Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    silver
    18. Lipanj 2020. 09:52

Luna55

Mi radimo vec godinu i pol na bebi🤔

Znala sam da ću fulat a opet pitam, sorry. Godinu i pol, ja se osjećam kao da već pokušavam godinama a tek 6mj. Sigurno si sad već u stresu više zbog zašto nego kada. Kužim. Ali po malo, bude se nešto riješilo....

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

simba
    18. Lipanj 2020. 09:53

Silver, nisam popratila, da li ti je partner radio kakve pretrage? Super što si to obavila. I tako hrabro pišeš o tome, ja bi najvjerojatnije uzela duplu puno anesteziju.🤣 trtaroš, štaš.😁

👩33g
    👨42g
    👦4g

silver
    18. Lipanj 2020. 09:55

simba

Silver, nisam popratila, da li ti je partner radio kakve pretrage? Super što si to obavila. I tako hrabro pišeš o tome, ja bi najvjerojatnije uzela duplu puno anesteziju.🤣 trtaroš, štaš.😁

Je, radili smo spermio prošli mjesec, sve je ok sa mužem. 
    Ma vjeruj mi ja sam skoro infarkt dobila jutros u čekaonici, ali pomisliš na sekundu u sebi "ne kaki, planiraš roditi a plašiš se tu nekog katetera, ajde molim te" hahahah...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

• Luna55
    18. Lipanj 2020. 09:56

silver

Luna55

Znala sam da ću fulat a opet pitam, sorry. Godinu i pol, ja se osjećam kao da već pokušavam godinama a tek 6mj. Sigurno si sad već u stresu više zbog zašto nego kada. Kužim. Ali po malo, bude se nešto riješilo….

Nadam se🙏Javim kako je proslo 25-og🤗😘

Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏

silver
    18. Lipanj 2020. 09:58

Luna55

silver

Luna55

Znala sam da ću fulat a opet pitam, sorry. Godinu i pol, ja se osjećam kao da već pokušavam godinama a tek 6mj. Sigurno si sad već u stresu više zbog zašto nego kada. Kužim. Ali po malo, bude se nešto riješilo….

Glupo je reći ne brini, bolje možda reći diši, javi mi svakako, zanima me šta će vama preporučiti dalje...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sara 🌸
    18. Lipanj 2020. 10:00

Malela 🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊 baš mi je drago. ❤️
    Silver znala san ja da će to bit ko od šale ❤️sad laganini

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Luna55
    18. Lipanj 2020. 10:00

silver

Luna55

silver

Luna55

Glupo je reći ne brini, bolje možda reći diši, javi mi svakako, zanima me šta će vama preporučiti dalje…

Pitat cu odmah ako je prohodnost u redu dal postoji mogucnost da se vec u prosincu ide u Zg vidjeti za umjetnu..

Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏

silver
    18. Lipanj 2020. 10:04

Luna55

silver

Luna55

silver

Luna55

Glupo je reći ne brini, bolje možda reći diši, javi mi svakako, zanima me šta će vama preporučiti dalje…

Pitat cu odmah ako je prohodnost u redu dal postoji mogucnost da se vec u prosincu ide u Zg vidjeti za umjetnu..

A nisi probala IUI još? Zašto ne prvo to?

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    18. Lipanj 2020. 10:05

Sara🌻 (Mrljica)

Malela 🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊 baš mi je drago. ❤️
    Silver znala san ja da će to bit ko od šale ❤️sad laganini

Hvala Sara, bar sam to skinula sa popisa briga baš me izluđivalo.

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

• Luna55
    18. Lipanj 2020. 10:07

silver

Luna55

silver

Luna55

silver

Luna55

A nisi probala IUI još? Zašto ne prvo to?

A to je??sorry,slabo sam informirana..😬

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.