Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Srpanj 2020. 17:40

Kona13

Ok, sad je definitivno pik.

https://ibb.co/VtLzX8w

Nakon dugo vremena ovulacija mi je bolna 😖

Odmah akcija 😂😂🤞🤞

Kona13
    21. Srpanj 2020. 18:09

Jesam sinoć, budem veceras😛
    Nakon sto godina ima ovulacijsku bol😬

👦2012💙

curly29
    21. Srpanj 2020. 18:27

https://ibb.co/5LFVGq0
    Ja samo da dusu pozalim nekom da sam dan pred pik i O, a muza necu vidjeti do prekosutra 😥
    I Lucky vidim da pitas, samo da kazem da sam i ja pocela sa vrkutom prije mjesec,a nista mi nije uradila posteno.. i dalje mi je O izgleda 26dc.. puno srece svimaaaaaaa, vise nego moje ovaj mjesec ♥️

Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
    👩🏼‍🦱 30 (Blagi PCOS)
    🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
    ProFertil (oboje)
    Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
    Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
    Planiran postupak 3.2021
    https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png

Sara 🌸
    21. Srpanj 2020. 18:36

curly29

Ja samo da dusu pozalim nekom da sam dan pred pik i O, a muza necu vidjeti do prekosutra 😥
    I Lucky vidim da pitas, samo da kazem da sam i ja pocela sa vrkutom prije mjesec,a nista mi nije uradila posteno.. i dalje mi je O izgleda 26dc.. puno srece svimaaaaaaa, vise nego moje ovaj mjesec ♥️

Žao mi je... 🥴
    Vidim u potpisu da ti pise da si pila folnu i selen pa si po preporuci gina prestala. Samo sa selenom ili i folnom? zašto?

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sandricak1
    21. Srpanj 2020. 18:51

Sara🌻

curly29

Žao mi je… 🥴
    Vidim u potpisu da ti pise da si pila folnu i selen pa si po preporuci gina prestala. Samo sa selenom ili i folnom? zašto?

I mene zanima ako je folna u pitanju. Jer meni je ginekolog savetovao da počnem da pijem i da bi trebalo 3 meseca pre nego sto dodje do trudnoce najmanje da se pije. 🤔

👩-27
    👦-39
    👰🤵-1g 7m
    Pokušavamo - 3/2020

curly29
    21. Srpanj 2020. 19:25

Pa Selen sam pila mjesec, pa pauza mjesec pa opet pila mjesec i rekla da stanem da je dosta.. folnu sam uzimala par mjeseci cim sam pozeljela bebu, ne znam zasto ali mi je rekla da prestanem i nju.. mada je naglasila da se opustim (omiljena recenica svih nas) pa mozda zato da prestanem sa svim, ne vjerujem da je ista lose za folnu mislila.. nisam nesto puno ispitivala, jer mi nesto nije ni pomogla pa aj reko’ i nije neka steta.. 
    ihh Lucky mislim da ce biti kasno, ovo nam se desilo i prosli mjesec, ovo je neka visa sila izgleda sa nama 🤦🏼‍♀️
    Javi molim te sta ti je ginic rekao, i meni je ova vrkuta misterija 🤷🏼‍♀️

Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
    👩🏼‍🦱 30 (Blagi PCOS)
    🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
    ProFertil (oboje)
    Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
    Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
    Planiran postupak 3.2021
    https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png

21. Srpanj 2020. 20:35

Ja cu sad bubnut nakon sto ste i prestale o tome... Iz najnajblizeg primjera.... Moja sestra je rodila u 26tj trudnoce... Ima curicu i dečka... i decko je s poteskocama, ogromnim svakog spektra, od autosticnog, do mentalne retardacije i do ostecenja sluha skoro pa je skroz gluh, nema refleks gutanja.. Ne znam da li itko moze zamisliti taj zivot i tu patnju ne samo majke nego i djeteta... 8 im je godina, pa curica koja je ok isto tako ispasta jer je sav fokus htjeli ne htjeli na njemu i njegovim odlascima doktorima i sve se njemu prilagodjava... Njezin život zadnjih 8 godina.. Ne zelim ni najgorem neprijatelju i nitko al bas nitko tko to nije prozivio nemoze zamislit sta je to... Ona je zivjela s nama prvih 5godina...

