Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lena2
    14. Srpanj 2020. 08:58

Drage mame ili buduce mame , 2-3 dana prije nego sta san trebala dobit pocela sam dobivat lagane grceve u stomaku , problem s probavom nekad tvrdu nekad skroz meku stolicu, i vjetrove kroz dan mi je muka sad sam 4+4 zanima me dali je jos neko imao takve simptome posto meni grcici jos traju

silver
    14. Srpanj 2020. 09:00

malala

silver

malala

Bacile ste me u razmišljanje s tim zašto Ginekos radi hsg pod mengom? 😥 A uz to mi i staje i bojim se da će stati do sutra i da mi neće ni napraviti onda? Ne znam ni sama što da radim? Bila sam tamo na 4d uzv u 1.trudnoći i čitala sve najbolje o dr.Kosu i dr.Ujević.

Jedini razlog kojeg mogu navesti da ne bi radili ako je menga stala je taj da postoji mogućnost ovulacije, drugi medicinski razlog ne mogu zamisliti (zanima me što bi rekli koje im je objašnjenje). Ništa ti ne brini, ja mislim da će ti napraviti i ako je stala danas. Iskreno, ako ti ne žele napraviti HSG zato jer ti je menga stala dan prije ja bi pobjegla od tog doktora odma haha!

Naravno da je stalo. Jučer popodne. Nikad u životu nisam imala mengu 4 dana i imam sada. 🤯🤯🤯🤯🤯 Sad smeđari malo. Sestra kod naručivanja rekla da javim tel ako stane. I ako odem sad ovako, bojim se da će vikati tamo na mene. 🤷‍♀️ A stalo je zbog živaca. Mislim nisam se živcirala ali moje tijelo tako radi, kad god nešto baš trebam onda ono suprotno.
    A mm tražio na poslu slobodno da ide sa mnom. 😥

Ne bi na tvom mjestu ništa otkazivala. Zaista nema znanstvene osnovne raditi nekome HSG dok ima menstruaciju (ne pitaj me kako znam, jednostavno znam). Reci da još uvijek danas malo nešto imaš, a ako ti ne žele zbog toga napraviti i nemaju drugo objašnjenje ne bi više tamo išla uopće. 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    14. Srpanj 2020. 09:03

I još nešto malala probaj se smiriti, u životu apsolutno nitko ništa ne može postići pretjeranim uzrujavanjem, a pogotovo vezano uz zdravlje i svoju dobrobit. Koliko god te nešto uzruja samo se sjeti ove rečenice i stisni taj stop jer samo suprotno možeš postići živciranjem. Samo lagano...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

14. Srpanj 2020. 09:06

silver

I još nešto malalaprobaj se smiriti, u životu apsolutno nitko ništa ne može postići pretjeranim uzrujavanjem, a pogotovo vezano uz zdravlje i svoju dobrobit. Koliko god te nešto uzruja samo se sjeti ove rečenice i stisni taj stop jer samo suprotno možeš postići živciranjem. Samo lagano…

❤❤❤

14. Srpanj 2020. 09:09

lena2

Drage mame ili buduce mame , 2-3 dana prije nego sta san trebala dobit pocela sam dobivat lagane grceve u stomaku , problem s probavom nekad tvrdu nekad skroz meku stolicu, i vjetrove kroz dan mi je muka sad sam 4+4 zanima me dali je jos neko imao takve simptome posto meni grcici jos traju

Grcici pred M su ti normalni s time da su blagog inteziteta.
    I ja imam grceve a s time da nemam skoro pa nikakvu stolicu

mmarie
    14. Srpanj 2020. 09:43

Dobro jutro drage moje,bila sam jučer kod doktorice svoje rekla mi je strogo mirovanje i odmah na bolovanje. Betu necemo raditi do iduceg petka da vidi da li ce se povecati za koliko je potrebno ili nece biti nista pa da odmah znamo sto dalje. U slucaju krvarenja rekla je odmah u bolnicu. Da ne razmisljam lose i ruzno jer samo radim stres cijelom tijelu. I izgleda sad samo mirovati nista drugo.. 🤷🏼‍♀️ bar mi nije ubila svaku nadu..

14. Srpanj 2020. 10:26

mmarie

Dobro jutro drage moje,bila sam jučer kod doktorice svoje rekla mi je strogo mirovanje i odmah na bolovanje. Betu necemo raditi do iduceg petka da vidi da li ce se povecati za koliko je potrebno ili nece biti nista pa da odmah znamo sto dalje. U slucaju krvarenja rekla je odmah u bolnicu. Da ne razmisljam lose i ruzno jer samo radim stres cijelom tijelu. I izgleda sad samo mirovati nista drugo.. 🤷🏼‍♀️ bar mi nije ubila svaku nadu..

Noge u zrak i ne mrdaj 😘😍🤞

simba
    14. Srpanj 2020. 10:32

mmarie

Jel ti radila ultrazvuk? Jel komentira betu? 

👩33g
    👨42g
    👦4g

Maša🤰🏼
    14. Srpanj 2020. 11:29

Jutro curke 💕
    Kava popijena na ljetovanju ☀️
    Ja si isto nekad razmisljam da se previse zivciram sa tim trakicama i kad ce bit O da onda sve nesto poremetim sama sebi 🙈 hopsanje svaki drugi dan i amen ako se primi javim 😂

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

14. Srpanj 2020. 11:45

mmarie

samo odmaraj, ako je receno strogo tako i poslusaj
    Drzim fige da uspije, opusti se i uzivaaaaaj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.