Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LenaEna
    18. Kolovoz 2020. 12:52

Pozdrav cure, nova sam ovde pa nadam se da me primate u druzinu . Na bebi radimo od 02.2020. Pre dva meseca mi se desila biohemijska. Nadam se da cemo se lepo druziti i razmenjivati iskustva....

• Doraa
    18. Kolovoz 2020. 13:13

Ej cure , mene tako boli desni jajnik, onak zari i tak vec dva dana za redom i lagani grcevi u trbuhu, vec i grudi bole, pokrili smo plodne dane,nadam se i sad samo jos cekamo..
    Najvise me brine ta bol oko desnog jajnika,jel bilo kojoj tako?

• Doraa
    18. Kolovoz 2020. 13:15

Tek je proslo tjedan dana od ovulacije

Matkiša 😎
    18. Kolovoz 2020. 13:25

E žene žene, strpljen spašen! 💪
    Popijte nešto i ne ludite za badava! 🙈
    Ako krenete analizirati svaku dlaku na tijelu stići ćete do jednog drugog doktora hahaha A taj vam neće pomoći za trudnoću 😂😂😂

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Mallla
    18. Kolovoz 2020. 13:27

Doraa to može biti dobar znak.. Još tjedan dana pa ćeš znati jel urodilo plodom 😁
    LenaEna dobrodošla i što prije Otišla na trudničke teme!
    Nove cure možete tu staviti datum neočekivane M pa da vas stavimo na listu odbrojavanja do očekivanog plusića!
    Sad sam i zaboravila tko nam vodi listu 😂

url=https://lilypie.com]

Mallla
    18. Kolovoz 2020. 13:31

Htjela sam reć tj. Pitat tko od Sanjarka88 preuzima vodit listu? Ima li dobrovoljki? Ako nema ja ću, ionako sam se usidrila ovdje do daljnjeg! 

url=https://lilypie.com]

• Doraa
    18. Kolovoz 2020. 13:32

Nije da ludim, samo sam htjela podijelit s nekim,jer nemam s kim 🤣
    Da vidjet cemo sve za tjedan dana😊

LenaEna
    18. Kolovoz 2020. 13:43

Leoni hvala  pa sve skupa cim pre na trudnicki kutak
    Mallla hvala, trebam NE dobiti 02.09 

SAYURI
    18. Kolovoz 2020. 13:45

Lucky🍀

Sayuri dobro nam dosla 🤗 pa meni isto izgleda kao da je pik prosao, daj nam stavi trakicu zadnju koju si radila

Evo jos dvije trakice, jedna jutros jedna maloprije...bas bas blijeda linija...mislim da je pik ipak bio jucer i mozda danas sutra O...🤗

https://ibb.co/FnQnMhY

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• Doraa
    18. Kolovoz 2020. 13:50

Ja ne trebam dobiti 25.08.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.