Preosjetljiva sam na tu temu pa nek se nitko ne ljuti.. Ali smatram da bi svatko trebao misliti da li ce to dijete imat zivot ili patnju i tako odlucit..  Podrzavam svaku vrstu testa i svaku odluku.. Al mi koje nemozemo ostvarit T ponekad mislimo daj mi sta das.. Ali vjerujte da je zdravlje najvrjednija stvar u zivotu.....  I ne kaze se djaba nek je zdravo i zivo 🖤🖤🖤

21. Srpanj 2020. 20:41

Lucky🍀

curly29

Pa Selen sam pila mjesec, pa pauza mjesec pa opet pila mjesec i rekla da stanem da je dosta.. folnu sam uzimala par mjeseci cim sam pozeljela bebu, ne znam zasto ali mi je rekla da prestanem i nju.. mada je naglasila da se opustim (omiljena recenica svih nas) pa mozda zato da prestanem sa svim, ne vjerujem da je ista lose za folnu mislila.. nisam nesto puno ispitivala, jer mi nesto nije ni pomogla pa aj reko’ i nije neka steta..
    ihh Lucky mislim da ce biti kasno, ovo nam se desilo i prosli mjesec, ovo je neka visa sila izgleda sa nama 🤦🏼‍♀️
    Javi molim te sta ti je ginic rekao, i meni je ova vrkuta misterija 🤷🏼‍♀️

Svakako javim… Kad docekam pregled, dok dode M, pa 10dc moram doc, znaci eto me s informacijom za 2 mjeseca 😂😂😂

Neznam dal da se smijem il😓😓  ajme nadam se da ces nesto dobit da ti izregulira ciklus🤞🤞❤❤❤

21. Srpanj 2020. 20:43

Sanjich🤞🤰

Ja cu sad bubnut nakon sto ste i prestale o tome… Iz najnajblizeg primjera…. Moja sestra je rodila u 26tj trudnoce… Ima curicu i dečka… i decko je s poteskocama, ogromnim svakog spektra, od autosticnog, do mentalne retardacije i do ostecenja sluha skoro pa je skroz gluh, nema refleks gutanja.. Ne znam da li itko moze zamisliti taj zivot i tu patnju ne samo majke nego i djeteta… 8 im je godina, pa curica koja je ok isto tako ispasta jer je sav fokus htjeli ne htjeli na njemu i njegovim odlascima doktorima i sve se njemu prilagodjava… Njezin život zadnjih 8 godina.. Ne zelim ni najgorem neprijatelju i nitko al bas nitko tko to nije prozivio nemoze zamislit sta je to… Ona je zivjela s nama prvih 5godina…

Preosjetljiva sam na tu temu pa nek se nitko ne ljuti.. Ali smatram da bi svatko trebao misliti da li ce to dijete imat zivot ili patnju i tako odlucit.. Podrzavam svaku vrstu testa i svaku odluku.. Al mi koje nemozemo ostvarit T ponekad mislimo daj mi sta das.. Ali vjerujte da je zdravlje najvrjednija stvar u zivotu….. I ne kaze se djaba nek je zdravo i zivo 🖤🖤🖤

❤🤗

simba
    21. Srpanj 2020. 22:45

Lucky🍀

Bajo ma bas si razmisljam, ne dode li M kroz 10ak dana idem kod gina nek pogleda opet taj endometrij jel bude il ne bude M prirodno dosla ili da mi da opet nesto da ju izazove, nema mi smisla nacekavanje da dode po 2 mjesec

Jesi vadila spolne hormone? Prolaktin?

👩33g
    👨42g
    👦4g

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.