ODBROJAVANJE 6/2020
KDS - 10.6.2020 -♥️➕
Pixie14 - 10.6.2020 - ???♥️
Fancy - 30.6.2020 - 1 dana ♥️ ➕
ODBROJAVANJE 7/2020
Jelenajelena - 2.7.2020 - 3 dana♥️
Anitram - 3.7.2020 - 4 dana♥️
Mallla - 3.7.2020. - 4 dana♥️
Sara🌻(Mrljica) - 6.7.2020. -7 dana♥️
Mmarie - 6.7.2020. -7 dana♥️
Maki994 - 6.7.2020 - 7 dana♥️
Siskizg - 8.7.2020 - 10 dana♥️
Bajo - 9.7.2020 - 10 dana♥️
Miakamo - 9.7.2020 - 10 dana♥️
Ivkica -9.7.2020 - 10 dana♥️
Silver - 10.7.2020 - 11 dana♥️
TiKi92 - 11.7.2020 - 12 dana♥️
chiAn6 - 13.7.2020 - 14 dana♥️
Simba -28.7.2020 - 29 dana♥️
BruNa - ??? ♥️
Lucki - ??? ♥️
Sanjich - .???♥️
Jutro curke, evo ja idem na pregled da vidimo da li je ovulacija bila. Ma da ja znam vec da nije jer ni trakice nisu pokazale a i nisam imala onu bol u jajnicima sto je imam inace. Mi smo ipak imali odnose jucer i prekjucer kad je navodno trebala biti. Sad cu vidit sta ce reci. Muka mi kad vidim na tableli da sam za 7 dana mogla vec testove raditi 🙄 a ovako ce biti jos najmanje 14 😥
Bajo javljam ti jos za novi datum na tabeli.
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Ljudi,ja sam radila test malopre,23. Dan mi je ciklusa. Ne znam dal mi se prividja ili stvarno vidim jednu senkicu na drugoj strani. Pa da li je to moguce 😲😲
Ne znam kako da ulovim sa kamerom
👩-27
👦-39
👰🤵-1g 7m
Pokušavamo - 3/2020
Fancy čestitam na plusiću, samo pozitivno i opusti se. Znam da je lako reć, ali mene je moj dragi uvjerio u to kad je rekao da na to ne možemo previše utjecat...jednostano će biti kako treba biti.
watsonoo9 hvala ti što me još uvijek pratiš. U subotu u 4 ujutro bila budana, pišanje, sve super, i odjednom full slabo. Tlak ok, ali eto zabilježeno prvo povraćanje. Nakon toga opet sve super. Grudi velike, čak jutros uzmem jednu majicu koja je ajmo reć malo šira, sad je u grudima postala full napeta. Dosta sam nekako umorna, leži mi se i odmah zaspem. Primjetila sam da jedem češće ali manje obroke. Tijekom dana ponekad osjetim malo malo zaboli trbuh ali to pišu da je normalno. Vidjeti ćemo u četvrtak sve...em ne znam kakoav je taj ginekolog jer prvi put idem kod njega, em još prvi trudnički pregled
Cure pratim Vas koliko stignem i želim da se tablica još smanji.
https://ibb.co/xj4Fc6K
Recite mi dal sam luda 😶
👩-27
👦-39
👰🤵-1g 7m
Pokušavamo - 3/2020
Ljudi,ja sam radila test malopre,23. Dan mi je ciklusa. Ne znam dal mi se prividja ili stvarno vidim jednu senkicu na drugoj strani. Pa da li je to moguce 😲😲
Hahaha Sandricak, ostaje nam samo onda da se (ne) vjerujemo zajedno sa tobom, kad nema slike 😂
KDS bome te pravi simptomi uvvatili. Drago mi je, čuvaj se💛
Maki994 javi se nakon pregleda, drzim fige da je sve ok. 🤞🏻💛
Bajo, ostanes li ti trudna ovaj misec, pratim tvoj recept-"12 dana hopsanja za redom,a onda bježi od me".💪🏻
Martinaaaa, kako si? Svaki dan mi prođes kroz misli kako bi bilo predobro da dode taj plusic.
Silver, jel treca tempica pokazala O?
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Hahaha Sandricak, ostaje nam samo onda da se (ne) vjerujemo zajedno sa tobom, kad nema slike 😂
KDSbome te pravi simptomi uvvatili. Drago mi je, čuvaj se💛
Maki994 javi se nakon pregleda, drzim fige da je sve ok. 🤞🏻💛
Bajo, ostanes li ti trudna ovaj misec, pratim tvoj recept-"12 dana hopsanja za redom,a onda bježi od me".💪🏻
Martinaaaa, kako si? Svaki dan mi prođes kroz misli kako bi bilo predobro da dode taj plusic.
Silver, jel treca tempica pokazala O?
Eto je slikica goree
👩-27
👦-39
👰🤵-1g 7m
Pokušavamo - 3/2020
Recite mi dal sam luda 😶
Stvarno je crtaaaa 🎉🎊🎉🎊🎉 Koji ti je DPO?
ČESTITAM 💛💛💛
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Recite mi dal sam luda 😶
ČESTITAM 💛💛💛
Jooj ja ne znam 😥 mislim da je previše rano. 9dpo
Dal se i radovati,mozda je neka greska 😶
👩-27
👦-39
👰🤵-1g 7m
Pokušavamo - 3/2020
Recite mi dal sam luda 😶
ČESTITAM 💛💛💛
Jooj ja ne znam 😥 mislim da je previše rano. 9dpo
Dal se i radovati,mozda je neka greska 😶
Sta je je, malo je prerano. Al crtica je tu. Nista, radi opet za 48 h. 🤞🏻
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji