Fancy! Čestitam od srca! 😊❤️
Pokusavamo od 09/2019
Missed ab 11tj 02/2020
Humana Sv. Duh dr. Turudić od 04.01.2021.
1. IUI 31.03.2021. bezuspješan
2. IUI 05/2021 bezuspješan
1. IVF 03/2022 ucinjen transfer 1js, beta 0
2. IVF 06/2022 FET 1js, beta 0
3. IVF 11/2022 ucinjen transfer 2js, beta na 12. dan 36, zatim biokemijska
4. IVF FET 2js 14.02.2023.
Sara, da, mnoge žene prakticiraju čašicu, neke se kunu da su tako zatrudnile.
Što se tiče ananasa, najbitnija je srž, jer sadrži bromelain koji pomaže pri implantaciji, (djeluje poput baby aspirina protiv ugrušaka, može se čak i kupiti u kapsulama). Ja jedem srž, važno je kupiti svježi ananas, ovi narezani i konezervirani ili sokovi već su bez srži i bez bromelaina. Isto je važno pojesti ujutro na prazan želudac. Narežeš srž na 5 štapića, u frižider i svako jutro jedan!
Wow! Ovo je bas super za znati! Daj jos takvih savjeta! 🤗
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Fancy ti si stvarno fenomen, zelim ti svu srecu da ovaj put sve prodje kako treba 🙏🏼 ♥️ Mozes mi uploadovati sliku svog caja od vrkute, kako izgleda vrecica? Ti to u HR kupujes? Jer ja ovdje nalazim sto nekih vrsta, malo mi nejasno prvi put se usudjujem da ga kupim, pa da bar potrefim? 🙂 svima ostalima plusice zelim sto brze, ja sam dobila menstruaciju, plakala dva dana i to je to, woho idemo naprijed 🤦🏼♀️
Ma da se hoce primiti vise, iduci put bi me vise stid bilo reci da opet imam plus 😂 stvarno nevjerovatno. Jutros sam se usetala u lab gdje sam do sada vadila nalaze, sestrica mi se smije kaze pa zar opetttt 😂 onda pozovem svoju dr i njena se sestrica smije, kaze zar opet, zeno !? 😂
Elem, sama sebi zvucim kao neki trol iz real life 😂
A ja vrkutu kupujem u dm, inace sam iz BiH. Mozes je sigurno naci u dm kod vas, u konzumu cak. Providna kesica i naljepnica na njoj. Proizvodjac je iz BiH tako da mislim da nemate bas ovaj, al neki ima sigurno na polici sa cajevima
https://i.postimg.cc/PfzdZN9v/20200629-174002.jpg
Not that fensi, ekšli..
Fancy! Čestitam od srca! 😊❤️
Hvala puno, mada ne smijem da se previse radujem jos 🧐
Not that fensi, ekšli..
Silver ti si nama ko privatna doktorica, nema toga sta Silver ne zna 👊🏼💪🏼
Slažem se 😁
Bajo, prestara? 😂 Nadam se da si joj odbrusila pošteno.
Curly, ne znan di živis, mislim da ima u nekim centrima kupit di ispred ulaza stoje oni standovi sa cajevima, al Subanovi cajevi nisu losi koliko san citala. Oni imaju i marulju, stolisnik i vrkutu, isto.kao.kapi od konopljike, i evine kapi. Sve moze kod njih narucit. I ono, caj caj niie skup. Mislin da je kg vrkute 75 kn, pola oko 45. A po kila caja je za godinu dana 😂
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Silver ti si nama ko privatna doktorica, nema toga sta Silver ne zna 👊🏼💪🏼
Slažem se 😁
Bajo, prestara? 😂 Nadam se da si joj odbrusila pošteno.
Curly, ne znan di živis, mislim da ima u nekim centrima kupit di ispred ulaza stoje oni standovi sa cajevima, al Subanovi cajevi nisu losi koliko san citala. Oni imaju i marulju, stolisnik i vrkutu, isto.kao.kapi od konopljike, i evine kapi. Sve moze kod njih narucit. I ono, caj caj niie skup. Mislin da je kg vrkute 75 kn, pola oko 45. A po kila caja je za godinu dana 😂
za sve tipfelere, nisan nepismena nego mi jede ovaj forum slova i mijenja ono sta pisem, a nekad ne. vidim prije nego posaljem🤷🏻♀️
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Zvala sam ginekologa, budući da opet nema od menge ni M, i tako već 14 dana. Propisao mi je Duphaston 5 dana… inače otkad sam prestala uzimati Yaz (10mj lani) to je već 3x da mi propise Duphaston. Rekao da me neće slati ni na kakve pretrage jer točno zna kakve bi nalaze dobila i da to nema smisla. Rekao je da pričekam do 9.mj pa će mi dati nekakvu terapiju za poticanje ovulacije.
Narucila sam trakice pa cu nakon menge vidjeti ima li uopće ovulacije. 😒
Promjeni doktora!! Il reci da ŽELIŠ provjeriti hormone i ostalo već SAD. Tako bi ja.
👩33g
👨42g
👦4g
Fancy ti si stvarno fenomen, zelim ti svu srecu da ovaj put sve prodje kako treba 🙏🏼 ♥️ Mozes mi uploadovati sliku svog caja od vrkute, kako izgleda vrecica? Ti to u HR kupujes? Jer ja ovdje nalazim sto nekih vrsta, malo mi nejasno prvi put se usudjujem da ga kupim, pa da bar potrefim? 🙂 svima ostalima plusice zelim sto brze, ja sam dobila menstruaciju, plakala dva dana i to je to, woho idemo naprijed 🤦🏼♀️
Ma da se hoce primiti vise, iduci put bi me vise stid bilo reci da opet imam plus 😂 stvarno nevjerovatno. Jutros sam se usetala u lab gdje sam do sada vadila nalaze, sestrica mi se smije kaze pa zar opetttt 😂 onda pozovem svoju dr i njena se sestrica smije, kaze zar opet, zeno !? 😂
A ja vrkutu kupujem u dm, inace sam iz BiH. Mozes je sigurno naci u dm kod vas, u konzumu cak. Providna kesica i naljepnica na njoj. Proizvodjac je iz BiH tako da mislim da nemate bas ovaj, al neki ima sigurno na polici sa cajevima
Auuu sta te ima biti stid, samo budi srecna, vjerujem da se i one smiju jer je lijep povod :) sad samo misli pozitivno i naravno da se ucvrsti, bice to dobro 🥰
Ma ja sam ti sad u Austriji, nesto sam naletila na milion vrsta pa sam zato pitala.. to je u sustini Gospin plast? A inace sam i ja iz BiH, samo je nemoguce sad da idem dole ali ajde naci cu vec nesto slicno, ne moze nastetiti? Hvala ti za sliku svakako :)
Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
👩🏼🦱 30 (Blagi PCOS)
🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
ProFertil (oboje)
Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
Planiran postupak 3.2021
https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png
Auuu sta te ima biti stid, samo budi srecna, vjerujem da se i one smiju jer je lijep povod :) sad samo misli pozitivno i naravno da se ucvrsti, bice to dobro 🥰
Ma ja sam ti sad u Austriji, nesto sam naletila na milion vrsta pa sam zato pitala.. to je u sustini Gospin plast? A inace sam i ja iz BiH, samo je nemoguce sad da idem dole ali ajde naci cu vec nesto slicno, ne moze nastetiti? Hvala ti za sliku svakako :)
Frauenmanteltee je na njemacki
ja sam u Njemackoj i ista stvar, tesko je to nać ovdje. Kod nas je puno dostupnije, mislim na biljke, kapi, itd...
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji