Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Masha&medo
    29. Lipanj 2020. 15:58

Cure, 
    danas sam dobila pik na Onestep trakicama i to 22. dan ciklusa i boli me lijevi jajnik (prosli mjesec je bolio desni). Malo mi se ovo cini pre kasno, ali dobro.
    Osim sex sex sex 😊 Imate li nekakve savjete sto se tice prehrane/suplemenata/cajeva/aktivnosti i sl.? 
    Sto se preporuca na dan kad se vidi PIk?
    Prvi put sam sad ugledala pozitivno..pa me zanima.
    .Pratim 3 ciklusa, ali sada bas svaki dan po 2x dnevno..
    Hvala vam...

Sara 🌸
    29. Lipanj 2020. 16:04

Mashaa

Cure,
    danas sam dobila pik na Onestep trakicama i to 22. dan ciklusa i boli me lijevi jajnik (prosli mjesec je bolio desni). Malo mi se ovo cini pre kasno, ali dobro.
    Osim sex sex sex 😊 Imate li nekakve savjete sto se tice prehrane/suplemenata/cajeva/aktivnosti i sl.?
    Hvala vam…

Nista sto sad pocnes konzumirati nece djelovat vec ovaj ciklus. Za sve treba najmanje dva/tri mjeseca. Jedino sto sam nekidan procitala je kriska   anansa svaki dan od O. Kao pomaze pri implemetaciji. 
    Mozes pocet sa vrkutom, isto, nju treba dosta.piti, npr 1.5 L dnevno. Ona potice rast progesterona (zato je dobro piti u drugom.dijelu ciklusa) i regulira hormone. Ali, nikakvi ovi dodaci ne djeluju instantno. Isto tako, dobro je poceti piti folnu, ako vec ne pijes.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Masha&medo
    29. Lipanj 2020. 16:13

Sara🌻 (Mrljica)

Mashaa

Cure,
    Hvala vam…

Nista sto sad pocnes konzumirati nece djelovat vec ovaj ciklus. Za sve treba najmanje dva/tri mjeseca. Jedino sto sam nekidan procitala je kriska anansa svaki dan od O. Kao pomaze pri implemetaciji.
    Mozes pocet sa vrkutom, isto, nju treba dosta.piti, npr 1.5 L dnevno. Ona potice rast progesterona (zato je dobro piti u drugom.dijelu ciklusa) i regulira hormone. Ali, nikakvi ovi dodaci ne djeluju instantno. Isto tako, dobro je poceti piti folnu, ako vec ne pijes.

Hvala. Pijem Pregnacare, Omega 3,6,9, aloe veru i c vitamin vec par mjeseci.

Kaća
    29. Lipanj 2020. 16:22

Fancy baš mi je drago zbog tebe, pratim te 💕💕💕
    Lucky to je i mene brinulo, aj fala bogu pa si pitala xD
    Jel ima koja od vas cura da je kod doktorice Luetić u Splitu. Naručena sam 13.7. i sad ne znam oće li me primit zbog ove glupe korone. Čekam od 2 mj da odem napokon na pregled 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

maki994
    29. Lipanj 2020. 16:29

Tako ce onda i biti. Veceras pauza pa sutra onda opet. Mozda cak i najbolje ujutro. Vidjet cu s dragim koji dio dana mu je drazi 😁

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

Sara 🌸
    29. Lipanj 2020. 16:31

Kaća

Fancybaš mi je drago zbog tebe, pratim te 💕💕💕
    Lucky to je i mene brinulo, aj fala bogu pa si pitala xD
    Jel ima koja od vas cura da je kod doktorice Luetić u Splitu. Naručena sam 13.7. i sad ne znam oće li me primit zbog ove glupe korone. Čekam od 2 mj da odem napokon na pregled

Najbolje ti je da nazoves i pitas. A ako te odbiju, nazovi CITO i pitaj da li oni primaju. Znam da su moju sestru u roku od dva dana narucili. 400 kn je, al lipo te pregleda  i naprave papu. I brzo mozes doc na red. 🤷🏻‍♀️

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

silver
    29. Lipanj 2020. 16:33

Sara, da, mnoge žene prakticiraju čašicu, neke se kunu da su tako zatrudnile. 
    Što se tiče ananasa, najbitnija je srž, jer sadrži bromelain koji pomaže pri implantaciji, (djeluje poput baby aspirina protiv ugrušaka, može se čak i kupiti u kapsulama). Ja jedem srž, važno je kupiti svježi ananas, ovi narezani i konezervirani ili sokovi već su bez srži i bez bromelaina. Isto je važno pojesti ujutro na prazan želudac. Narežeš srž na 5 štapića, u frižider i svako jutro jedan! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sara 🌸
    29. Lipanj 2020. 16:34

silver

Sara, da, mnoge žene prakticiraju čašicu, neke se kunu da su tako zatrudnile.
    Što se tiče ananasa, najbitnija je srž, jer sadrži bromelain koji pomaže pri implantaciji, (djeluje poput baby aspirina protiv ugrušaka, može se čak i kupiti u kapsulama). Ja jedem srž, važno je kupiti svježi ananas, ovi narezani i konezervirani ili sokovi već su bez srži i bez bromelaina. Isto je važno pojesti ujutro na prazan želudac. Narežeš srž na 5 štapića, u frižider i svako jutro jedan!

Jel kasno da ja pocnen sa ananasom ili mogu ipak? 4DPO sam.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

29. Lipanj 2020. 16:36

Sara🌻 (Mrljica)

sandricak

Ljudi,ja sam radila test malopre,23. Dan mi je ciklusa. Ne znam dal mi se prividja ili stvarno vidim jednu senkicu na drugoj strani. Pa da li je to moguce 😲😲
    Ne znam kako da ulovim sa kamerom

Hahaha Sandricak, ostaje nam samo onda da se (ne) vjerujemo zajedno sa tobom, kad nema slike 😂
    KDSbome te pravi simptomi uvvatili. Drago mi je, čuvaj se💛
    Maki994 javi se nakon pregleda, drzim fige da je sve ok. 🤞🏻💛
    Bajo, ostanes li ti trudna ovaj misec, pratim tvoj recept-"12 dana hopsanja za redom,a onda bježi od me".💪🏻
    Martinaaaa, kako si? Svaki dan mi prođes kroz misli kako bi bilo predobro da dode taj plusic.
    Silver, jel treca tempica pokazala O?

😘🤣

Kaća
    29. Lipanj 2020. 16:47

Sad sam zvala Gin. kaže njen sestra da za sada stoje termini i da normalno rade, al da ne zna šta će bit posli izbora i puče žena od smijeha. A štaš se nego smijati u ovoj ludnici od države 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.