Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmarie
    14. Srpanj 2020. 12:15

simba

mmarie

Dobro jutro drage moje,bila sam jučer kod doktorice svoje rekla mi je strogo mirovanje i odmah na bolovanje. Betu necemo raditi do iduceg petka da vidi da li ce se povecati za koliko je potrebno ili nece biti nista pa da odmah znamo sto dalje. U slucaju krvarenja rekla je odmah u bolnicu. Da ne razmisljam lose i ruzno jer samo radim stres cijelom tijelu. I izgleda sad samo mirovati nista drugo.. 🤷🏼‍♀️ bar mi nije ubila svaku nadu..

Jel ti radila ultrazvuk? Jel komentira betu?

Nije,04.08 ce raditi jer na hitnoj isto nisu nista vidjeli da je prerano,kaze da je super sto vidi žuto tijelo koje cuva trudnocu. Rekla je da beta puno ovisi od tocnog dana ovulacije i implantacije i da nije kod svih zena isto sve smo različite. Tu mi je malo dala nade ipak. Kaze ako ti je stalo do ove trudnoće nemoj se puno opterecivati i stresirati. I koliko god ruzno zvucalo misli na sebe i odmaraj sto vise.
    Poslusat cu je svakako i 🙏🏻 da sve bude dobro. 
    Hvala vam cure puno! 🤗❤❤❤ 

14. Srpanj 2020. 12:21

Lucky🍀

Sara🌻

Sanjich, aj se hopsat, ostavi se testova. Tribaš kineske uzet, oni lipo kazu sve, mene su ti CB izludili, nepotrebni, ali oni tribaju izmislit smajlića da naplacuju 100x vise. Više se**, manje testa. 😉
    Hope, ja sam jedva vidila, baš san tražila, al nadam se da će tamnit.
    Bajo, i bolje ti je da ne ideš nigdi.
    Lucky, izgleda obećavajuće, ti se hopsaj, pa sta bude. Nema
    stresa žene. Meni je sve ravno, ne znan šta me spopalo, al nadam se će me osjećaj dugo držat i da se neću živcirat. Uživat s mužem, i opet i opet, i ovaj ciklus i iduci ako triba i svaki sljedeci. Imamo jedan život, tek nebitan djelić u postojanju svemira, amo ga učinit lipim. Na neke stvari možemo utjecat, al se ne možemo stalno živcirat i gledat 10 koraka unaprid.
    I ja san isto odlučila se malo maknit-nije da vas neću ćirit, al manje interneta u potpunosti mi triba. Stalno nešto istražujem, računam, ko da je sve ovo neki eksperiment. Želim uživat u ovom procesu.Ne prosipan mudrost, samo se tako osjećan sad. Maloprije sam pričala sa prijateljicom, kojoj je s 21 god rečeno da joj Amh ko u starije žene u menopauzi, pa eto sad je trudna sa trećim, i to prirodno skroz. Makla se od stresa i poklopilo se. Tako da, no stress.

Pametno zboris, treba se opustit, zivit kao i prije bebe, keksat se koliko mozemo i doci ce mrvica 🤗 bas smo opterecene, samo neko kalkuliranje i racunanje, umjesto da uzivamo u planiranju trudnoce mi se zivciramo zasto trakica jos nije pokazala O 🤦🏼‍♀️😂 tesko je ne vodit previse brigu kad nam je to tolika zelja, ali mislim da si samo odgadamo T s tolikim opterecivanjem. Nadam se da ce nam ljeto sad donijeti srecu, da cemo bit toliko zaokupljene morem, druzenjima, finom papicom i ostalim da cemo se malo rasteretit i ne stic toliko se zivcirat oko ovog procesa i na jesen da sve imamo plusice 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🍀🍀🍀

Ja se nažalost ne slazem s vama jer sam se dovoljno dugo opustala i hopsala bez praćenja i nije upalio... Tako da s obzirom na anovulacije trebam pratit i znat kada je... Ovo opusti se smatram najgorim savjetom koje ljudi daju.. Jer nitko nije u nicijoj kozi da moze znat koliko je bio opusten/neopusten i sta bi trebao ciniti i kako..  Uostalom tema je lh trakice... 

• MJ317
    14. Srpanj 2020. 12:22

Jedno glupavo pitanje, al eto ne znam 🤦‍♀️
    U koga se vadi beta? Ginic? Opca praksa? Bolnica?

Sara 🌸
    14. Srpanj 2020. 13:03

Ja mislim da ime teme ne triba shvacat predoslovno, naravno, sigurno necemo tu pricat o kontracepciji, ali ja smatram da je bilo kakav savjet u vezi začeća dobrodosao. Isto tako, i ja smatram savjet "samo se opusti" glup, al očito donekle pali. I vec sam prije rekla da ne postoji neki botun di se to samo iskljuci. Ali ja osobno sam zadnjih mjesec i po dana samo zivila u tom balunu trudnoce. Tila sam pit 10 suplemenata dnevno, samo da se nesto dogodi, a nisan svom tijelu ni dana dopustila da se oporavi od pobacaja. Od dana kad sam pobacila, ja sam vec bila u novoj trudnoci, to je ocito bio moj nacin suocavanja sa spontanim.  
    Muza sam iscrpljivala sa tim. Stalno sam googlala i istrazivala. 
    Zato sam samo odlucila taj dio iskljucit, al ovu temu ocito ne mogu, jer volim bit u toku sa vama. Trakice isto ne mogu prestat radit,  želim pratit i ciljat malo vise odnose jer mi O ocito vrluda 
     Bazalnu sam nastavila mjerit jer mi je bas uslo u naviku, toliko da se sama budim prije alarma. 
    I ti si sama nekidan rekla da si par dana na moru bila i opustila se, pa si skoro promašila O (btw, nadam se da nisi).
    Samo malo manje razmisljanja sta bi bilo kad bi bilo, i ja se vec bolje osjecam. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Maša🤰🏼
    14. Srpanj 2020. 13:13

Koliko god mi pokusavale “samo se opustit” znamo kako to ide 😂 
    Barem po sebi znam onda kad sama sebi kazem oke sad je dosta trebas se malo opustiti onda se stresitam jer nisam opustena i nemogu se opustit.

Ali svaka zena zna sto njoj najvise odgovara mislim da o tome nije potrebno niti pricati. 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Sanjarka88
    14. Srpanj 2020. 14:19

Ja tek planiram krenut pa cemo vidit kakva cu biti
    No plan mi je ne opterecivat ni sebe a kamoli muza sa ovulacijom, ciljanjem odnosa, razno raznim pomagačima.... 
    Imamo dvoje djece pa kad bude i ako bude ❤️
    Bazalnu i lh trakice cu raditi da upoznam svoje tijelo i da znam kad mi je o i da li se imam cemu nadat taj mjesec kad o prode

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Maša🤰🏼
    14. Srpanj 2020. 14:53

Ja sam isto pokusavala ne opterecivat muza ali jednostavno vidi i on da sam ja uzrujana pa je onda normalno da smo zajedno u tome :) 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    12.07.2022. ➕

Maša🤰🏼
    14. Srpanj 2020. 14:54

Lucky kada imas za dobit? 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    12.07.2022. ➕

Matkiša 😎
    14. Srpanj 2020. 15:07

Uz Ellenatal tablete dobila uzorak Elebaby hihi Ah kako optimistično 😁 Nadam se da je neki znak da se ovaj mjesec nešto prima 😁

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Maša🤰🏼
    14. Srpanj 2020. 15:42

Lucky kako mislis nema O zasto se to desava? 😣

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    12.07.2022. ➕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.