Ja cu sad bubnut nakon sto ste i prestale o tome… Iz najnajblizeg primjera…. Moja sestra je rodila u 26tj trudnoce… Ima curicu i dečka… i
Prvo, žao mi je zbog tvog nećaka. Drugo, upravo to, to dijete nažalost nikad neće ić u školu, trčat, igrat se, poljubit se, itd. Njemu je život isključivo patnja. A onda tvojoj sestri i svima ostalima.
Ja znam ljude koji imaju blizanke u kolicima, sa mentalnom retardacijom. Znaš di su ti ljudi sada- u Australiji, jer ta žena ima državljanstvo i odlučili su se doli priselit iz razloga da ako se njima nešto dogodi da su cure dobro zbrinute u hospiciju. Doživotno zbrinute. Toliko daleko su razmisljali, da su odlucili cijeli svoj zivot preselit doli i radit, da njihova djeca budu dostojanstveno zbrinuta kad tad. I da njihova djeca, poslije i odrasle žene, nesposobne da se brinu same za sebe, ne ovise o volji rodbine.
Što je s takvom djecom u Hrvatskoj, nema adekvatnog zbrinjavanja te djece nažalost. Ima dakako za one ljude dubljeg dzepa. To su užasno teške stvari, zato ponavljam, svatko ima pravo na svoju odluku, jer svakako ce zivit sa njom do kraja života.
Ne znam kako će ovo zvučat, ali sa takvim životom i tim djetetom, žena kao osoba prestaje bit sve, osim majka. Veliki broj brakova se raspadne, da ne pričam o drugoj djeci ako su tu, kako je odnos narušen, jer se majka mora posvetit svim potrebama bolesnog djeteta.
I to uzme svoj danak. Ne znam, užasno je razmišljat, i uopće reć svoje mišljenje koje nije po onom- to je moje dijete, ja to ne bi nikad. Je, to dite je voljeno, ali u velikom broju slučajeva, to dijete neće živjet, nego preživljavat i patit.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Teske su to teme, zivot je tezak
Jako mi je tesko reci sto bi napravila da me zivot dovede u takvu situaciju... Uzasno teske odluke su to i kako god da odlucis nosis svoj križ
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Nego sad jedno glupo pitanje 🤭
Kad netko kaze npr ciklusi si su mi 35 dana
Jel to 35 znaci da mengu dobije na 36dc pa je 36dc zapravo prvi dan novog ciklusa a prosli je trajao 35 ili to znaci da je mengu dobila na 35dc?
Nemojte se smijati 😁 al eto palo mi napamet da zapravo ne znam sta to znaci
Bruna,https://ibb.co/6PBL63f
ovo su kao sve "mogucnosti" kako se nečiji LH može ponašati.
Moguće je imati peak dva dana. 😉
Jel ovo znaci za nas kojima pik traje duze dana da ovuliramo tek nakon zadnjeg dana pika?
Ako je tako skroz sam fulala ovaj mjesec sa pracenjem
Znaci 15dc testna crtica i kontrolna su bile iste boje, 16. I 17dc testna je bila tamnija od kontrolne
Dalje nisam radila testove jer ih vise nisam imala a s obzirom da je temp porasla mislila sam da vise nije vazno pratit i nisam kupila nove testove 🤔😒
Silver, jesi ti preskakala ciklus kada si imala hsg? Sta su Japanci rekli za to?
Nisam preskakala, preporučili su mi odma! Kažeš da su ti tvoji rekli da ne zbog mogućnosti izvanmaternične zbog tekućine i slično što iskreno da ti kažem nema veze sa nikakvom logikom. Tekućina koju ti ubrizgaju izlazi van kroz jajovode u trbušnu šupljinu, a ono što i jest unutar maternice ili jajovoda se apsorbira vrlo brzo. Tako da možda neki drugi razlog imaju kao npr neki doktori kažu ne zbog mogućnosti infekcije ili zbog mogućnosti loše kvalitete jajnih stanica nakon tog kratkog zračenja tijekom HSGa, iako je to zračenje minimalno. Ali ovo da tekućina može uzrokovati probleme baš i nije čvrst argument.
Evo meni drugi ciklus nakon HSGa sad...išla kod zubara, šta mi je to trebalo haha!
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Nego sad jedno glupo pitanje 🤭
Kad netko kaze npr ciklusi si su mi 35 dana
Jel to 35 znaci da mengu dobije na 36dc pa je 36dc zapravo prvi dan novog ciklusa a prosli je trajao 35 ili to znaci da je mengu dobila na 35dc?
Nemojte se smijati 😁 al eto palo mi napamet da zapravo ne znam sta to znaci
Kad netko kaže da ima ciklus 35 dana to znači da je dobila mengu na dan 36. Dan kada dobiješ mengu je dan početka novog ciklusa, odnosno dan ciklusa 1. Isto tako neke žene ne znaju kada bi taj dan nazvale broj 1, to je prvi dan kada imaš pravo krvarenje, smeđarenje iliti spotting prije menge se ne ubraja u mengu, još uvijek pripada prethodnom ciklusu.
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Bruna,https://ibb.co/6PBL63f
ovo su kao sve "mogucnosti" kako se nečiji LH može ponašati.
Moguće je imati peak dva dana. 😉
Jel ovo znaci za nas kojima pik traje duze dana da ovuliramo tek nakon zadnjeg dana pika?
Ako je tako skroz sam fulala ovaj mjesec sa pracenjem
Znaci 15dc testna crtica i kontrolna su bile iste boje, 16. I 17dc testna je bila tamnija od kontrolne
Dalje nisam radila testove jer ih vise nisam imala a s obzirom da je temp porasla mislila sam da vise nije vazno pratit i nisam kupila nove testove 🤔😒
Žene koje imaju pik više dana trebale bi se keksati svaki dan pika jer kada nastupa O nije baš sigurno, najvjerovatnije pred kraj pika ali opet ne možeš biti 100% sigurna. Ako mjeriš bazalnu i temp ti je porasla 3 dana zaredom nakon datuma kada misliš da si ovulirala onda nisi fulala i to je sigurno.
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Jutro ,
Radila sam clear blue i pokazao je jedan ogroman - .
Tako sam zbunjena i tuzna uopce naznam sto da vise mislim 😢
Danas sam bas htjela isto napravit pozitivan test da pokazem muzu :/
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Cure, koji dan poslije O vam se pokazao pozitivan test na trudnocu?
Bajo ma bas si razmisljam, ne dode li M kroz 10ak dana idem kod gina nek pogleda opet taj endometrij jel bude il ne bude M prirodno dosla ili da mi da opet nesto da ju izazove, nema mi smisla nacekavanje da dode po 2 mjeseca
E znam jer s ovin si ni na nebu ni na zemlji . Drzim fige da ti bilo sto da za regulaciju jer ovako kaos zivi
Sortiraj odgovore
Najstariji