Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • malaga
    02. Srpanj 2020. 16:20

pozdrav svima, čitam vas već neko vrijeme, sad je došlo vrijeme i za prvo pitanje :)

cure koje ste bile na pilulama, jeste odmah počele pratiti lh trakicama ovulaciju?
    krvarenje nakon zadnje kutije mi je bilo 18.06., trajalo 7 dana, od 6. dana počela za svaki slučaj pratit trakicama (zelene one step), danas evo 15. dan i dalje ništa, jako blijeda kontrolna crta, nema nikakvog pomaka... jedino sam u subotu (10. dan) propustila testirati, ali čisto sumnjam da bi i tad bilo nešto, djeluje prerano.
    čitala sam da je sasvim normalno da ciklusu treba par mjeseci da se opet ustali nakon pilula, ali zanimaju me i vaša iskustva :) e da, a na 8. dan ciklusa sam bila kod gin i rekao je da već na oba jajnika vidi folikule, pa me sad zbunjuje di je ovulacija kad su se već počeli buditi jajnici

Amelie
    02. Srpanj 2020. 16:21

Ciao curke, evo da vam se i ja malo javim. Čitam Vas redovito i veselim se svakom plusiću, a Martina tvoj me posebno veselio.. i baš mi je žao. Nadam se da ćeš što prije krenuti s MPO i da odmah prvi put bude dobitni🤞🤞🙏🙏 Sretno!
    Moja situacija je trenutno ok. Napokon sam jučer obavila sve u bolnici. Dosta se to odužilo ovaj put.. ali eto gotovo je.. sve je s tabletama prošlo i nadam se da me neće zezati nikakvi "ostaci" i da će i ovo malo što kažu da je ostalo izaći sa idućom mengom. Psiha je nekako dobro. Veselim se moru, veselim se što ću se uskoro opet normalno osjećati u svome tijelu i planiramo malo pustiti mozak na pašu.. a na jesen.. a vj u još jedan pokušaj..😁
    Malela kak si ti? Jesi bila na kakvom pregledu skoro? Nadam se da je sve ok! I KDS javi kako je tebi prošlo danas🤞🤞

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Sara 🌸
    02. Srpanj 2020. 16:24

Amelie

Ciao curke, evo da vam se i ja malo javim. Čitam Vas redovito i veselim se svakom plusiću, a Martina tvoj me posebno veselio.. i baš mi je žao. Nadam se da ćeš što prije krenuti s MPO i da odmah prvi put bude dobitni🤞🤞🙏🙏 Sretno!
    Moja situacija je trenutno ok. Napokon sam jučer obavila sve u bolnici. Dosta se to odužilo ovaj put.. ali eto gotovo je.. sve je s tabletama prošlo i nadam se da me neće zezati nikakvi "ostaci" i da će i ovo malo što kažu da je ostalo izaći sa idućom mengom. Psiha je nekako dobro. Veselim se moru, veselim se što ću se uskoro opet normalno osjećati u svome tijelu i planiramo malo pustiti mozak na pašu.. a na jesen.. a vj u još jedan pokušaj..😁
    Malela kak si ti? Jesi bila na kakvom pregledu skoro? Nadam se da je sve ok! I KDS javi kako je tebi prošlo danas🤞🤞

Bas mi je drago sta sta si se javila. Divim ti se na hrabrosti, ostani uvijek tako jaka. 🧡

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Amelie
    02. Srpanj 2020. 16:33

Sara🌻 (Mrljica)

Amelie

Bas mi je drago sta sta si se javila. Divim ti se na hrabrosti, ostani uvijek tako jaka. 🧡

😘😘

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

KDS
    02. Srpanj 2020. 16:48

Evo me 😊 kaže ginekolog sve je školski i kako treba.... bebač 9 mm što odgovara 7 tjedana...dobila uputnice za krv, urin i rh faktor, naručio me za mjesec dana 😊 jedino baš nisam skužila srce kako kuca, zamisljala sam drugačije, al ginekolog kaže sve super...😊 dobili slikicu 😍😍😍
    Drugi puta cu bit 12 tjedana pa će obaviti nuhalni naboj i sve detaljnije 😍😍😍

simba
    02. Srpanj 2020. 16:57

KDS

Evo me 😊 kaže ginekolog sve je školski i kako treba…. bebač 9 mm što odgovara 7 tjedana…dobila uputnice za krv, urin i rh faktor, naručio me za mjesec dana 😊 jedino baš nisam skužila srce kako kuca, zamisljala sam drugačije, al ginekolog kaže sve super…😊 dobili slikicu 😍😍😍
    Drugi puta cu bit 12 tjedana pa će obaviti nuhalni naboj i sve detaljnije 😍😍😍

🥰 odmah sjetim svog prvog pregleda. Koje olaksanje kasnije.😊 baš mi je drago što je sve ok. Uživaj sad i veseli se!🤰

👩33g
    👨42g
    👦4g

02. Srpanj 2020. 17:01

Sam da vam javim.U bolnici sam. Dobila sam jutros neki napadaj sa strane desnog bubrega. Otisla na hitnu. Imam kamencic 4 mm dugacak i 3 sirok. Na odjelu sam stacionirana. Bolovi su katastrofa. Povracala i dobila proljev.Dakle napadaj bubreznog kamenca. Ako ne ode do sutra idem na Oeraciju. Ako uspiju iscupat ga dobro ako ne dobim neki stand i nosim neko vrijeme i onda dolazim na razbijanje. Eto.

Sara 🌸
    02. Srpanj 2020. 17:12

A daj Martina. 
    Baš mi je žao. Drži se 😔🧡

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

chiAn
    02. Srpanj 2020. 17:15

🦋Anitram1982🦋

Sam da vam javim.U bolnici sam. Dobila sam jutros neki napadaj sa strane desnog bubrega. Otisla na hitnu. Imam kamencic 4 mm dugacak i 3 sirok. Na odjelu sam stacionirana. Bolovi su katastrofa. Povracala i dobila proljev.Dakle napadaj bubreznog kamenca. Ako ne ode do sutra idem na Oeraciju. Ako uspiju iscupat ga dobro ako ne dobim neki stand i nosim neko vrijeme i onda dolazim na razbijanje. Eto.

A daj nemoj zezatii...znam kako ti je...sve to sam prosla nekoliko puta...ja sam se mucila sa kamenom 3mj...i isto sam imala JJ protezu...tj stent...
    On bi trebao pomoci da kamen izađe, ali ne u roku 1 dana...pij puno tekucine...al puno puno...po 5-6 litara...nezaslađenih čajeva i vode...
    Izbjegavaj citrusno voće...
    Jel moguce da ti je ta krv jutros povezana sa bubregom? Da nije M?
    Jer ja sam imala krvavi urin od kamena...i kad sam se brisala nakon mokrenja bilo je krvavo...
    Spasmex, analgin, rowatinex...

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

02. Srpanj 2020. 17:19

🦋Anitram1982🦋

A joj drzi se 😘🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.