Polako cure 😁
Ja bi jos uvik vodila listu dok se ne razjasni dal je sve ok
Dao Bog da vam je predam 😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
ODBROJAVANJE 8/2020
Eri - 3.8.2020 - ♥️➕
Nadi_ - 13.8.2020 - ♥️ ➕
Sanjarka88 - 17.8.2020 - ❤️➕
Jelenajelena - 18.8.2020 - 1 dan♥️
Mare Kokošica - 23.8.2020 - 5 dana♥️
Doraa 25.08.2020 - 7 dana ❤️
3sreca - 27.08.2020 - 9 dana❤️
Leoni - 28.08.2020 - 10 dana❤️
chiAn - 29.8.2020 - 11 dana♥️
Maša - 29.08.2020 - 11 dana❤️
ODBROJAVANJE 9/2020
Ana0310 - 02.09.2020 - 15 dana ❤️
Malala - 04.09.2020 - 17 dana ❤️
Mallla - 4.9. 2020 - 17 dana❤️
Mmarie - 04.09.2020 - 17 dana♥️
Negro22 - 18.09.2020 - 31 dan ❤️
Anitram - ???♥️
Leoni duboko vjerujemo u to... Napravimo egzodus odavde 😁
LenaEna mislim da je definitivno bio jučer pik! Sad lagano u odbrojavanje.
Može Lucky kad otputuje Sanjarka onda preuzimamo 😁 a možda i selimo 😁
Nema frke Sanjarka88 ti javi kad budeš spremna na predaju. Bila si napisala da ćeš se malo maknit pa sam krivo zaključila... Al ok dobro je znati tko će biti slijedeći! 😉
url=https://lilypie.com]
Leoni duboko vjerujemo u to… Napravimo egzodus odavde 😁
LenaEna mislim da je definitivno bio jučer pik! Sad lagano u odbrojavanje.
Može Lucky kad otputuje Sanjarka onda preuzimamo 😁 a možda i selimo 😁
Nema frke Sanjarka88 ti javi kad budeš spremna na predaju. Bila si napisala da ćeš se malo maknit pa sam krivo zaključila… Al ok dobro je znati tko će biti slijedeći! 😉
Ma tu sam, samo vjerovatno necu iskakat kao iz paštete 😅🤣 valjda 😁
Sara sretno u petak ❤️ di ides na kraju?
Sta se odnosa tice, mi smo imali samo jedan. Dan prije o na dan pika, prije toga nista 5dana
Eto, ako ce i to koga utjesit 👌
U Cita. Ordinacije dr.Mimice mi cilo jutro nije odg na pozive iako pise da rade od 8-20. Šparac ima prvi slobodni termin tek nakon 2 tjedna. U Citu su brzi. 🤗 A zasad mi iskreno, kad razmislim,ni nw triba veliki strucnjak poput Mimice, sad je potrebno vidit jel pravilna GV, da li je matericna T i da li ima srčane akcije. To može već malo bolji student. 😁
Ma naravno 😊 u Cita su isto super 😊
Jel ti piskis testice i dalje? 😅
Ja cu pobacati sve, glupi kinezi.
Samo analiziram boju na testnoj ko neki ovisnik
I sad mi ne izgleda da je puno potamnila na 16dpo u odnosu na 14 😩
Isla sam jutros vadit betu 🙄
Ne znam koji mi je vrag u ovoj t ili sam popizdila s godinama ili neka intuicija.
Ugl nikako se skulirat ovaj put 😔
Vec sam si izracunala da beta mora mi bit 200 bar da je sve ok
Kao ako sam na 10dpo imala sjenu na testu od 25ml
Onda mi je beta morala biti bar 25, znaci
12dpo 50
14dpo 100
16dpo 200
Stvarno sam skrenula
Kinezi danas u svakom slucaju idu u smece 😬
Hej, vidjela sam tamo na temi da si pisala. Vidi, ne mora nuzno biti beta 25 da je test ocita, vjerovala ili ne, meni je test od 25IU pokazivao sjenu kad je beta iz krvi bila 8, kad je vec opala u biohemijskoj. Tako da ako ubacis vrijednost bete od 10 na 10 dpo, na 16 dpo ona iznosi onda oko 100, sto opet ne mora biti pravilo. Ja bih ponovila betu sutra (da vidia da li je imalo porasla) ili za dva dana jer taj stres ti ne moze nista dobroga donijeti..🤞
Not that fensi, ekšli..
Sara sretno u petak ❤️ di ides na kraju?
Sta se odnosa tice, mi smo imali samo jedan. Dan prije o na dan pika, prije toga nista 5dana
Eto, ako ce i to koga utjesit 👌
U Cita. Ordinacije dr.Mimice mi cilo jutro nije odg na pozive iako pise da rade od 8-20. Šparac ima prvi slobodni termin tek nakon 2 tjedna. U Citu su brzi. 🤗 A zasad mi iskreno, kad razmislim,ni nw triba veliki strucnjak poput Mimice, sad je potrebno vidit jel pravilna GV, da li je matericna T i da li ima srčane akcije. To može već malo bolji student. 😁
Ma naravno 😊 u Cita su isto super 😊
Jel ti piskis testice i dalje? 😅
Ja cu pobacati sve, glupi kinezi.
Samo analiziram boju na testnoj ko neki ovisnik
I sad mi ne izgleda da je puno potamnila na 16dpo u odnosu na 14 😩
Isla sam jutros vadit betu 🙄
Ne znam koji mi je vrag u ovoj t ili sam popizdila s godinama ili neka intuicija.
Ugl nikako se skulirat ovaj put 😔
Vec sam si izracunala da beta mora mi bit 200 bar da je sve ok
Kao ako sam na 10dpo imala sjenu na testu od 25ml
Onda mi je beta morala biti bar 25, znaci
12dpo 50
14dpo 100
16dpo 200
Stvarno sam skrenula
Kinezi danas u svakom slucaju idu u smece 😬
Hej, vidjela sam tamo na temi da si pisala. Vidi, ne mora nuzno biti beta 25 da je test ocita, vjerovala ili ne, meni je test od 25IU pokazivao sjenu kad je beta iz krvi bila 8, kad je vec opala u biohemijskoj. Tako da ako ubacis vrijednost bete od 10 na 10 dpo, na 16 dpo ona iznosi onda oko 100, sto opet ne mora biti pravilo. Ja bih ponovila betu sutra (da vidia da li je imalo porasla) ili za dva dana jer taj stres ti ne moze nista dobroga donijeti..🤞
Fancy hvala ti 🤗
Skulirala sam se skroz i spremna za oba scenarija!
Daj mi molim te ne bilo ti tesko javi kako su tekle tvoje biokemijske?
Kakvee su ti bile bete? Koliko ti je kasnila prije nego si procurila? Krvarenje je bilo normalno ili?
A sta se tice bete
Ako je bila beta 10 na dpo onda taman 16dpo bude 80 ali sumnjam, na 10dpo sam imala lipu sjenu lako vidljivu na mullerovoj trakici
Ali tko ce sad to znat...
Ma nista od dr, njega ne mogu dobit na telefon nikad
A i on mi zaista ne moze nista pomoc biti mi rec konkretno kakva mi je prognoza
Otprilike znam sta i kako
Nisam toliko ubedirana iako vama mozda izgleda tako. Dobro je, nije najbolje ali dobro je
Iskustva s biokemijskom me zanimaju da znam sta mogu ocekivat ako je to u pitanju
Fancy hvala ti 🤗
Skulirala sam se skroz i spremna za oba scenarija!
Daj mi molim te ne bilo ti tesko javi kako su tekle tvoje biokemijske?
Kakvee su ti bile bete? Koliko ti je kasnila prije nego si procurila? Krvarenje je bilo normalno ili?
Prvi put kod spontanog, beta je bila 29DC 109 a 2 dana nakon toga 288, nisam je vise vadila i nisam imala neke pretjerane simptome osim vrtoglavica, grudi su bile osjetljive i to je to. I da, cesti bolovi poput menstrualnih. Prokrvarila sa 5+6 i tad je beta spala na 66 i na uzv se vec nije vidjelo nista nakon par dana beta je spala na 8.
Potom sam odmah u sljedecem ciklusu imala biohemijsku i sjenu na testu vec 24DC (rekorder u ranom testiranju, sta da ti kazem🙉) i opet sam imala vrtoglavice i jake mens bolove od dana implantacije, vise nisam testirala do dana kad je trebala nastupiti M ali tad vise nije bilo sjene. Mens je kasnila oko 3 dana i bila normalna.
Nakon 2 mj opet sjena na Clearblue al na 23 DC🙉, potom 25 DC na Clearblue nesto jaca sjena i svaki naredni dan, da bih na 28 dc izvadila betu iz krvi koja je bila 20. Dr mi ukljucuje progesteron al vjerovatno je vec bilo kasno za to. Testovi su svaki dan sve svjetliji a beta je 33DC samo oko 8, tad prestajem uzimati progesteron i M je nastupila nakon 3 dana.
A u dobitnom ciklusu, dr mi je ukljucila progesteron odmah nakon O, oko 20DC i taj put se trudnoca odrzala. Zbog toga je pretpostavka je da je kod mene problem u progesteronu, pa ga i sad moram koristiti.
Razlog zasto sam tako rano radila testove je radoznalost ali i identicni simptomi, vrtoglavice, lagana temperatura, oko 37, i ti mens bolovi za koje ce se ispostaviti da su ustvari kontrakcije zbog manjka progesterona.
Not that fensi, ekšli..
Ovako vec jedno 4 ili 5 mjeseca imam odnose sa deckom i to tjekom menstruacije svaki put decko svrsi u mene dali je moguce da ostanem trudna mjesecnice mi nisu redovite....
Sortiraj odgovore
Najstariji