Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • milamu
    29. Lipanj 2020. 09:45

Pozdrav, curke 😊 ja sam skroz nova ovdje i imam neke nedoumice a na netu nista ne nalazim, pa rekoh da pitam vas iskusne zene, doktora mi se iskreno ne zove jer se plasim odgovora 😔
    ovakoc- mm i ja radimo na bebi vise od godinu dana, on treba sutra kod urologa, spermiogram itd., ja trebam ovih dana odraditi hormonski status, oko 5. dana menstruacije..
    medjutim..
    Ona ne dolazi! Radim citavih godinu dana, svaki bogoviti mjesec, te lh testice (digitalni Clearblue) do sada mi je bio tocan u bocu. Ali ovaj mjesec mi je bio pozitivan (smajlic) 10og sto znaci da je O bila taj dan ili eventualno 11og, vec 12og je bilo negativno. Evo danas je 29ti, proslo je 18 tj 19 dana od ovulacije i menga ne dolazi, sise me inace pocnu bolit tjedan dana prije M a sad me pocele boliti prije 3 dana, to jedino imam kao simptom. Znam da je teoretski nemoguce da lutealna faza traje duze od 16 dana (14-16), medjutim, kod mene izgleda nesto nije u redu jer su mi testovi za trudnocu negativni, radila sam jucer i prekjucer i po danu izostajanja M. E sad- ili sam trudna pa je beta jos uvijek preniska ili mi te trakice nisu bile ispravne po prvi puta otkako ih koristim. Pliz cure, ima li koja iskustva sa ove dvije stvari, da je beta tako niska jos uvijek ili da je Clearblue Ovu neispravan? Ja cu da poludim nacisto. 
    Hvala vam puno i sorkac na kilometarskom postu.🍀❤

• milamu
    29. Lipanj 2020. 09:47

sandricak

https://ibb.co/xj4Fc6K
    Recite mi dal sam luda 😶

p.s. imate tu milijardu postova pa sam otvorila samo ovaj jedan i samo da kazem da ja definitivno vidim crticu, jer istu takvu sanjam odavno😅 cestitam od srcaaaa!😊

silver
    29. Lipanj 2020. 09:55

Sara🌻 (Mrljica)

sandricak

Ljudi,ja sam radila test malopre,23. Dan mi je ciklusa. Ne znam dal mi se prividja ili stvarno vidim jednu senkicu na drugoj strani. Pa da li je to moguce 😲😲
    Ne znam kako da ulovim sa kamerom

Hahaha Sandricak, ostaje nam samo onda da se (ne) vjerujemo zajedno sa tobom, kad nema slike 😂
    KDSbome te pravi simptomi uvvatili. Drago mi je, čuvaj se💛
    Maki994 javi se nakon pregleda, drzim fige da je sve ok. 🤞🏻💛
    Bajo, ostanes li ti trudna ovaj misec, pratim tvoj recept-"12 dana hopsanja za redom,a onda bježi od me".💪🏻
    Martinaaaa, kako si? Svaki dan mi prođes kroz misli kako bi bilo predobro da dode taj plusic.
    Silver, jel treca tempica pokazala O?

Je, je, evo ga: https://ibb.co/DVfrh2z
    Kako tvoja?? 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sara 🌸
    29. Lipanj 2020. 10:00

silver

Je, je, evo ga:https://ibb.co/DVfrh2z
    Kako tvoja??

https://ibb.co/Bfnr38L

Divotica. FF nista ne oprasta, cak ni pola sata ranije mjerenje tempice, odma trokut stavlja. 😂 Ti svoje bome svaki put u tocno vrime miris. Al ne virujem da bi bila ogromna razlika u sat vremena. Posebice nakon solidnog sna od cca 5 h.
    Ne ocekujem puno od ovog ciklusa cisto zato jer nisan ja te sriće, al eto, lipo je vidit ovaj skokić.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

29. Lipanj 2020. 10:05

Viidi se roza sjena dobro
    Jel ima simptomica🥰🥰

silver
    29. Lipanj 2020. 10:30

Sara🌻 (Mrljica)

silver

Je, je, evo ga:https://ibb.co/DVfrh2z
    Kako tvoja??

https://ibb.co/Bfnr38L

Divotica. FF nista ne oprasta, cak ni pola sata ranije mjerenje tempice, odma trokut stavlja. 😂 Ti svoje bome svaki put u tocno vrime miris. Al ne virujem da bi bila ogromna razlika u sat vremena. Posebice nakon solidnog sna od cca 5 h.
    Ne ocekujem puno od ovog ciklusa cisto zato jer nisan ja te sriće, al eto, lipo je vidit ovaj skokić.

