Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Lipanj 2020. 10:51

Luna55

Sanjich🤞🤰

Silver iako nemate nekih problema svakako vidi ako nakon prohodnosti ne uspije u 3mj idi dalje nemoj puno cekati.. Ja znam da gin kaze sve je uredu i da je normalno neki period.. Al meni to ide na zivce jer su to njihova nagadjanja.. Meni je zao da ja ranije nisam spermiogram radila nego nakon god dana..kao cekala sam taj rok jer je "normalno"…

Tu si u pravu.i onda kad mi kaze treba imati strpljenja.mislim da je godina i pol dosta strpljenja.

A da ne govorim da se 3 god ne stitimo.. Samo onda nismo ni pratili O ni nista.. 

• Luna55
    18. Lipanj 2020. 10:54

Sanjich🤞🤰

Luna55

Sanjich🤞🤰

Silver iako nemate nekih problema svakako vidi ako nakon prohodnosti ne uspije u 3mj idi dalje nemoj puno cekati.. Ja znam da gin kaze sve je uredu i da je normalno neki period.. Al meni to ide na zivce jer su to njihova nagadjanja.. Meni je zao da ja ranije nisam spermiogram radila nego nakon god dana..kao cekala sam taj rok jer je "normalno"…

Tu si u pravu.i onda kad mi kaze treba imati strpljenja.mislim da je godina i pol dosta strpljenja.

A da ne govorim da se 3 god ne stitimo.. Samo onda nismo ni pratili O ni nista..

Ja sam vec na rubu sa strpljenjem. Bojim se da cu drugi put puknut na njega kad mi kaze da je sve u redu i da trebam biti strpljiva😡

Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏

simba
    18. Lipanj 2020. 10:54

silver

simba

Silver, nisam popratila, da li ti je partner radio kakve pretrage? Super što si to obavila. I tako hrabro pišeš o tome, ja bi najvjerojatnije uzela duplu puno anesteziju.🤣 trtaroš, štaš.😁

Je, radili smo spermio prošli mjesec, sve je ok sa mužem.
    Ma vjeruj mi ja sam skoro infarkt dobila jutros u čekaonici, ali pomisliš na sekundu u sebi "ne kaki, planiraš roditi a plašiš se tu nekog katetera, ajde molim te" hahahah…

A gle, rađanje je već druga tema🤣🤣

👩33g
    👨42g
    👦4g

maki994
    18. Lipanj 2020. 10:57

Silver hvala na detaljnim informacijama, bas puno ucimo na ovom forumu svi. Nadam se da su ti sad zaista jos vise povecane sanse i da ce uspjeti jako brzo! 🤞 

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

• Malela
    18. Lipanj 2020. 10:59

Amelie

Malela čestitam i baš mi je drago da je sve super!!:)) Jel ti doktor rekao u kojem si tjednu s obzirom na veličinu ploda i to sve? Mi ćemo polako da.. s nadom da će sve biti ok;)

U knjižicu mi je napisao 7tj, a jučer mi je i bilo 7tj, beba ima 11mm. Termin je stavio 3.2.. 
    Idući tjedan u srijedu sam naručena na kontrolu u bolnicu, tada će biti 8tj.

18. Lipanj 2020. 11:38

ODBROJAVANJA6/2020
    Rita36 - 8.6.2020 - ???
    KDS - 10.6.2020 -♥️➕
    Pixie14 - 10.6.2020 - ???
    anci00 - 19.6.2020 - 1 dan
    Lucky - 21.6.2020 - 3 dana
    Simba - 24.6.2020 - 6 dana
    Sanjich - 25.6.2020 - 7 dana
    Fancy - 30.6.2020 - 12 dana
    ODBROJAVANJE 7/2020
    Jelenajelena - 2.7.2020 - 14 dana
    Siijjj - 4.7.2020. -16 dana
    Mallla - 6.7.2020. - 18 dana
    Mmarie -6.7.2020. -18 dana
    Maki994 - 6.7 2020 - 18 dana
    Bajo - 9.7.2020 - 21 dana
    Miakamo - 9.7.2020 - 21 dana
    Ivkica -9.7.2020 - 21 dana
    TiKi92 - 11.7.2020 - 23 dana
    chiAn6 - 13.7.2020 - 25 dana
    BruNa - ???
    Siskizg - ???

Matkiša 😎
    18. Lipanj 2020. 12:06

Pridružujem se i ja 😁
    Nisam sve uspjela popratiti.. Netko je trebao na Hsg netko na pregled na humanu, nadam se da je sve prošlo ok..

Kod mene na uzv sve ok, rezerve jajnika i ostalo.. Jedino ga zabrinjava što je LH viši od FSH, ali nalaz je star pola godine. 
    Ugl mene čudi što uz taj visok LH njima nije čudna moja faza luteinska od 21 dan 🤔 kaže to je ok, baš od nikog nisam čula da je ok.. No dobro.. 

Htjela sam se zapravo posavjetovati o tome može li Duphaston utjecati na O, inače mi je 9 dan ali evo danas je 9 dan i ništa nema na trakici..

Sad sam ubila sa postom, sry cure nisam dugo tipkala 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

chiAn
    18. Lipanj 2020. 12:35

Silver, super što si tako detaljno opisala iskustvo...
    I ja trebam na hsg pa me baš zanimalo šta to točno znači "kratko traje" i koja je razina boli...i super što si rekla da ako nema ništa da onda zapravo ne boli...
    Meni su prije 3 mj ugrađivali protezu u mokraćni kanal zbog zaglavljenog kamena isto kratko traje i isto bez ikakve anestezije...i bilo je bolno, ali izdržljivo...i pretpostavljam da je to čak i bolnije od katetera...
    Hvala za super informativan post! 🤗

Lucky, tvoji simptomi su svi školski simptomi trudnoće...daj nemoj nas toliko držati u neizvjesnostiii...s tobom stalno neka neizvjesnost 😁😁
    Duguješ nam bar toliko da nam napraviš test da se veselimo malo ranije i hvatamo sjene 😁

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

🌸TiKiDi🌸
    18. Lipanj 2020. 12:53

Mattan u pravilu Duphaston moze ometati ovulaciju ako se pocne piti prerano u vecoj dozi, ali doze od jednom dnevno kod lijecenja endometrioze npr. kad se pocinje s terapijom odmah nakon menstruacije, ne bi smjele utjecati na samu ovulaciju. Ja sam uvijek pocinjala piti od 16. dana ciklusa. Tako cu i naredna tri mjeseca, ali pijem po dvije dnevno. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Matkiša 😎
    18. Lipanj 2020. 13:11

TiKi92

Mattan u pravilu Duphaston moze ometati ovulaciju ako se pocne piti prerano u vecoj dozi, ali doze od jednom dnevno kod lijecenja endometrioze npr. kad se pocinje s terapijom odmah nakon menstruacije, ne bi smjele utjecati na samu ovulaciju. Ja sam uvijek pocinjala piti od 16. dana ciklusa. Tako cu i naredna tri mjeseca, ali pijem po dvije dnevno.

Da, ja sam pila od 16 do 26 dana ciklusa, i kad je počeo ciklus jako je bilo krvarenje i jaki bolovi i trajalo 4 dana a inače po 7 dana imam.. A moguće da je pomogao, jer me i je draže ako mi je kasnije kad treba O, negdje sam čitala da su manje šanse ako je prerano

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.