Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    chiAn
    18. Lipanj 2020. 14:59

Djevojke, jel netko možda iz Istre i jel zna tko kakva je humana u Puli? Ili da je netko radio hsg u Puli?

url=https://lilypie.com]

ana0310
    18. Lipanj 2020. 15:23

Lucky🍀

mmarie

Lucky🍀

E da žene, ja sam jutros razbila svoj toplomjer, di ima dobrih za kupit a da nisu skupi, umrijet ću ako ne budem znala kolika mi je sutra bazalna

Evo ja danas kupila digitalni da pocnem s mjerenjem temperature da upisujem u graf i u ljekarnoj 30 kuna! 😁

Ja mislim da sam čak i u dm-u vidla među testovima za trudnoću i svim tim stavrima da ima isto nekakav digitalni ali nisam više sigurna, a ionako moram do dm-a pa ću baš pogledati.

Da, ima u dm-u i cist je solidan 😄 meni su danas dosle lh trakice i neki dan bas bazalni digitalni toplomjer tako da sam spremna 😂😂 ako kome sfali trakica javite pa proslijedim dio 😉

2021. M 💗

mmarie
    18. Lipanj 2020. 15:50

chiAn

Djevojke, jel netko možda iz Istre i jel zna tko kakva je humana u Puli? Ili da je netko radio hsg u Puli?

Hmm za Rijeku znam jer sam tu,a za Istru mogu pitati poznanicu mozda nesto zna jer radi u bolnici.. 😕

chiAn
    18. Lipanj 2020. 16:05

mmarie

chiAn

Hmm za Rijeku znam jer sam tu,a za Istru mogu pitati poznanicu mozda nesto zna jer radi u bolnici.. 😕

Ajd molim te pitaj...moje trenutno boravište je u Umagu...pa mi je sad jedino Istra prihvatljiva...cak i Rijeka...kako je u Rijeci...ima li neki dobar ginekolog da radi humanu i hsg?

Matkiša 😎
    18. Lipanj 2020. 17:14

Netko je spominjao imunomed, mene želudac boli od njega ali MM ga voli..
    Ajmo se nadati da ću baš ovaj mjesec ostati trudna prije AIH postupka hehe ovo je sad zadnja nada za prirodni 🤞🤞

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Amelie
    18. Lipanj 2020. 18:04

Malela

Amelie

Malela čestitam i baš mi je drago da je sve super!!:)) Jel ti doktor rekao u kojem si tjednu s obzirom na veličinu ploda i to sve? Mi ćemo polako da.. s nadom da će sve biti ok;)

U knjižicu mi je napisao 7tj, a jučer mi je i bilo 7tj, beba ima 11mm. Termin je stavio 3.2..
    Idući tjedan u srijedu sam naručena na kontrolu u bolnicu, tada će biti 8tj.

Super, sve je bas kak treba biti.. neka tako i ostane;)❤️

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Sanjarka88
    18. Lipanj 2020. 18:12

Lucky🍀

Uzela sam u dm-u nekakav digitalni toplomjer za 30kn, on izmjeri za 10sec temperaturu, jel to mjerodavno ako ga stavim 10 sec pod jezik da ce bit dobra temperatura? S obzirom da se treba mjerit 5

Nemam iskustva sa digitalnim testovima
    Nego, jesi kupila test? 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    18. Lipanj 2020. 18:13

Digitalnim *toplomjerima

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

silver
    18. Lipanj 2020. 18:22

Lucky, ne preporučam ti mjerenje 10 sekundi, nepouzdano je, 5 min. Moj toplomjer izmjeri za 20 sekundi i onda za 5 min, dva puta mi odzvoni signal i uvijek je ta temp za 20 sekundi neka žnj...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

jelenajelena
    18. Lipanj 2020. 18:30

E curke,eno cvjetic opet radila test...ajde molimm vas provjerite🙈🙈🙈🙉🙉🙉🙉

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.