ne znam sta bi da ovom mojom tipkovnicom ali htjela sam napisati: relativno rano raden test.
Ljudi,ja sam radila test malopre,23. Dan mi je ciklusa. Ne znam dal mi se prividja ili stvarno vidim jednu senkicu na drugoj strani. Pa da li je to moguce 😲😲
Ne znam kako da ulovim sa kamerom
Hahaha Sandricak, ostaje nam samo onda da se (ne) vjerujemo zajedno sa tobom, kad nema slike 😂
KDSbome te pravi simptomi uvvatili. Drago mi je, čuvaj se💛
Maki994 javi se nakon pregleda, drzim fige da je sve ok. 🤞🏻💛
Bajo, ostanes li ti trudna ovaj misec, pratim tvoj recept-"12 dana hopsanja za redom,a onda bježi od me".💪🏻
Martinaaaa, kako si? Svaki dan mi prođes kroz misli kako bi bilo predobro da dode taj plusic.
Silver, jel treca tempica pokazala O?
Hvala dobro sam. Eto sutra radim testic. Iako ne vjerujem da bude bilo pozitivno. Ali nece me niti pogoditi toliko. Kako si ti?
Evo mene s pregleda, kao sto sam i rekla nije jos bila, ali kaze doktorica da samo sto nije, navodno sutra ili prekosutra. Rekla je da veceras preskocimo odnose jer smo imali jucer i prekjucer, pa jos sutra onda opet. Pijem i fertil up pa kaze da bi to moglo sve malo ubrzati.
Bajo stavi me na listu za 14.7. to neka bude otprilike, pa vidjet cemo sta ce se desavati 😁
I da cure, spomenila mi dr danas da kasna ovulacija i nije bas najbolja za oplodnju, sto smo nedavno bile komentirale i nadale se da je to dobro 😂 ali nikad se ne zna naravno.
Sandricak ja vidim sjenu! Mozda ti je ovulacija bila jos ranije… drzim fige da bude sve ok! 🤞
Hahahah, sad si me bacila u depru 😒😒😒 Pa to i je logicno, al kako da ja to popravim. Mislim, ja to rekla svojoj ginekologici, na licu vidim da nije zadovoljna a onda kaze,.pa dobro, mozes ostat trudna. Ono, utjesno.
Martina, ko mene nista. Ti se javi sutraaa 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
E ja imam jedno pitanje za cure koje mjere temp. Zašto to točno radite? Koliko sam shvatila da temp ne mozete predvidjeti O, nego temp se podigne poslje same O. I ako ostane povisena 3 dana, to je kao znak da je bila. Toliko sam pohvatala.😅 Sad ono što me zapravo zanima. Zašto mjerite dalje? I da ostane stalno podignuta, ne znači da ste trudne, jer realno može pasti pred samu M ili na sami dan M.
👩33g
👨42g
👦4g
E ja imam jedno pitanje za cure koje mjere temp. Zašto to točno radite? Koliko sam shvatila da temp ne mozete predvidjeti O, nego temp se podigne poslje same O. I ako ostane povisena 3 dana, to je kao znak da je bila. Toliko sam pohvatala.😅 Sad ono što me zapravo zanima. Zašto mjerite dalje? I da ostane stalno podignuta, ne znači da ste trudne, jer realno može pasti pred samu M ili na sami dan M.
Pa ja sam prvenstveno htjela vidjeti da li sam ovulirala nakon onog svega sa trakicama. I sad kad sam ovulirala želim i pratit dalje da vidim kako će mi se tijelo ponašati. Makar i došla M, želim vidit kako kod mene to funkcionira. Nista vise od znatiželje.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Evo mene s pregleda, kao sto sam i rekla nije jos bila, ali kaze doktorica da samo sto nije, navodno sutra ili prekosutra. Rekla je da veceras preskocimo odnose jer smo imali jucer i prekjucer, pa jos sutra onda opet. Pijem i fertil up pa kaze da bi to moglo sve malo ubrzati.
Bajo stavi me na listu za 14.7. to neka bude otprilike, pa vidjet cemo sta ce se desavati 😁
I da cure, spomenila mi dr danas da kasna ovulacija i nije bas najbolja za oplodnju, sto smo nedavno bile komentirale i nadale se da je to dobro 😂 ali nikad se ne zna naravno.
Sandricak ja vidim sjenu! Mozda ti je ovulacija bila jos ranije… drzim fige da bude sve ok! 🤞
E baš sam htjela to neki dan spomenuti. Ove kasne O navodno imaju više elemenata "prezrelog" jajca pa nisu baš za oplodnju, kao ni oni prerani, pa još neki i spominju "slabu ovulaciju", kada folikul pukne ali jajce nekako lijeno izlazi pa "corpus luteum" ne luči dovoljne količine progesterona. Ma joj ko bi ga znao, svjesni smo da je oplodnja pravo čudo!
