Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Lipanj 2020. 13:39

Lucky🍀

Hahaha Chian uvijek ti nades razlog zasto bi trebalo, ali bas se bojim da necu vidjet plus zato cu jos malo pricekat da popuste duphastoni, ajde jos 2 dana cete prezivit 😝

hihih Chian je na vecim iglama nego ti :D

🌸TiKiDi🌸
    18. Lipanj 2020. 13:39

Mattan onda nemas brige, moze samo pomoci, ne odmoci. Kroz par mj koristenja duphastona, ovulacija uglavnom bude oko 14.dana ciklusa. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

silver
    18. Lipanj 2020. 13:42

Cure, ma sve ste u pravu što se tiče vremena i čekanja na pretrage. Potpuno se slažem, istina da sam krenula ne sa tim ciljem ali sam odlučila kad sam već krenula da ne stanem i da provjerim sve. Nekako mi je i ok da si žena provjeri barem hormone, štitnjaču i te osnovne stvari prije nego uopće krene pokušavati. Ne toliko zbog vremena nego jednostavno nepotreban je sav taj stres iz mjeseca u mjesec ako možeš neke stvari od početka znati. 

ChiAn, sretno, vjerujem da ti neće biti strašno, ako se sjetiš nečeg a ja nisam rekla samo pitaj...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

18. Lipanj 2020. 13:54

Lucky🍀

anci00

Lucky🍀

Hahaha Chian uvijek ti nades razlog zasto bi trebalo, ali bas se bojim da necu vidjet plus zato cu jos malo pricekat da popuste duphastoni, ajde jos 2 dana cete prezivit 😝

hihih Chian je na vecim iglama nego ti :D

hahah baš

mene sad bas nesto ubolo bilo kako cu otici kupit test u mülleru i napravit, odkako sam na to ppomislila ubise me leda, pa se predomisljam
    sat vremena sam uvjerena da ce bit plusic i onda sat da ce vjestica stici :D kaos kaos
    tebi svaka cast sto si tako mirna

18. Lipanj 2020. 14:06

Tvoji sipmptomi su bas nekako obecavajuci :)
    Moji vise naginju M
    DPO17

18. Lipanj 2020. 14:13

Lucky🍀

anci00

Tvoji sipmptomi su bas nekako obecavajuci :)
    Moji vise naginju M
    DPO17

Kad ti obično dođe nakon O? daj napravi test ako već kasni, držim fige

kod mene ti nikad nema pravila, ciklusi su mi koma
    jedan mj 37 dana, drugi 30, treci 29 i tako stalno, a tek sam ovaj mj prvi puta pratila s clearblue trakicama
    Sve mi se cini da ce mi stici al sam bas u komi, malo mislim da su predmenstrualni simptomi a malo da su trudnoca

mmarie
    18. Lipanj 2020. 14:16

maki994

Silver hvala na detaljnim informacijama, bas puno ucimo na ovom forumu svi. Nadam se da su ti sad zaista jos vise povecane sanse i da ce uspjeti jako brzo! 🤞

Gdje je trakica? 😁

maki994
    18. Lipanj 2020. 14:25

mmarie

maki994

Silver hvala na detaljnim informacijama, bas puno ucimo na ovom forumu svi. Nadam se da su ti sad zaista jos vise povecane sanse i da ce uspjeti jako brzo! 🤞

Gdje je trakica? 😁

Jucer sam dosla s posla mrtva umorna, napravila veceru, okupala i zaspala 😂 trakica ni na kraj pameti 😂 veceras cu obavezno 😁😁 jesi ti danas radila ponovo? 

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

mmarie
    18. Lipanj 2020. 14:56

Lucky🍀

E da žene, ja sam jutros razbila svoj toplomjer, di ima dobrih za kupit a da nisu skupi, umrijet ću ako ne budem znala kolika mi je sutra bazalna

Evo ja danas kupila digitalni da pocnem s mjerenjem temperature da upisujem u graf i u ljekarnoj 30 kuna! 😁

mmarie
    18. Lipanj 2020. 14:57

maki994

mmarie

maki994

Gdje je trakica? 😁

Jucer sam dosla s posla mrtva umorna, napravila veceru, okupala i zaspala😂trakica ni na kraj pameti😂veceras cu obavezno😁😁jesi ti danas radila ponovo?

Nisam jos,navecer cu. 😁 totalno sam zaboravila bas ne znam kako sam to uspjela 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.