Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Srpanj 2020. 12:36

Ajmo testove . Da trazimo i sjene

13. Srpanj 2020. 12:37

Martina nadam se da si dobro i da je kamen otišao ❤

• MJ317
    13. Srpanj 2020. 12:41

bajo

Lucky🍀

Ajde Bajo prorocice nasa, da cujemo koja dobiva plus ovaj ciklus 🤭

1 Sanjich
    2 MJ317
    3 . Lucky ( kad dođe u odbrojavanje)😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Iskreno nisan se ocekivala na prorocanskom popisu 😄 odma mi proradila dodatna nada 🤣🤣 Bajo iz tvojih usta u bozje usi 🙏 evo ja cu prijavit nesimptom 🤔🤣 naime, zadnjih godinu dana me sise pocinju bolit dan ili dva nakon ovulacije vec, i tako do stvari, evo danas 5 DPO i jos nista 🤷‍♀️

13. Srpanj 2020. 13:24

Toooooo bajooooooo baci prasine na nas 🤍🤍🤍🤍🤍🖤🖤🖤🖤🖤

Kona13
    13. Srpanj 2020. 14:28

Moja aplikacija, koja mi slika i lh stapice, pokazuje da su mi već plodni dani (O za 5 dana). Počela sam koristit kombinaciju (trakice i app) prošli ciklus. Naime, lh porast je kod mene nagli ali i naglo padne.
    Jeste li se susreli sa tako naglim porastom a i padom? 

👦2012💙

Sara 🌸
    13. Srpanj 2020. 14:43

Kona13

Moja aplikacija, koja mi slika i lh stapice, pokazuje da su mi već plodni dani (O za 5 dana). Počela sam koristit kombinaciju (trakice i app) prošli ciklus. Naime, lh porast je kod mene nagli ali i naglo padne.
    Jeste li se susreli sa tako naglim porastom a i padom?

https://ibb.co/WWsN84t

mislim da je to sve normalno.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• lena2
    13. Srpanj 2020. 15:00

Napravila sam drugi test juce znaci prvi pozitivan i danas drugi. Ali su linije dosta svjetle po meni trebala bi biti trudna 2tjedna a
    Po poracunu od zadnje menstruacije 4+4

• lena2
    13. Srpanj 2020. 15:01

Zanima me samo dali je crtica svjetla zato sta je jos dosta rano i test sam pravila sada ili je to neki los znak

• lena2
    13. Srpanj 2020. 15:06

https://ibb.co/7kkX1CB

Sara 🌸
    13. Srpanj 2020. 15:09

Lena, čestitam! 🎊🎉🎊
    Mislim da je do tog sto je rano jos, koliko ti ciklusi traju, kad si dobila zadnju M? 
    Ovo su poštene crtice, nije da se triba škiljit. Ako se bojis otiđi napravit betu i onda opet dva dana nakon tog da vidis jel se.pravilno dupla. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.