Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fancy
    29. Lipanj 2020. 12:09

Beta iz krvi 66, 12 dpo 🤭

Not that fensi, ekšli..

silver
    29. Lipanj 2020. 12:13

Fancy odlično, čestitam!!! Hrabro naprijed!! 🥰💪🏻

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sanjarka88
    29. Lipanj 2020. 12:21

Fancy

❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

KDS
    29. Lipanj 2020. 12:33

Lucky🍀

Žene, ja sad imam jedno možda smiješno pitanje, ali moram pitat
    Uglavnom primjetila sam kad odradimo svoj keksić M i ja, on kad ga izvadi zna se desit da iste sekunde sperma iscuri van, bez da se dignem…onda imam filing da je sve izašlo mislim ne znam jel to samo njegova sperma, ili je to i moj iscjedak, ali uglavnom iscuri odmah van, kako mali izađe i ovo s njim jel se to i vama događa?

Nek ga ne vadi pol min-min 

Sara 🌸
    29. Lipanj 2020. 12:46

Fancy

🎉🎊🎉🎊🎉🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊 Samo nek rasteeeee 🧡

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

maki994
    29. Lipanj 2020. 13:22

Fancy Super!! 😍 samo nek se nastavi lijepo 🤞
    Sto se tice sperme i mene je to brinulo pa jednom sam se nasmijala netko je napisao nemamo mi zene dole nikakav spremnik za spermu da bi to moglo sve ostati unutra 😂 ( ma da ne bi bilo lose da se sprema unutra pa kad pozelimo bebu da iskoristimo) uglavnom, mora jedan dio izaci, ostane ono sto treba 😁👍

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

Sara 🌸
    29. Lipanj 2020. 14:34

maki994

Fancy Super!! 😍 samo nek se nastavi lijepo 🤞
    Sto se tice sperme i mene je to brinulo pa jednom sam se nasmijala netko je napisao nemamo mi zene dole nikakav spremnik za spermu da bi to moglo sve ostati unutra 😂 ( ma da ne bi bilo lose da se sprema unutra pa kad pozelimo bebu da iskoristimo) uglavnom, mora jedan dio izaci, ostane ono sto treba 😁👍

Kad smo kod "spremnika za spermu", gledam ja nekidan u onoj grupi premom, i jedna nakači ovaj članak: https://ibb.co/2SYWscQ

kaže meni muž: "ajme oduvijek mi je bila želja ispraznit se u menstrualnu čašicu pa da ti to onda stavis sebe 😂😂😂😂"
    Ovo je baš krajnost. 🙈

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    29. Lipanj 2020. 15:34

Lucky🍀

Sara ovo je ziher zelja svakog para da to radi 😂😂😂 totalno napaljujuce da se frajer isprazni u casicu za menstruaciju, pun pogodak 👌🏻

😂 a ko voli nek izvoli 🙈🙈🙈

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

maki994
    29. Lipanj 2020. 15:35

Zene ja evo sad uradila trakicu kad ono pik..
    https://ibb.co/KFh2WM9
    Sad ne znam sta da radim, poslusati ginekologinju i preskociti veceras jer smo jucer i prekjucer imali odnose... ili akcijati i veceras i sutra jos....

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

Sara 🌸
    29. Lipanj 2020. 15:38

maki994

Zene ja evo sad uradila trakicu kad ono pik..
    https://ibb.co/KFh2WM9
    Sad ne znam sta da radim, poslusati ginekologinju i preskociti veceras jer smo jucer i prekjucer imali odnose… ili akcijati i veceras i sutra jos….

A gle, od pika O moze bit 12-36,.ako je ona rekla da priskocis vcrs, ja bi to i napravila. Mislim, vidila je. Jedna garda već čeka, ja bi vcrs priskocila, pa onda ujutro naprimjer. Ali, to san samo ja. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.