Mi radimo vec godinu i pol na bebi🤔
Znala sam da ću fulat a opet pitam, sorry. Godinu i pol, ja se osjećam kao da već pokušavam godinama a tek 6mj. Sigurno si sad već u stresu više zbog zašto nego kada. Kužim. Ali po malo, bude se nešto riješilo....
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Silver, nisam popratila, da li ti je partner radio kakve pretrage? Super što si to obavila. I tako hrabro pišeš o tome, ja bi najvjerojatnije uzela duplu puno anesteziju.🤣 trtaroš, štaš.😁
👩33g
👨42g
👦4g
Silver, nisam popratila, da li ti je partner radio kakve pretrage? Super što si to obavila. I tako hrabro pišeš o tome, ja bi najvjerojatnije uzela duplu puno anesteziju.🤣 trtaroš, štaš.😁
Je, radili smo spermio prošli mjesec, sve je ok sa mužem.
Ma vjeruj mi ja sam skoro infarkt dobila jutros u čekaonici, ali pomisliš na sekundu u sebi "ne kaki, planiraš roditi a plašiš se tu nekog katetera, ajde molim te" hahahah...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Znala sam da ću fulat a opet pitam, sorry. Godinu i pol, ja se osjećam kao da već pokušavam godinama a tek 6mj. Sigurno si sad već u stresu više zbog zašto nego kada. Kužim. Ali po malo, bude se nešto riješilo….
Nadam se🙏Javim kako je proslo 25-og🤗😘
Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏
Znala sam da ću fulat a opet pitam, sorry. Godinu i pol, ja se osjećam kao da već pokušavam godinama a tek 6mj. Sigurno si sad već u stresu više zbog zašto nego kada. Kužim. Ali po malo, bude se nešto riješilo….
Glupo je reći ne brini, bolje možda reći diši, javi mi svakako, zanima me šta će vama preporučiti dalje...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Malela 🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊 baš mi je drago. ❤️
Silver znala san ja da će to bit ko od šale ❤️sad laganini
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Glupo je reći ne brini, bolje možda reći diši, javi mi svakako, zanima me šta će vama preporučiti dalje…
Pitat cu odmah ako je prohodnost u redu dal postoji mogucnost da se vec u prosincu ide u Zg vidjeti za umjetnu..
Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏
Glupo je reći ne brini, bolje možda reći diši, javi mi svakako, zanima me šta će vama preporučiti dalje…
Pitat cu odmah ako je prohodnost u redu dal postoji mogucnost da se vec u prosincu ide u Zg vidjeti za umjetnu..
A nisi probala IUI još? Zašto ne prvo to?
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Malela 🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊 baš mi je drago. ❤️
Silver znala san ja da će to bit ko od šale ❤️sad laganini
Hvala Sara, bar sam to skinula sa popisa briga baš me izluđivalo.
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
A nisi probala IUI još? Zašto ne prvo to?
A to je??sorry,slabo sam informirana..😬
Sortiraj odgovore
Najstariji