slabasno,skoro nista i onda je bio izljev pa opet pomalo, i trajala je duze nego zadnjih 10 godina,tako da...imam u obitelji isto problem sa progesteronom da je sestra nakon 2 spontana dobila terapiju odmah nakon O i ta trudnoca je uspjesna tako da..to je moje iskustvo sa biokemijskom,ali nadam se ds ti neces imati nista slicno. Znam kako se osjecas,da je to iscekivanje i nervoza,ali tu nista ne mozes osim zahvaliti Bogu sto znas da mozes prirodno ostati T,ma kakav ishod bio. Hoces opet vaditi betu?
Inace po m sam danas 4tj a po o 4+3tj
Jelena di si? Piskis li? 🤞
Pa tebi jucer jos nije ni kasnilo znaci. Zeno beta ti je onda skroz ok. Sutra ce biti skoro 200, vidjet ces 🤞
Not that fensi, ekšli..
Ajme tek nakon 14 dana? Pa to bi onda vec spadalo 6tj trudnoce i spontani a ne biokemijska? Nisi isla u dr tada?
Jesi ti provjerila progesteron?
Vadit cu opet betu da znam sta se dogada
Pa tebi jucer jos nije ni kasnilo znaci. Zeno beta ti je onda skroz ok. Sutra ce biti skoro 200, vidjet ces 🤞
Fancy jucer mi je kasnila 1 dan
Inace, da nisam pocela s lh trakicama nebi imala nista pojma. Jer su mi ciklusi 25-31dan
Danas mi je 29dc Daklem jos 3 dana bi je cekala
A ovako znam da sam ovulirala 12dc, i da mi je lutealna 14 dana, znam koji mi je dpo, znam da sam trebala dobit ovaj mjesec na 27dc
Mislim lipo je znati ali nekad ide ona bolje ne znati! 😅
Jutro devojke... pitanje, jel normalna ta neka suvoca u drugoj polovini ciklusa, posle O treba da bude onako belicast i gusci iscedak i da bude onako pojacan malo. E pa ja skoro da ga nemam uopste, tek da se primeti. Ovaj mesec mi je skroz pobrljavio.... Pusa
Pa tebi jucer jos nije ni kasnilo znaci. Zeno beta ti je onda skroz ok. Sutra ce biti skoro 200, vidjet ces 🤞Fancy jucer mi je kasnila 1 dan
Inace, da nisam pocela s lh trakicama nebi imala nista pojma. Jer su mi ciklusi 25-31dan
A ovako znam da sam ovulirala 12dc, i da mi je lutealna 14 dana, znam koji mi je dpo, znam da sam trebala dobit ovaj mjesec na 27dc
Ja te zbilja ne razumijem. Imaš dvije uspješne trudnoće iza sebe, ostala si iz prvog pokusaja trudna, testovi kao i beta su ti odlični za ovaj period, a ti kao da tražiš neki problem, nešto negativno.. Odi van, jedi sladoled, šetaj, uživaj u tome.. Bit će iovako kako mora biti. Misli pozitivno i makni se sa foruma. Bar jedno vrijeme. Daj svome tijelu šansu da odradi opet vrhunski posao koji je odradio već dva puta i nemoj ga kočiti negativnim mislima, takvim stresom i računicama.
👩33g
👨42g
👦4g
Jutro devojke… pitanje, jel normalna ta neka suvoca u drugoj polovini ciklusa, posle O treba da bude onako belicast i gusci iscedak i da bude onako pojacan malo. E pa ja skoro da ga nemam uopste, tek da se primeti. Ovaj mesec mi je skroz pobrljavio…. Pusa
Normalno je. Ja nekad imam jače, nekad baš oskudno. Ako dođe do T, poslje ovulacije uglavnom bude jači iscjedak, bijel i obilniji. Kod većine žena. A opet nije ni to pravilo. Svaka žena je drugačija. Ne zamaraj se s tim analizama.
👩33g
👨42g
👦4g
Sanjarka88 samo hrabro, tu smo da damo podršku, nr kaže se bezveze blaženo ne znanje 😁
Je odlučili apstinirat i prekršili nakon 2 dana... Al sad ćemo se potrudit do pika koji bi mogao bit u petak.... Ako ništa onda ćemo opet probat idući put.
Što se suhoće tiče zna mi se dogoditi iza O samo što u zadnje vrijeme nije... Mislim da je to sve dio normalnog procesa.
url=https://lilypie.com]
Pa tebi jucer jos nije ni kasnilo znaci. Zeno beta ti je onda skroz ok. Sutra ce biti skoro 200, vidjet ces 🤞Fancy jucer mi je kasnila 1 dan
Ja te zbilja ne razumijem. Imaš dvije uspješne trudnoće iza sebe, ostala si iz prvog pokusaja trudna, testovi kao i beta su ti odlični za ovaj period, a ti kao da tražiš neki problem, nešto negativno.. Odi van, jedi sladoled, šetaj, uživaj u tome.. Bit će iovako kako mora biti. Misli pozitivno i makni se sa foruma. Bar jedno vrijeme. Daj svome tijelu šansu da odradi opet vrhunski posao koji je odradio već dva puta i nemoj ga kočiti negativnim mislima, takvim stresom i računicama.
U pravu si! Ali nekad je tesko biti razuman
Sortiraj odgovore
Najstariji