Dali je moguce da se to i meni dogodilo ?
Nisam uspila trakicama ulovit O . Ili da je nisam imala mi nebi uopce pokazivalo sjenu? Ja nisam uspila ulovit da mi je dovoljno tamna :/
Mozda cu morat i ja onda kod ginekologa da mi to da :/
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Ja sam nova na forumu i napokon sam se odlučila odnosno imam razlog za upit
https://ibb.co/6wTRDzq
Masa25 mi je potvrdila moje sumnje , kao da vidimo sjenicu
M treba doći za 8 dana, znam da je rano ali nisam si mogla pomoći, zanima me još koje mišljenje 😊 hvala 😊
Hvala lucky ☺️☺️
Pričekat ću još, znam samo da mi je ciklus u komi varira od 28-35 dana
Sačekati ću do 22 da vidim hoće li M doći
Jela. Napisala sam ti već tamo :) najbolje ponovi za koji dan i drzimmm figeee 🥰🥰
Lucky , bila sam kod svog ginekologa na pregledu prije 3 mj kad smo odlucili radit bebu i rekla je da je sve uredu i da joj javim kad napravim pozitivan test jer da nemam nikakvih problema.
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
Da vam javim kako je prošao hsg u Ginekosu kod dr. Ujević.
Došla na vrijeme, dezinfekcija, maska, ispraznila mjehur, dala osnovne podatke, nalaze briseva.
Dr je prvo pogledala uzv-om može li raditi. Od jučer popodne nisam imala mengu ali taman tad opet krenulo (5.dan je bio). Endometrij joj je bio dobar ali krvarenje joj smetalo, pa me skoro poslala doma da dođem sutra, ali kad sam rekla od kuda sam, odlučila je ipak napraviti.
Prvo je sve očistila, uvela kateter i pustila fiziološku. Lijevi je odmah vidjela i da je prohodan. Ponovno je sve ponovila jer gledala je uzv-om, a ne rtg-om i nije stigla i desni vidjeti. Kod desnog sam osjetila jači pritisak, kaže da je bio slijepljen, ali da ga je pritisak otvorio. U nalazu je napisala priraslice na desnom koje se mogu riješiti zahvatom, ali to mi ništa nije rekla. Rekla je da pričekamo ciklus i krenemo da su sada velike šanse za začeće.
Ništa ne boli samo kad pusti tekućinu osjeti se pritisak. Cijeli dan osjećam taj pritisak. Sad opet krvarim kao 2.dan menge. Ima i "jetrica" na papiru kod brisanja. Popila tamo 2 sumameda. Na putu doma pojela nešto jer nisam ništa jela pa mi tablete teško pale. Poslije jela i želudac počeo mučiti. Cijeli trbuh mi bio napuhan, grčevi, baš mi došlo loše. Ali prošlo je. Cijelo popodne me četverogodišnjak gnjavi, tako da…… Živa sam. 💪
Još da se primi sljedećih mjeseci. 🤞🤞🤞🙏🙏🙏🙏
❤❤❤🤞🤞🤞🙏
Lucky btv ovo UOPCE nije bilo potrebno.
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
Ja sam nova na forumu i napokon sam se odlučila odnosno imam razlog za upit
https://ibb.co/6wTRDzq
Masa25 mi je potvrdila moje sumnje, kao da vidimo sjenicu
M treba doći za 8 dana, znam da je rano ali nisam si mogla pomoći, zanima me još koje mišljenje 😊 hvala 😊
Vidim sjenicu.❤❤❤
Al istog sam mišljenja ko Lucky u vezi dpo🤞🤞🤞
Ponovi za dva dana da vidis da li tamni-ja nisam izdrzala pa sam svaki dan .koristila test😅😬😬 😍😍😍
Bok curke! Vidite li ista na ovom testu za T,maloprije sam napravila LH trakicu i jako je tamna u odnosu na to da trebam dobiti za 4-5 dana pa sad ne znam 🤔 bila sam radila jedan test jos maloprije kad ih vec imam iz zabave 😂 al na njemu nisam vidla nista, a na ovom od jutra kao da se nesto nazire,a mozda samo umisljam sjenu di bi trebala bit crtica 🤣
Ovu sam sada pod blicem slikala da jer ju tesko uhvatim pa ne znam jel pomaze..
Sortiraj odgovore
Najstariji