Sad sam zvala Gin. kaže njen sestra da za sada stoje termini i da normalno rade, al da ne zna šta će bit posli izbora i puče žena od smijeha. A štaš se nego smijati u ovoj ludnici od države
Lako se njoj smijat, tribala si ti iskoristit dobri rasploženje da je uzicas raniji datum, naprimjer,.mozda vec popodne 😂
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Ma kifla raniji termin. Ovo sam se naručila krajem 5. mj za polovicu sedmog. Doktorica je vrhunska i kao čovjek i kao doktor i kod nje se uvijek čeka, još pogotovo sada.
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Zvala sam ginekologa, budući da opet nema od menge ni M, i tako već 14 dana. Propisao mi je Duphaston 5 dana... inače otkad sam prestala uzimati Yaz (10mj lani) to je već 3x da mi propise Duphaston. Rekao da me neće slati ni na kakve pretrage jer točno zna kakve bi nalaze dobila i da to nema smisla. Rekao je da pričekam do 9.mj pa će mi dati nekakvu terapiju za poticanje ovulacije.
Narucila sam trakice pa cu nakon menge vidjeti ima li uopće ovulacije. 😒
👩🦱 28 - PCO, anovulacija
🧔 31 - sve u redu
Pokušavamo od 09/2019.
12/2020. TO - Betaplus, Letrozol
18.12.2020. B-HCG 303,6
Sara, da, mnoge žene prakticiraju čašicu, neke se kunu da su tako zatrudnile.
Što se tiče ananasa, najbitnija je srž, jer sadrži bromelain koji pomaže pri implantaciji, (djeluje poput baby aspirina protiv ugrušaka, može se čak i kupiti u kapsulama). Ja jedem srž, važno je kupiti svježi ananas, ovi narezani i konezervirani ili sokovi već su bez srži i bez bromelaina. Isto je važno pojesti ujutro na prazan želudac. Narežeš srž na 5 štapića, u frižider i svako jutro jedan!
Jel kasno da ja pocnen sa ananasom ili mogu ipak? 4DPO sam.
Nemoj sada, u pravilu se bromelain uzima samo od O do 6dpo. Nadam se da nećeš probavati sljedeći ciklus. Ustvari bajo je u pravu, imam osjećaj i ja da je ovo tvoj ciklus!!
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Što se tiče ananasa, najbitnija je srž, jer sadrži bromelain koji pomaže pri implantaciji, (djeluje poput baby aspirina protiv ugrušaka, može se čak i kupiti u kapsulama). Ja jedem srž, važno je kupiti svježi ananas, ovi narezani i konezervirani ili sokovi već su bez srži i bez bromelaina. Isto je važno pojesti ujutro na prazan želudac. Narežeš srž na 5 štapića, u frižider i svako jutro jedan!
Nemoj sada, u pravilu se bromelain uzima samo od O do 6dpo. Nadam se da nećeš probavati sljedeći ciklus. Ustvari bajo je u pravu, imam osjećaj i ja da je ovo tvoj ciklus!!
Haha, ja se ne nadam, iskreno, bas sam ravnodusna, ne znam koji mi je... al hvala, lipo je čut kad se neko nada za osobu koju ni ne poznaje. Mislim, nitko ni ne zna koliko sam se ja u ovo dala. Imam dvije rodice koje su ukupno rodile petoro dice, doslovno kad su odlucile. Da znaju sta ja sve izvodin, rekle bi da san luda, i da se samo opustim. Zato jedino vi i muž znate. 🙈
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Fancy ti si stvarno fenomen, zelim ti svu srecu da ovaj put sve prodje kako treba 🙏🏼 ♥️ Mozes mi uploadovati sliku svog caja od vrkute, kako izgleda vrecica? Ti to u HR kupujes? Jer ja ovdje nalazim sto nekih vrsta, malo mi nejasno prvi put se usudjujem da ga kupim, pa da bar potrefim? 🙂 svima ostalima plusice zelim sto brze, ja sam dobila menstruaciju, plakala dva dana i to je to, woho idemo naprijed 🤦🏼♀️
Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
👩🏼🦱 30 (Blagi PCOS)
🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
ProFertil (oboje)
Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
Planiran postupak 3.2021
https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png
I maloprije procitah to za ananas, pa san odustala. Al hvala na info🧡
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Haha, ja se ne nadam, iskreno, bas sam ravnodusna, ne znam koji mi je… al hvala, lipo je čut kad se neko nada za osobu koju ni ne poznaje. Mislim, nitko ni ne zna koliko sam se ja u ovo dala. Imam dvije rodice koje su ukupno rodile petoro dice, doslovno kad su odlucile. Da znaju sta ja sve izvodin, rekle bi da san luda, i da se samo opustim. Zato jedino vi i muž znate. 🙈
Meni isto nitko ne zna koliko se borim za jos jedno .
Još mi jucer jedna zena kaze (jel cula od druge da sam imala biok.) Da sam doslovno stara jer imam vec veliku dicu doslo mi je da je zadavim.
Ne izvodis nista jer se zaista sve isplati♥️♥️♥️
E da i ja zaista vjerujem u tebe .
ODBROJAVANJE 6/2020
KDS - 10.6.2020 -♥️➕
Pixie14 - 10.6.2020 - ???♥️
Fancy - 30.6.2020 - 1 dana ♥️ ➕
ODBROJAVANJE 7/2020
Jelenajelena - 2.7.2020 - 3 dana♥️
Anitram - 3.7.2020 - 4 dana♥️
Mallla - 3.7.2020. - 4 dana♥️
Sara🌻(Mrljica) - 6.7.2020. -7 dana♥️
Mmarie - 6.7.2020. -7 dana♥️