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Sto se tiče kasnih O, kod mene su ciklusi često duži, ovaj mj mi je O bila 21/22 dc, i naravno ništa. Rijetko kad imam ciklus tipa 28-30, uvijek su duži. Ali pak prije 3 god sam ostala trudna, u tom ciklusu je O bila baš na 14/15 dc. Sad da li to zaista ima veze ili je puka slučajnost 🤷♀️ no koliko sam čitala po forumima ima puno dječice začete kasnom ovulacijom, tako da se ne zamarate s tim.🙂 Sara, ne znam da li si ti pisala da piješ čaj ili ne, pogubim se u imenima.🤣 no svakako je vrkuta odlična za O. Ja sam tad i ostala trudna u drugom ciklusu kad sam ju pila.
👩33g
👨42g
👦4g
Sto se tiče kasnih O, kod mene su ciklusi često duži, ovaj mj mi je O bila 21/22 dc, i naravno ništa. Rijetko kad imam ciklus tipa 28-30, uvijek su duži. Ali pak prije 3 god sam ostala trudna, u tom ciklusu je O bila baš na 14/15 dc. Sad da li to zaista ima veze ili je puka slučajnost 🤷♀️ no koliko sam čitala po forumima ima puno dječice začete kasnom ovulacijom, tako da se ne zamarate s tim.🙂 Sara, ne znam da li si ti pisala da piješ čaj ili ne, pogubim se u imenima.🤣 no svakako je vrkuta odlična za O. Ja sam tad i ostala trudna u drugom ciklusu kad sam ju pila.
A ja se ka vodim tom da je vrkuta za drugi dio ciklusa. Ako ne ostanen trudna sad, počet ću sa ektraktom crvene mace. ili konopljiku. Ajme koliko san sad živčana😒
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Pozdrav, curke 😊 ja sam skroz nova ovdje i imam neke nedoumice a na netu nista ne nalazim, pa rekoh da pitam vas iskusne zene, doktora mi se iskreno ne zove jer se plasim odgovora 😔
ovakoc- mm i ja radimo na bebi vise od godinu dana, on treba sutra kod urologa, spermiogram itd., ja trebam ovih dana odraditi hormonski status, oko 5. dana menstruacije..
medjutim..
Ona ne dolazi! Radim citavih godinu dana, svaki bogoviti mjesec, te lh testice (digitalni Clearblue) do sada mi je bio tocan u bocu. Ali ovaj mjesec mi je bio pozitivan (smajlic) 10og sto znaci da je O bila taj dan ili eventualno 11og, vec 12og je bilo negativno. Evo danas je 29ti, proslo je 18 tj 19 dana od ovulacije i menga ne dolazi, sise me inace pocnu bolit tjedan dana prije M a sad me pocele boliti prije 3 dana, to jedino imam kao simptom. Znam da je teoretski nemoguce da lutealna faza traje duze od 16 dana (14-16), medjutim, kod mene izgleda nesto nije u redu jer su mi testovi za trudnocu negativni, radila sam jucer i prekjucer i po danu izostajanja M. E sad- ili sam trudna pa je beta jos uvijek preniska ili mi te trakice nisu bile ispravne po prvi puta otkako ih koristim. Pliz cure, ima li koja iskustva sa ove dvije stvari, da je beta tako niska jos uvijek ili da je Clearblue Ovu neispravan? Ja cu da poludim nacisto.
Hvala vam puno i sorkac na kilometarskom postu.🍀❤
Pricekaj jos par dana pa napravi test ako bude negativan javi se ginekologu. Naime, pozitivna LH trakica ne garantira da ce se Ovulacija i desiti.
hvala ti puno na odgovoru🙂
Bez temp ne znaš da li si O, LH trakica samo kaže da bi trebala ali da li stvarno O to ne znaš bez progesterona, a njega kod kuće detektiraš temperaturom. Postoje žene koje uredno proizvode LH hormon u pravo vrijeme ciklusa ali ne ovuliraju. Zašto nastaviti mjerenje nakon O = dužina lutealne faze je važna za trudnoću gotovo kao i sama O, žene sa kratkom lutealnom fazom imaju poteškoće sa zadržavanjem trudnoće i još puno toga. Dužinu lutealne takodjer možeš vidjeti mjerenjem temperature.
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Sortiraj odgovore
Najstariji