Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BruNa
    17. Lipanj 2020. 22:21

Mislim da je i Malela danas imala pregled jel?

Sara 🌸
    17. Lipanj 2020. 23:09

BruNa

Mislim da je i Malela danas imala pregled jel?

Da, i ne javlja se. Nadan se da je razlog jer slavi pa nema vrimena se javit. 🤞🏻

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Fancy
    18. Lipanj 2020. 03:16

Lucky🍀

Sara🌻 (Mrljica)

Lucky🍀

I kod mene skroz svijetla crtica

🤞🏻🤞🏻🤞🏻 da bude i u subotu na drugom testu 😉

Uf kamo srece 😁🙏🏼🙏🏼🙏🏼 ali evo opet me pocelo grcit kao pred M, nekako se bojim da nista od crtice nego cim popuste ovi hormoni od duphastona da ce M doc 😑

Hej, jel koristis duphaston sad? Kad si bila kod dr? Meni je dr rekla da ovaj ciklus od oko 7 dana poslije O, odnosno od oko 20DC pocnem uzimati progesteron, da ga koristim najmanje 14 dana (dakle jos 7 dana poslije termina za M), da oko ocekivane M napravim test i da ga ne prestajem koristiti ako bude poz test. Tako da ti je moj savjet da prvo uradis test pa prekines duphaston, jer bi u suprotnom nagli pad hormona mogao potaknuti M iako mozda bude trudnoca a organizam ti npr nema dovoljno progesterona da je odrzi. Tako je meni dr objasnila.

Not that fensi, ekšli..

Sanjarka88
    18. Lipanj 2020. 06:00

Lucky🍀

Sara🌻 (Mrljica)

Lucky🍀

Sara🌻 (Mrljica)

Lucky🍀

Uf kamo srece 😁🙏🏼🙏🏼🙏🏼 ali evo opet me pocelo grcit kao pred M, nekako se bojim da nista od crtice nego cim popuste ovi hormoni od duphastona da ce M doc 😑

Držim fige da nije to što misliš. ☺️

U subotu kupujem test i ako ne dode do nedjelje ujutro piskim 😁🍀

Grci cesto u  trudnoci kao pred mengu, tako da ni to nista ne znaci 🤞🤞🤞🤞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Fancy
    18. Lipanj 2020. 06:21

Lucky🍀

Fancy

Lucky🍀

Sara🌻 (Mrljica)

Lucky🍀

Hej, jel koristis duphaston sad? Kad si bila kod dr? Meni je dr rekla da ovaj ciklus od oko 7 dana poslije O, odnosno od oko 20DC pocnem uzimati progesteron, da ga koristim najmanje 14 dana (dakle jos 7 dana poslije termina za M), da oko ocekivane M napravim test i da ga ne prestajem koristiti ako bude poz test. Tako da ti je moj savjet da prvo uradis test pa prekines duphaston, jer bi u suprotnom nagli pad hormona mogao potaknuti M iako mozda bude trudnoca a organizam ti npr nema dovoljno progesterona da je odrzi. Tako je meni dr objasnila.

Meni ti se ciklus jako produzio, danas je 51dpo, gin mi je dao duphaston da izazove M pa da mogu dalje, igrom slucaja sam ulovila pik 2 dana prije nego sam pocela pit pa se potajno nadam da M mozda nece doc i da ce duphaston pomoc, evo danas drugi dan kako ih ne pijem i cekam ili M ili plus 🤞🏻 ako M dode moram doktoru 10-12dc da vidimo jel sve ok ili mi dr treba malo pripomoc pri zacecu, sve u svemu on je upucen pa kako god da bude bit ce dobro 😁

Znam da i tako preporucuju nekad, vjerovatno je onda kod mene ovako jer dr. bas sumnja na manjak progesterona. Sretno i daj pisni test vise hahaha
    Meni O bila jucer i krece ludilo 😂 pokrili -2,-1,0 pa sta bude🤷‍♀️

Not that fensi, ekšli..

18. Lipanj 2020. 07:19

ODBROJAVANJA6/2020
    Rita36 - 8.6.2020 - ???
    KDS - 10.6.2020 -♥️➕
    Pixie14 - 10.6.2020 - ???
    anci00 - 19.6.2020 - 1 dan
    Lucky - 21.6.2020 - 3 dana
    Simba - 24.6.2020 - 6 dana
    Sanjich - 25.6.2020 - 7 dana
    Fancy - 30.6.2020 - 12 dana
    ODBROJAVANJE 7/2020
    Jelenajelena - 2.7.2020 - 14 dana
    Siijjj - 4.7.2020. -16 dana
    Mallla - 6.7.2020. - 18 dana
    Mmarie -6.7.2020. -18 dana
    Maki994 - 6.7 2020 - 18 dana
    Bajo - 9.7.2020 - 21 dana
    Miakamo - 9.7.2020 - 21 dana
    TiKi92 - 11.7.2020 - 23 dana
    chiAn6 - 13.7.2020 - 25 dana
    BruNa - ???
    Siskizg - ???

• Luna55
    18. Lipanj 2020. 08:21

Draga Silver, pisi nam kako je danas prosao tvoj test prohodnosti🤗💪

Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏

Sanjarka88
    18. Lipanj 2020. 08:27

Fancy

Lucky🍀

Fancy

Lucky🍀

Sara🌻 (Mrljica)

Lucky🍀

Meni ti se ciklus jako produzio, danas je 51dpo, gin mi je dao duphaston da izazove M pa da mogu dalje, igrom slucaja sam ulovila pik 2 dana prije nego sam pocela pit pa se potajno nadam da M mozda nece doc i da ce duphaston pomoc, evo danas drugi dan kako ih ne pijem i cekam ili M ili plus 🤞🏻 ako M dode moram doktoru 10-12dc da vidimo jel sve ok ili mi dr treba malo pripomoc pri zacecu, sve u svemu on je upucen pa kako god da bude bit ce dobro 😁

Znam da i tako preporucuju nekad, vjerovatno je onda kod mene ovako jer dr. bas sumnja na manjak progesterona. Sretno i daj pisni test vise hahaha
    Meni O bila jucer i krece ludilo 😂 pokrili -2,-1,0 pa sta bude🤷‍♀️

🤞🤞🤞🤞🤞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

18. Lipanj 2020. 08:37

Jutro curke.. Ja dns 22 dc, 5dpo... Malo me bolucka lagano dole ali mislim da je to od struganja briseva jucer... 

18. Lipanj 2020. 08:39

Hej zene,da vas pitam. Da li ovulacija uvijek bude tacno 14 dana prije M? Ili moze npr 5 ili 10 dana prije nego dodje M? Ja sam mislila da je uvijek tacno na sredini ciklusa ali citajuci malo vase postove stare mislim da nisam u pravu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.