Ajde Bajo prorocice nasa, da cujemo koja dobiva plus ovaj ciklus 🤭
1 Sanjich
2 MJ317
3 . Lucky ( kad dođe u odbrojavanje)😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Iskreno nisan se ocekivala na prorocanskom popisu 😄 odma mi proradila dodatna nada 🤣🤣 Bajo iz tvojih usta u bozje usi 🙏 evo ja cu prijavit nesimptom 🤔🤣 naime, zadnjih godinu dana me sise pocinju bolit dan ili dva nakon ovulacije vec, i tako do stvari, evo danas 5 DPO i jos nista 🤷♀️
Moja aplikacija, koja mi slika i lh stapice, pokazuje da su mi već plodni dani (O za 5 dana). Počela sam koristit kombinaciju (trakice i app) prošli ciklus. Naime, lh porast je kod mene nagli ali i naglo padne.
Jeste li se susreli sa tako naglim porastom a i padom?
👦2012💙
Moja aplikacija, koja mi slika i lh stapice, pokazuje da su mi već plodni dani (O za 5 dana). Počela sam koristit kombinaciju (trakice i app) prošli ciklus. Naime, lh porast je kod mene nagli ali i naglo padne.
Jeste li se susreli sa tako naglim porastom a i padom?
https://ibb.co/WWsN84t
mislim da je to sve normalno.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Napravila sam drugi test juce znaci prvi pozitivan i danas drugi. Ali su linije dosta svjetle po meni trebala bi biti trudna 2tjedna a
Po poracunu od zadnje menstruacije 4+4
Zanima me samo dali je crtica svjetla zato sta je jos dosta rano i test sam pravila sada ili je to neki los znak
Lena, čestitam! 🎊🎉🎊
Mislim da je do tog sto je rano jos, koliko ti ciklusi traju, kad si dobila zadnju M?
Ovo su poštene crtice, nije da se triba škiljit. Ako se bojis otiđi napravit betu i onda opet dva dana nakon tog da vidis jel se.pravilno dupla.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji