ODBROJAVANJE 7/2020
Bajo - 9.7.2020 - ♥️➕
Maša25 -25.7.2020 - 3 dana♥️
Sanjich 27.7.2020. - 5 dana♥️
Jelenajelena -27.7.2020.- 5 dana♥️
Simba -28.7.2020 - 6 dana♥️
BruNa - 31.7.2020 - 8 dana♥️
ODBROJAVANJE 8/2020
Eri - 3.8.2020 -11 dana♥️
Mallla - 4.8.2020 - 12 dana♥️
Ana0310 - 5.8.2020 -13 dana♥️
TiKi92 - 8.8.2020 - 16 dana♥️
Negro22 - 8.8.2020 - 16 dana♥️
Sara🌻 - 10.8.2020 - 18 dana♥️
KriSta87 - 11.7.2020 - 19 dana♥️
Mmarie - 12.8.2020 - 20 dana♥️
Nadi_ - 13.8.2020 -23 dan♥️
Anitram - ???♥️
Cure, koji dan poslije O vam se pokazao pozitivan test na trudnocu?
9 dan posli O se moze vec pokazivat sjena na testu
Nego sad jedno glupo pitanje 🤭
Kad netko kaze npr ciklusi si su mi 35 dana
Jel to 35 znaci da mengu dobije na 36dc pa je 36dc zapravo prvi dan novog ciklusa a prosli je trajao 35 ili to znaci da je mengu dobila na 35dc?
Nemojte se smijati 😁 al eto palo mi napamet da zapravo ne znam sta to znaci
Kad netko kaže da ima ciklus 35 dana to znači da je dobila mengu na dan 36. Dan kada dobiješ mengu je dan početka novog ciklusa, odnosno dan ciklusa 1. Isto tako neke žene ne znaju kada bi taj dan nazvale broj 1, to je prvi dan kada imaš pravo krvarenje, smeđarenje iliti spotting prije menge se ne ubraja u mengu, još uvijek pripada prethodnom ciklusu.
Hvala Silver to oboje me zanimalo 😊
Isto vrijedi i za o? Npr jucer mi je bio 14dpo a danas sam dobila mengu
Jel to znaci da mi lutealna faza traje 14 ili 15dana?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bruna,https://ibb.co/6PBL63f
ovo su kao sve "mogucnosti" kako se nečiji LH može ponašati.
Moguće je imati peak dva dana. 😉
Jel ovo znaci za nas kojima pik traje duze dana da ovuliramo tek nakon zadnjeg dana pika?
Ako je tako skroz sam fulala ovaj mjesec sa pracenjem
Znaci 15dc testna crtica i kontrolna su bile iste boje, 16. I 17dc testna je bila tamnija od kontrolne
Dalje nisam radila testove jer ih vise nisam imala a s obzirom da je temp porasla mislila sam da vise nije vazno pratit i nisam kupila nove testove 🤔😒
Žene koje imaju pik više dana trebale bi se keksati svaki dan pika jer kada nastupa O nije baš sigurno, najvjerovatnije pred kraj pika ali opet ne možeš biti 100% sigurna. Ako mjeriš bazalnu i temp ti je porasla 3 dana zaredom nakon datuma kada misliš da si ovulirala onda nisi fulala i to je sigurno.
Joj meni necu nikad dobro pohvatat ciklus
Ja kroz par ciklusa u zivotu koje sam pratila bazalnu nemam ono tipično skolski pad temp na 0 pa 3 uzastopna dana rasta 🤨
Silver evo ako ti se da pogledat graf iako tesko je skuzit
Znaci prvi pik 15dc, pa pik i dalje jos jaci na 16 i 17, dalje nisam mjerila 😒
I evo graf
https://ibb.co/LZmQxRb
Eto i mene na listu konacno 💪🤞🤞🤞
Bajo pisi me za 19.08
Jutro ,
Radila sam clear blue i pokazao je jedan ogroman - .
Tako sam zbunjena i tuzna uopce naznam sto da vise mislim 😢
Danas sam bas htjela isto napravit pozitivan test da pokazem muzu :/
Probaj opet sutra, imas jos tri dana da bude plus 😊
Ma neznam, uzasno mi je to bas sam se rasplakala jako .
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Maša, ne znam koliko pokušavate, ako se dobro sjećam, tek jedan ili dva ciklusa? Svaka od nas želi bebicu, ali ne radiš si baš dobro sa tim, tvoje tijelo osjeti taj stres. Inače, normalno je da zdrav par nekad pokusava i godinu dana prije nego dobiju plusić na testu.
Ako i ne bude plus sad, bit će uskoro. Mlada si, liječnik ti je rekao da je sve ok. No stress! Inace ti testovi su tek 56% tocni kad radis 4 dana prije neocekivane.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Mislim da nista od toga ni ovaj mjesec, poceli bolovi dole opet, izgleda da ce M ponovo uranit za dva, tri dana 😑
Iz nekog razloga me krene deset dana ranije maltretirati pms. Kad dode i prode M idem na kontrolu kod ginica da malo bolje preispita situaciju, nije mi normalno da me pms tako mrcvari a i ovulacije su mi bolne. Tak da mislim da necu ni radit test na trudnocu ovaj mj jer mi se ne da zamarati sjenama i minusima hahaha
I ja sam bila tuzna kad nismo uspili ovaj misec. Tim vise jer ove oko mene sve iz prve ili slucajno (?!).. onda gledam pa daj tek prvi put smo pokusali, bit ce vrimena za nerviranje ako prode par miseci, ako su sanse za trudnocu 25% onda su za neuspit 75%, dakle dosta vece. Jebiga. Prvi misec stvarno ne triba ocekivat
Sortiraj odgovore
Najstariji