Inace ja sam ok .
Jucer bila nešto živcana valjda luduje sve u meni 🙈, cak se i sm M posvadila al ono po gustu 🤦♀️ hehhehhe odma mi bilo lakse ajme meni , svaki dan sam na plazi . Da sam nervozna jesam to je jace od mene (ne mogu basna wc pa me takvi grcevi muce ) 😘😘😘
Probaj sa lanenim sjemenkama. Ako imas mlin za kavu, izmlij dvi žlice lanenih sjemenki,umješaj u dcl kefira il jogurta i popij. Ima za kupit vec mljevene sjemenke, ali gube sve vrijednosti ako dugo stoje samljevene, zato se preporuca da ih se mlije max 15 min prije konzumiranja.
Ljudi se kunu u njih, i ja ih konzumiram zadnja dva tjedna svako jutro da se očistim iznutra 🙈 i super su.
Hvala❤❤❤ ujutro cu ic u spizu (ne da mi se sad po ovon novom režimu s maskama )
Ajde Bajo prorocice nasa, da cujemo koja dobiva plus ovaj ciklus 🤭
1 Sanjich
2 MJ317
3 . Lucky ( kad dođe u odbrojavanje)😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Iskreno nisan se ocekivala na prorocanskom popisu 😄 odma mi proradila dodatna nada 🤣🤣 Bajo iz tvojih usta u bozje usi 🙏 evo ja cu prijavit nesimptom 🤔🤣 naime, zadnjih godinu dana me sise pocinju bolit dan ili dva nakon ovulacije vec, i tako do stvari, evo danas 5 DPO i jos nista 🤷♀️

Moja aplikacija, koja mi slika i lh stapice, pokazuje da su mi već plodni dani (O za 5 dana). Počela sam koristit kombinaciju (trakice i app) prošli ciklus. Naime, lh porast je kod mene nagli ali i naglo padne.
Jeste li se susreli sa tako naglim porastom a i padom?

👦2012💙
Moja aplikacija, koja mi slika i lh stapice, pokazuje da su mi već plodni dani (O za 5 dana). Počela sam koristit kombinaciju (trakice i app) prošli ciklus. Naime, lh porast je kod mene nagli ali i naglo padne.
Jeste li se susreli sa tako naglim porastom a i padom?
https://ibb.co/WWsN84t
mislim da je to sve normalno.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Napravila sam drugi test juce znaci prvi pozitivan i danas drugi. Ali su linije dosta svjetle po meni trebala bi biti trudna 2tjedna a
Po poracunu od zadnje menstruacije 4+4
Zanima me samo dali je crtica svjetla zato sta je jos dosta rano i test sam pravila sada ili je to neki los znak
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji