Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Srpanj 2020. 12:34

Sara🌻 (Mrljica)

bajo

Inace ja sam ok .
    Jucer bila nešto živcana valjda luduje sve u meni 🙈, cak se i sm M posvadila al ono po gustu 🤦‍♀️ hehhehhe odma mi bilo lakse ajme meni , svaki dan sam na plazi . Da sam nervozna jesam to je jace od mene (ne mogu basna wc pa me takvi grcevi muce ) 😘😘😘

Probaj sa lanenim sjemenkama. Ako imas mlin za kavu, izmlij dvi žlice lanenih sjemenki,umješaj u dcl kefira il jogurta i popij. Ima za kupit vec mljevene sjemenke, ali gube sve vrijednosti ako dugo stoje samljevene, zato se preporuca da ih se mlije max 15 min prije konzumiranja.
    Ljudi se kunu u njih, i ja ih konzumiram zadnja dva tjedna svako jutro da se očistim iznutra 🙈 i super su.

Hvala❤❤❤ ujutro cu ic u spizu (ne da mi se sad po ovon novom režimu s maskama )

13. Srpanj 2020. 12:36

Ajmo testove . Da trazimo i sjene

13. Srpanj 2020. 12:37

Martina nadam se da si dobro i da je kamen otišao ❤

• MJ317
    13. Srpanj 2020. 12:41

bajo

Lucky🍀

Ajde Bajo prorocice nasa, da cujemo koja dobiva plus ovaj ciklus 🤭

1 Sanjich
    2 MJ317
    3 . Lucky ( kad dođe u odbrojavanje)😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Iskreno nisan se ocekivala na prorocanskom popisu 😄 odma mi proradila dodatna nada 🤣🤣 Bajo iz tvojih usta u bozje usi 🙏 evo ja cu prijavit nesimptom 🤔🤣 naime, zadnjih godinu dana me sise pocinju bolit dan ili dva nakon ovulacije vec, i tako do stvari, evo danas 5 DPO i jos nista 🤷‍♀️

13. Srpanj 2020. 13:24

Toooooo bajooooooo baci prasine na nas 🤍🤍🤍🤍🤍🖤🖤🖤🖤🖤

Kona13
    13. Srpanj 2020. 14:28

Moja aplikacija, koja mi slika i lh stapice, pokazuje da su mi već plodni dani (O za 5 dana). Počela sam koristit kombinaciju (trakice i app) prošli ciklus. Naime, lh porast je kod mene nagli ali i naglo padne.
    Jeste li se susreli sa tako naglim porastom a i padom? 

👦2012💙

Sara 🌸
    13. Srpanj 2020. 14:43

Kona13

Moja aplikacija, koja mi slika i lh stapice, pokazuje da su mi već plodni dani (O za 5 dana). Počela sam koristit kombinaciju (trakice i app) prošli ciklus. Naime, lh porast je kod mene nagli ali i naglo padne.
    Jeste li se susreli sa tako naglim porastom a i padom?

https://ibb.co/WWsN84t

mislim da je to sve normalno.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• lena2
    13. Srpanj 2020. 15:00

Napravila sam drugi test juce znaci prvi pozitivan i danas drugi. Ali su linije dosta svjetle po meni trebala bi biti trudna 2tjedna a
    Po poracunu od zadnje menstruacije 4+4

• lena2
    13. Srpanj 2020. 15:01

Zanima me samo dali je crtica svjetla zato sta je jos dosta rano i test sam pravila sada ili je to neki los znak

• lena2
    13. Srpanj 2020. 15:06

https://ibb.co/7kkX1CB

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani