Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • malaga
    02. Srpanj 2020. 17:43

@Lucky, thx na odgovoru 
    evo samo da ilustriram koliko se ništa ne vidi: https://ibb.co/3yJVRtn
    kad ubacim sliku u premom, t/c ratio mi ispada najčešće oko 0,05 i tak stalno...

mmarie
    02. Srpanj 2020. 18:02

Martina drzi se!!! 🙏🏻 zelim ti brzi oporavak! ❤

simba
    02. Srpanj 2020. 18:07

🦋Anitram1982🦋

Sam da vam javim.U bolnici sam. Dobila sam jutros neki napadaj sa strane desnog bubrega. Otisla na hitnu. Imam kamencic 4 mm dugacak i 3 sirok. Na odjelu sam stacionirana. Bolovi su katastrofa. Povracala i dobila proljev.Dakle napadaj bubreznog kamenca. Ako ne ode do sutra idem na Oeraciju. Ako uspiju iscupat ga dobro ako ne dobim neki stand i nosim neko vrijeme i onda dolazim na razbijanje. Eto.

A jbmu😔 . A i to će proći? Jesi im rekla za eventualno pozitivan test? I jesil na kraju dobila ipak M?😔 drž se

👩33g
    👨42g
    👦4g

• malaga
    02. Srpanj 2020. 18:26

Lucky🍀

malaga

@Lucky, thx na odgovoru
    evo samo da ilustriram koliko se ništa ne vidi:https://ibb.co/3yJVRtn
    kad ubacim sliku u premom, t/c ratio mi ispada najčešće oko 0,05 i tak stalno…

Mozda trebas osjetljivije trakice🤔 koje jacine su ove? Al da bas se nista skoro ne vidi

Pise na omotu 20 mIU/ml

02. Srpanj 2020. 18:38

malala

Uvijek sam padobranac. 😓
    Ali da prijavim simptome koji mi malo bude nadu ovaj mj. 8 dpo. Od 5dpo svaki dan umorna ko pas. Cijelo popodne preležim, odspavala bi da skoro četverogodišnjak ne skače oko mene. Lagano probadanje u trbuhu povremeno, stalno gladna.
    🤞🤞

🤞🤞🤞

Sara 🌸
    02. Srpanj 2020. 19:05

malala

Uvijek sam padobranac. 😓
    Ali da prijavim simptome koji mi malo bude nadu ovaj mj. 8 dpo. Od 5dpo svaki dan umorna ko pas. Cijelo popodne preležim, odspavala bi da skoro četverogodišnjak ne skače oko mene. Lagano probadanje u trbuhu povremeno, stalno gladna.
    🤞🤞

Hahahha, da stalno gladna. Kad bi to bio simptom trudnoce, ja bi mislila da san stalno trudna😂😂😂😂🙈 Al drzim fige. testiramo se zajednoooo 🤞🏻

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

02. Srpanj 2020. 19:12

Sara🌻 (Mrljica)

malala

Uvijek sam padobranac. 😓
    🤞🤞

Hahahha, da stalno gladna. Kad bi to bio simptom trudnoce, ja bi mislila da san stalno trudna😂😂😂😂🙈 Al drzim fige. testiramo se zajednoooo 🤞🏻

😂😂😂 ja i osim gladi i volim spavat hehehhehhe

02. Srpanj 2020. 19:55

🦋Anitram1982🦋

Sam da vam javim.U bolnici sam. Dobila sam jutros neki napadaj sa strane desnog bubrega. Otisla na hitnu. Imam kamencic 4 mm dugacak i 3 sirok. Na odjelu sam stacionirana. Bolovi su katastrofa. Povracala i dobila proljev.Dakle napadaj bubreznog kamenca. Ako ne ode do sutra idem na Oeraciju. Ako uspiju iscupat ga dobro ako ne dobim neki stand i nosim neko vrijeme i onda dolazim na razbijanje. Eto.

Picku mater sta je ovo???? Ja unatrag mj dana imala to..pa cura s teme potpomognuta, pa ti, pa koelgica s posla.. sta se ovo dogadjaaaaa??? Drzi se 🤍🖤jebemu sve

Sara 🌸
    02. Srpanj 2020. 20:05

Andela111

Pozdrav cure,ja sam se danas prvi put registrirala.Muž i ja radimo na bebi oko pola godine bez planiranja, prestali smo da se cuvamo pa sta bude. Zanima me da li neko ima slicne simptome kao ja obzirom da vec 5 dana imam grceve kao pred mengu a trebam dobiti tek sutra. Grudi su mi bolne vec 15 13 dana bradavice prvo a sada grudi cele sa strane. Osecam blagi umor ali nista specijalno. Ali ovi grcevi kao da cu dobiti svaki cas, to nikada nisam imala… ima li nade da je to to?

Pozz, sve to mogu biti simptomi T ali i M. Ako sutra tribas dobit, mozes.slobodno sad napravit neki malo bolji test. Triba nesto pokazat. Sve ce sumnje otic kad se napravis test. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

danchy1990
    02. Srpanj 2020. 20:09

Evo me ,mali update. Na uzv doktor naravno ništa nije vidio. Ostaje mi da čekam M.

Martina drži se

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.