https://ibb.co/kMj8gGp
Prvi test napravljen u nedelju, drugi u ponedeljak i trrci srijeda ( tj danas)
Meni se cini da crtice uredno tamne a vama ?
Divno! ❤️
Cestitam i nek bude skolska 🥰
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bok =D
Pratim vas neko kratko vrijeme i odlucila sam i ja probati sa tim lh trakicama malo popratiti situacijua i nova sam na forumu =)
Posto sam tek pocela s tim, da li bi ovaj ciklus trebala svaki dan piskiti vise puta, jednom na dan ili ?
Ciklusi su mi uredni, nekad malo urani M, okvirno 25-28 dana, znalo se desiti i nakon 23 dana, tako da smo prvo dijete zaceli odmah nakon M i zbunili ginica =D
Osjetim te ovulacije dosta jako u smislu imam grceve, jak iscjedak ali i psihicki me skroz razmontira, nekad gore nego pms >.<
Sad radimo od nedavno na drugoj bebi, pa reko da pokusam popratiti to sve malo bolje s obzirom da nemamo vise toliko vremena bit spontani, moramo ciljati te dane haha
Dobro dosla 😊 i jos prije otisla na pdf trudnoca 🤞
S obzirom na ciklus ja bi ti preporucila da krenes piskit odmah nakon m, za pocetak dovoljno jednom dnevno a kad krene tamnit onda 2 puta 😊
Puno hvala na info i lijepim zeljama
Ja sam iz nekog razloga uvjerena da ovaj put ne bude islo bas tako brzo kao prvi put, trebalo mi je 4 godine da se uopce odlucim na drugo a stresa koliko hoces u zadnjih par godina haha, zivi bili pa vidjeli
Sretno svima i drago mi je zbog ovih par plusica iako se ne znamo, bas sam dosta stranica prelistala u nadi da vidim plusice hahaha, kako se ovakve stvari brzo pretvore u opsesije
Ja sam iz nekog razloga uvjerena da ovaj put ne bude islo bas tako brzo kao prvi put, trebalo mi je 4 godine da se uopce odlucim na drugo a stresa koliko hoces u zadnjih par godina haha, zivi bili pa vidjeli
Sretno svima i drago mi je zbog ovih par plusica iako se ne znamo, bas sam dosta stranica prelistala u nadi da vidim plusice hahaha, kako se ovakve stvari brzo pretvore u opsesije
Koliko godina ima prvo dijete?
Da, bas navlakusa 😁
Da, bas navlakusa 😁
Evo navršila je 4 prošli tjedan =)
Bilo je kao ajmo probati pa ak ide ide, ak ne ide dobro, bude vec jednom ahahaa
U meduvremenu dobila posao sa kojeg sam brzo morala otic jer nije bas bilo pogodno za trudnicu.
Sad bas ciljamo i planiramo, pa nekako si mislim da ovaj put bas nece kako ja hocu
Da, bas navlakusa 😁
Evo navršila je 4 prošli tjedan =)
Bilo je kao ajmo probati pa ak ide ide, ak ne ide dobro, bude vec jednom ahahaa
U meduvremenu dobila posao sa kojeg sam brzo morala otic jer nije bas bilo pogodno za trudnicu.
Sad bas ciljamo i planiramo, pa nekako si mislim da ovaj put bas nece kako ja hocu
Moj je napunio 4 prije mjesec dana 😊
Drzim fige da se pratimo i ovaj put i to vec ovo ljeto 🤞
I ja ocekujem da ce duze trajat, tko ce pogodit odnos na o 😁
Hvala svima na čestitkama , ja sam 4+6 ali svaki dan imam lagane grcice, dali je to normalno ili? I bole me grudi. Dali je i vama bilo tako? Danas idem kod ginica
Hvala svima na čestitkama , ja sam 4+6 ali svaki dan imam lagane grcice, dali je to normalno ili? I bole me grudi. Dali je i vama bilo tako? Danas idem kod ginica
Sve je to normalno 😊
Moj je napunio 4 prije mjesec dana 😊
Drzim fige da se pratimo i ovaj put i to vec ovo ljeto 🤞
I ja ocekujem da ce duze trajat, tko ce pogodit odnos na o 😁
Eto, vršnjaci =)
Sretno nam bilo onda, držim nam svima fige
Sortiraj odgovore
Najstariji