Mislim da je i Malela danas imala pregled jel?
Da, i ne javlja se. Nadan se da je razlog jer slavi pa nema vrimena se javit. 🤞🏻
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
I kod mene skroz svijetla crtica
🤞🏻🤞🏻🤞🏻 da bude i u subotu na drugom testu 😉
Uf kamo srece 😁🙏🏼🙏🏼🙏🏼 ali evo opet me pocelo grcit kao pred M, nekako se bojim da nista od crtice nego cim popuste ovi hormoni od duphastona da ce M doc 😑
Hej, jel koristis duphaston sad? Kad si bila kod dr? Meni je dr rekla da ovaj ciklus od oko 7 dana poslije O, odnosno od oko 20DC pocnem uzimati progesteron, da ga koristim najmanje 14 dana (dakle jos 7 dana poslije termina za M), da oko ocekivane M napravim test i da ga ne prestajem koristiti ako bude poz test. Tako da ti je moj savjet da prvo uradis test pa prekines duphaston, jer bi u suprotnom nagli pad hormona mogao potaknuti M iako mozda bude trudnoca a organizam ti npr nema dovoljno progesterona da je odrzi. Tako je meni dr objasnila.
Not that fensi, ekšli..
Uf kamo srece 😁🙏🏼🙏🏼🙏🏼 ali evo opet me pocelo grcit kao pred M, nekako se bojim da nista od crtice nego cim popuste ovi hormoni od duphastona da ce M doc 😑
Držim fige da nije to što misliš. ☺️
U subotu kupujem test i ako ne dode do nedjelje ujutro piskim 😁🍀
Grci cesto u trudnoci kao pred mengu, tako da ni to nista ne znaci 🤞🤞🤞🤞
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hej, jel koristis duphaston sad? Kad si bila kod dr? Meni je dr rekla da ovaj ciklus od oko 7 dana poslije O, odnosno od oko 20DC pocnem uzimati progesteron, da ga koristim najmanje 14 dana (dakle jos 7 dana poslije termina za M), da oko ocekivane M napravim test i da ga ne prestajem koristiti ako bude poz test. Tako da ti je moj savjet da prvo uradis test pa prekines duphaston, jer bi u suprotnom nagli pad hormona mogao potaknuti M iako mozda bude trudnoca a organizam ti npr nema dovoljno progesterona da je odrzi. Tako je meni dr objasnila.
Meni ti se ciklus jako produzio, danas je 51dpo, gin mi je dao duphaston da izazove M pa da mogu dalje, igrom slucaja sam ulovila pik 2 dana prije nego sam pocela pit pa se potajno nadam da M mozda nece doc i da ce duphaston pomoc, evo danas drugi dan kako ih ne pijem i cekam ili M ili plus 🤞🏻 ako M dode moram doktoru 10-12dc da vidimo jel sve ok ili mi dr treba malo pripomoc pri zacecu, sve u svemu on je upucen pa kako god da bude bit ce dobro 😁
Znam da i tako preporucuju nekad, vjerovatno je onda kod mene ovako jer dr. bas sumnja na manjak progesterona. Sretno i daj pisni test vise hahaha
Meni O bila jucer i krece ludilo 😂 pokrili -2,-1,0 pa sta bude🤷♀️
Not that fensi, ekšli..
ODBROJAVANJA6/2020
Rita36 - 8.6.2020 - ???
KDS - 10.6.2020 -♥️➕
Pixie14 - 10.6.2020 - ???
anci00 - 19.6.2020 - 1 dan
Lucky - 21.6.2020 - 3 dana
Simba - 24.6.2020 - 6 dana
Sanjich - 25.6.2020 - 7 dana
Fancy - 30.6.2020 - 12 dana
ODBROJAVANJE 7/2020
Jelenajelena - 2.7.2020 - 14 dana
Siijjj - 4.7.2020. -16 dana
Mallla - 6.7.2020. - 18 dana
Mmarie -6.7.2020. -18 dana
Maki994 - 6.7 2020 - 18 dana
Bajo - 9.7.2020 - 21 dana
Miakamo - 9.7.2020 - 21 dana
TiKi92 - 11.7.2020 - 23 dana
chiAn6 - 13.7.2020 - 25 dana
BruNa - ???
Siskizg - ???
Draga Silver, pisi nam kako je danas prosao tvoj test prohodnosti🤗💪
Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏
Meni ti se ciklus jako produzio, danas je 51dpo, gin mi je dao duphaston da izazove M pa da mogu dalje, igrom slucaja sam ulovila pik 2 dana prije nego sam pocela pit pa se potajno nadam da M mozda nece doc i da ce duphaston pomoc, evo danas drugi dan kako ih ne pijem i cekam ili M ili plus 🤞🏻 ako M dode moram doktoru 10-12dc da vidimo jel sve ok ili mi dr treba malo pripomoc pri zacecu, sve u svemu on je upucen pa kako god da bude bit ce dobro 😁
Znam da i tako preporucuju nekad, vjerovatno je onda kod mene ovako jer dr. bas sumnja na manjak progesterona. Sretno i daj pisni test vise hahaha
Meni O bila jucer i krece ludilo 😂 pokrili -2,-1,0 pa sta bude🤷♀️
🤞🤞🤞🤞🤞
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro curke.. Ja dns 22 dc, 5dpo... Malo me bolucka lagano dole ali mislim da je to od struganja briseva jucer...
Hej zene,da vas pitam. Da li ovulacija uvijek bude tacno 14 dana prije M? Ili moze npr 5 ili 10 dana prije nego dodje M? Ja sam mislila da je uvijek tacno na sredini ciklusa ali citajuci malo vase postove stare mislim da nisam u pravu.
Sortiraj odgovore
Najstariji