Curke…jel vi ovdje ista vidite? Jako je rano,al meni se cini kao da se nesto slabasno nazire? Misljenja? 🤔
Ja na ovon drugom vidi sjenicu 😍😍😍
Koji ti DPO il koliko ti je do M
I meni se cini kao da se vidi al reko da vidim sa vama...Danas je 9DPO tako negdje racunam,i to sam napravila cisto jer mi je tamna LH trakica bila i cijelo vrijeme me muce bolovi u donjem dijelu leda,neki blazi grcici u donjem dijelu trbuha i bolne grudi,jako mi smeta grudnjak sastrane di budu zice pa reko da vidim s vama..prosle godine sam imala biokemijsku na dan ocekivane sam procurila,a test je bio pozitivan pa zato pitam za vase misljenje 🙂
Curke…jel vi ovdje ista vidite? Jako je rano,al meni se cini kao da se nesto slabasno nazire? Misljenja? 🤔
Ja na ovon drugom vidi sjenicu 😍😍😍
Koji ti DPO il koliko ti je do M
I meni se cini kao da se vidi al reko da vidim sa vama…Danas je 9DPO tako negdje racunam,i to sam napravila cisto jer mi je tamna LH trakica bila i cijelo vrijeme me muce bolovi u donjem dijelu leda,neki blazi grcici u donjem dijelu trbuha i bolne grudi,jako mi smeta grudnjak sastrane di budu zice pa reko da vidim s vama..prosle godine sam imala biokemijsku na dan ocekivane sam procurila,a test je bio pozitivan pa zato pitam za vase misljenje 🙂
Ponovi test za dva dana da vidis jel tamni 🤞🤞🤞
Meni ovo i dalje izgleda tamno pa me cudi da nemam smajlica sad predvecer… Hmmmhttps://ibb.co/nzCj4NF
Cek jel tebi danas popodne bio smajlic, a sad ga nema ili sam pomijesala
Mislim da je greska bila ovo bez smajlica.. Jer mi je sad pokazao opet.. Cudno skroz....
Sanjich, aj se hopsat, ostavi se testova. Tribaš kineske uzet, oni lipo kazu sve, mene su ti CB izludili, nepotrebni, ali oni tribaju izmislit smajlića da naplacuju 100x vise. Više se**, manje testa. 😉
Hope, ja sam jedva vidila, baš san tražila, al nadam se da će tamnit.
Bajo, i bolje ti je da ne ideš nigdi.
Lucky, izgleda obećavajuće, ti se hopsaj, pa sta bude. Nema
stresa žene. Meni je sve ravno, ne znan šta me spopalo, al nadam se će me osjećaj dugo držat i da se neću živcirat. Uživat s mužem, i opet i opet, i ovaj ciklus i iduci ako triba i svaki sljedeci. Imamo jedan život, tek nebitan djelić u postojanju svemira, amo ga učinit lipim. Na neke stvari možemo utjecat, al se ne možemo stalno živcirat i gledat 10 koraka unaprid.
I ja san isto odlučila se malo maknit-nije da vas neću ćirit, al manje interneta u potpunosti mi triba. Stalno nešto istražujem, računam, ko da je sve ovo neki eksperiment. Želim uživat u ovom procesu.Ne prosipan mudrost, samo se tako osjećan sad. Maloprije sam pričala sa prijateljicom, kojoj je s 21 god rečeno da joj Amh ko u starije žene u menopauzi, pa eto sad je trudna sa trećim, i to prirodno skroz. Makla se od stresa i poklopilo se. Tako da, no stress.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Meni je crtica ovdje najjaca bila: https://ibb.co/h2R3mKc i to je bilo u subotu. U nedjelju jedva obris. Kako to?😐 A u petak je bila nesto malo slabija nego ova na slici. Dobro ako smo ista uspjeli napravit ovaj put cini mi se.
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Bacile ste me u razmišljanje s tim zašto Ginekos radi hsg pod mengom? 😥 A uz to mi i staje i bojim se da će stati do sutra i da mi neće ni napraviti onda? Ne znam ni sama što da radim? Bila sam tamo na 4d uzv u 1.trudnoći i čitala sve najbolje o dr.Kosu i dr.Ujević.
Jedini razlog kojeg mogu navesti da ne bi radili ako je menga stala je taj da postoji mogućnost ovulacije, drugi medicinski razlog ne mogu zamisliti (zanima me što bi rekli koje im je objašnjenje). Ništa ti ne brini, ja mislim da će ti napraviti i ako je stala danas. Iskreno, ako ti ne žele napraviti HSG zato jer ti je menga stala dan prije ja bi pobjegla od tog doktora odma haha!
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Sara lako je reci manje stresa i bit će beba. Ali meni se obje trudnoće desile u Božićnim i Novogodišnjim praznicima. Znači u vrijeme kad najmanje imamo vremena misliti o bebi. Zato ja već očekujem Božić 🤣.
Nadam se da će mi se ubrzo popraviti ciklusi pa da smo za Božić spremni 🙃
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
ODBROJAVANJE 7/2020
Mmarie - 6.7.2020. - ♥️➕
Bajo - 9.7.2020 - ♥️➕
Ivkica -9.7.2020 - 5 dana kasni♥️
Maki994 - 14.7.2020 - danas♥️