Ma ne, pa 30min-1h mislim da nije neka razlika uopće. Da, ja se ne sjećam da li sam svega nekoliko puta u životu piškila tijekom noći, tako da se ja ne budim i navijem alarm onda kada znam da se neću sama probuditi ujutro, zato tako uvijek bude točna  Nemoj sad "ne očekujem ništa" haha...ima kakvih prvih simptoma? Ono ultra rani simptomi? Bože kod mene baš ništa, ne može još nego ja mislim na hCG koji sam primila prije 5 dana, čitam žene imaju simptome od toga, ja baš ništa, kao da nisam ni primila, ništa, nula...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sandricak1
    29. Lipanj 2020. 10:33

Tanja37

Viidi se roza sjena dobro
    Jel ima simptomica🥰🥰

Heej,ja i dalje mislim da je test pokvaren 😂
    Nista, uobicajeni pms simptomi . Boli me donji stomak, kao da cu da dobijem uskoro. Juce su me malo zezali jajnici.. hmmm. I grudi me bole. Svaki dan sve jace i jače.  Ali to je kod mene u svakom pms,tako da ne mogu da gledam kao na neki znak. Ee npr.  Juce sam pila kafu i imala je bas neki cudan ukus,jedino to mogu da svrstam u "simptome" ako je ona crtica tačna.  🤔

👩-27
    👦-39
    👰🤵-1g 7m
    Pokušavamo - 3/2020

maki994
    29. Lipanj 2020. 10:36

Evo mene s pregleda, kao sto sam i rekla nije jos bila, ali kaze doktorica da samo sto nije, navodno sutra ili prekosutra. Rekla je da veceras preskocimo odnose jer smo imali jucer i prekjucer, pa jos sutra onda opet. Pijem i fertil up pa kaze da bi to moglo sve malo ubrzati.
    Bajo stavi me na listu za 14.7. to neka bude otprilike, pa vidjet cemo sta ce se desavati 😁
    I da cure, spomenila mi dr danas da kasna ovulacija i nije bas najbolja za oplodnju, sto smo nedavno bile komentirale i nadale se da je to dobro 😂 ali nikad se ne zna naravno. 
    Sandricak ja vidim sjenu! Mozda ti je ovulacija bila jos ranije... drzim fige da bude sve ok! 🤞

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

29. Lipanj 2020. 10:40

milamu

Pozdrav, curke 😊 ja sam skroz nova ovdje i imam neke nedoumice a na netu nista ne nalazim, pa rekoh da pitam vas iskusne zene, doktora mi se iskreno ne zove jer se plasim odgovora 😔
    ovakoc- mm i ja radimo na bebi vise od godinu dana, on treba sutra kod urologa, spermiogram itd., ja trebam ovih dana odraditi hormonski status, oko 5. dana menstruacije..
    medjutim..
    Ona ne dolazi! Radim citavih godinu dana, svaki bogoviti mjesec, te lh testice (digitalni Clearblue) do sada mi je bio tocan u bocu. Ali ovaj mjesec mi je bio pozitivan (smajlic) 10og sto znaci da je O bila taj dan ili eventualno 11og, vec 12og je bilo negativno. Evo danas je 29ti, proslo je 18 tj 19 dana od ovulacije i menga ne dolazi, sise me inace pocnu bolit tjedan dana prije M a sad me pocele boliti prije 3 dana, to jedino imam kao simptom. Znam da je teoretski nemoguce da lutealna faza traje duze od 16 dana (14-16), medjutim, kod mene izgleda nesto nije u redu jer su mi testovi za trudnocu negativni, radila sam jucer i prekjucer i po danu izostajanja M. E sad- ili sam trudna pa je beta jos uvijek preniska ili mi te trakice nisu bile ispravne po prvi puta otkako ih koristim. Pliz cure, ima li koja iskustva sa ove dvije stvari, da je beta tako niska jos uvijek ili da je Clearblue Ovu neispravan? Ja cu da poludim nacisto.
    Hvala vam puno i sorkac na kilometarskom postu.🍀❤

Pricekaj jos par dana pa napravi test ako bude negativan javi se ginekologu. Naime, pozitivna LH trakica ne garantira da ce se Ovulacija i desiti. 

29. Lipanj 2020. 10:42

Sandricak i ja vidim sjenu. Ali sam oprezna kad su u pitanju ti testovi. Buduci je telativno raden test. Sacekaj dan i uradi ponovno. Ako i tada bude i dalje crta onda je to to. Drzim 🤞 da je to crtica zbog plusica a ne zbog "pokvarenog" testa 😂😉🤭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.