Sanjich, žao mi je..Baš sam navijala za te..
Famcy, buduci da ti 5 ili 6 dana prije radila test, mislim da sve trebas uzet sa rezervom, sto se tice jacine crtice. Posebice kod kineskih testova. Strah je tu, u potpunosti razumljiv s obzirom na prijasnje slucajeve, ali ne mozes sad drugo nista nego cekat.
Usput kad sam pitala u bolnici kad sam isla na pregled nakon pobacaja, rekli su mi da u 8.tt je malo vjerojatno da je pobacaj zbog trombofilije. Jer je prerano. Čak i za ureaplasmu.
Sto se tice trombofilije to su i meni rekli, da je on uzrok pobačaja tek nakon 10tt.ali ako imas vise spontanih onda te salju na pretrage. Ja moram to napraviti jer sam nazalost prije 10 god. Imala trombozu i lijecila se duze vrijeme pa gin. Zeli biti siguran kakvi su nalazi
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Famcy, buduci da ti 5 ili 6 dana prije radila test, mislim da sve trebas uzet sa rezervom, sto se tice jacine crtice. Posebice kod kineskih testova. Strah je tu, u potpunosti razumljiv s obzirom na prijasnje slucajeve, ali ne mozes sad drugo nista nego cekat.
Usput kad sam pitala u bolnici kad sam isla na pregled nakon pobacaja, rekli su mi da u 8.tt je malo vjerojatno da je pobacaj zbog trombofilije. Jer je prerano. Čak i za ureaplasmu.
Da, mislim da me prati ludjacki strah zbog svega ranijeg, ne bih se sigurno smirila prije prvog ultrazvuka koji mi je nocna mora kad o njemu razmisljam. Niti jedan nije dobro prosao do sad 🤮🤢
Not that fensi, ekšli..
Da, mislim da me prati ludjacki strah zbog svega ranijeg, ne bih se sigurno smirila prije prvog ultrazvuka koji mi je nocna mora kad o njemu razmisljam. Niti jedan nije dobro prosao do sad 🤮🤢
Nemoj misliti negativno! Ne možeš ništa, nego čekati. Ja sam pratila jednu curu na youtubu, na njemackom je, koja je imala tri spontana i poslje toga dvoje dječice. Ug, ona je spominjala neke genetske testove, da nekad partneri nisu kompaktibilni. 🙄 mislim, sad bubam tu, al opet nešto mora bit uzrok kod žena koje to često dožive. A opet kod tebe se radi o dvije biokemijske za koje možda nebi ni znala da nisi testirala ranije. Vjerujem da je puno zena vec imalo biokemijske t, samo što su ostale neprimjecene.
👩33g
👨42g
👦4g
KDS trudnice 🌸💖 gdje si ? Ima kakvih simptomica ? ti si imala neko slabo krvarenje u vrijeme M i to je bilo to jel tako? Sretno u cetvrtak na pregledu!!!!!
Pratim te ovdje 🙌
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Fancy samo pozitivno . Ja vjerujem u tebe ovi ciklus🤞🙏♥️
Fancy kad bajo vjeruje onda je to to!!! Drzi se i moras ppzitivno nemas izbora jer moras se borit za bebicu .... ja bi na tvom.mjestu radila sad sve sta volim i jela i isla svudq..bas uzivanje ..jer tijelo osjeca i reagira na sve ❤❤❤
Evo zene..
Gornja je od sinoc, donja od veceras
https://i.postimg.cc/05CX2YDs/20200628-210315.jpg
Not that fensi, ekšli..
Kako se susi trakica postaju jednake, sto me tjesi
https://i.postimg.cc/jSXtKwc3/20200628-212509.jpg
Izvinite sto sam dosadna, znam da razumijete moj nemir🥴
Not that fensi, ekšli..
Po meni donja postaje cak i tamnija jos.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Po meni donja postaje cak i tamnija jos.
Uhh.. iz tvojih usta u Bozije usi🤭
Not that fensi, ekšli..
Sortiraj odgovore
Najstariji