Bok curke! Vidite li ista na ovom testu za T,maloprije sam napravila LH trakicu i jako je tamna u odnosu na to da trebam dobiti za 4-5 dana pa sad ne znam 🤔 bila sam radila jedan test jos maloprije kad ih vec imam iz zabave 😂 al na njemu nisam vidla nista, a na ovom od jutra kao da se nesto nazire,a mozda samo umisljam sjenu di bi trebala bit crtica 🤣
Hope, ne znam šta bi rekla, na tren vidim, pa onda ne. Možda je prerano..LH trakicom se ne bi vodila. Pričekaj još koji dan. ☺️🤞🏻🐥
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Maša nisam mislila nista lose, sorry ako si krivo shvatila 😉 pa ako je gin rekao da je sve ok onda samo naprijed, strpljivo piski trakice jer ako ti je prvi ciklus da ih koristis piski ih svaki dan dok ne upoznas svoje tijelo, vec iduci ciklus ce ti biti lakse i moci ces procijeniti bolje. Mozda se ciklus zbog neceg produzio pa ce pik tek biti, drzim 🤞🏻 da ga ipak ulovis uskoro i onda samo hopsanje 💪🏼💪🏼
Malala neka iduci ciklus bude dobitan, drzim 🤞🏻 na najjjjjacee 😁🍀
Hvala. 🙏🤞🙏🙏🤞🙏
Rekla dr pričekati ciklus, ali ja ne bih. U petak idem na humanu pa ću vidjeti. I pitat ću svoju dr jer ću poslije humane vjerojatno k njoj.
E a zašto je rekla da se pričeka ciklus?
Ja u pon imam hsg i O bi mi trebala biti u sljedeći čet ili petak...a muž je i počeo piti pro fertil pa sam bas mislila da bi imali više šanse ovaj ciklus...
Bas me zanima sta ce meni reci...
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Bok curke! Vidite li ista na ovom testu za T,maloprije sam napravila LH trakicu i jako je tamna u odnosu na to da trebam dobiti za 4-5 dana pa sad ne znam 🤔 bila sam radila jedan test jos maloprije kad ih vec imam iz zabave 😂 al na njemu nisam vidla nista, a na ovom od jutra kao da se nesto nazire,a mozda samo umisljam sjenu di bi trebala bit crtica 🤣
Hope, ne znam šta bi rekla, na tren vidim, pa onda ne. Možda je prerano..LH trakicom se ne bi vodila. Pričekaj još koji dan. ☺️🤞🏻🐥
Slazem se sa Sarom, pusti trakice, meni gotovo cijeli ciklus pokazuju drugu crticu. Ja vidim i dalje tu slabu sjenicu ali bas je slabasna, pokusaj za koji dan ponovno, drzim 🤞🏻 da se za koji dan jasnije vidi 😁
Oprosti ali ja ti nista ne vidim🙄 ponovi za dva tri dana nadam se da ce bit prava crta ❤❤❤AIi nemoj se vodit Lh trakicama jer ja sam pri par dana koristila (i imam pozitivan test na T )
I bio je negativan .
Ja isto nazalost ne vidim nista 😏
Drzim ti 🤞 da za koji dan bude jaca crtica ❤️❤️ Sretnoo
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Slazem se sa Sarom, pusti trakice, meni gotovo cijeli ciklus pokazuju drugu crticu. Ja vidim i dalje tu slabu sjenicu ali bas je slabasna, pokusaj za koji dan ponovno, drzim 🤞🏻 da se za koji dan jasnije vidi 😁
I meni trakice uvijek pokazuju sjenu, nikad dosad nije bila vidljiva samo kontrolna, testna se uvijek nazire
👰 28 g.
🤵 33g.
🤵👰 2 g.
12.8. ➕❤
Maša nisam mislila nista lose, sorry ako si krivo shvatila 😉 pa ako je gin rekao da je sve ok onda samo naprijed, strpljivo piski trakice jer ako ti je prvi ciklus da ih koristis piski ih svaki dan dok ne upoznas svoje tijelo, vec iduci ciklus ce ti biti lakse i moci ces procijeniti bolje. Mozda se ciklus zbog neceg produzio pa ce pik tek biti, drzim 🤞🏻 da ga ipak ulovis uskoro i onda samo hopsanje 💪🏼💪🏼
Malala neka iduci ciklus bude dobitan, drzim 🤞🏻 na najjjjjacee 😁🍀
Hvala. 🙏🤞🙏🙏🤞🙏
Rekla dr pričekati ciklus, ali ja ne bih. U petak idem na humanu pa ću vidjeti. I pitat ću svoju dr jer ću poslije humane vjerojatno k njoj.
Tacno citam tekst i ucini mi se da pise .. i piskit cu svoju dr... 🤭🤭🤭 Boze pomozi 🙄
Not that fensi, ekšli..
Ovu sam sada pod blicem slikala da jer ju tesko uhvatim pa ne znam jel pomaze..
Ma ja je vidim 🙆♀️ a ako je iko ekspert ovdje za sjenine sjene, heloooou... 🙋♀️
Not that fensi, ekšli..
Ovu sam sada pod blicem slikala da jer ju tesko uhvatim pa ne znam jel pomaze..
Ma ja je vidim 🙆♀️ a ako je iko ekspert ovdje za sjenine sjene, heloooou… 🙋♀️
I ja vidim sjenu sjene kad onako mrdam telefon 🤔 valjda se pojavi brzo vidljiva i jasna crtica 🙏🏼
Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
👩🏼🦱 30 (Blagi PCOS)
🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
ProFertil (oboje)
Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
Planiran postupak 3.2021
https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png
malala čestitam!! Drago mi je da je prošlo sve kako treba!! I puno sreće, sada imaš veće šanse. Ja nažalost nisam zatrudnila prvi ciklus nakon HSG-a, ali ja nisam imala nikakvih sljepljivanja i sve je prohodno pa to onda vjerojatno znači da HSG nije napravio nikakvu razliku u mom slučaju. Kod tebe kažeš da je desni malo štekao, to je super znak da možda je baš to bio problem i da ovaj ciklus za tebe bude dobitan! Sretno!
chiAn ponekad se ne preporučuje prvi ciklus odma čisto zbog mogućnosti infekcije, ali većina doktora je ok da se odma krene nakon 4-5 dana nakon HSG-a. Sretno i tebi, javi nam kako je bilo!!
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
https://ibb.co/kMj8gGp
Prvi test napravljen u nedelju, drugi u ponedeljak i trrci srijeda ( tj danas)
Meni se cini da crtice uredno tamne a vama ?
Sortiraj odgovore
Najstariji