Ana.b slažem se s Martinom i doktorom, to je ok nalaz po tim parametrima koji su navedeni. Pogotovo na 5 dana apstinencije ako sam to dobro skontala.
Brunoibrankica pusti sveki, gaji nade i misli pozitivno. Ginekolozi i suradnici su često kao konji sa onim čudom na glavi koji vide samo pravo, drže se nekih strogiih pravila i ni malo fleksibilnosti, al zato si na forumu da možeš bit fleksibilna, dopusti sebi vjerovati u sjenicu šta god bilo na kraju! Osim toga za dvije jednako tamne crtice treba biti makar 18dpo…blago onoj koja uspije izdržat do tada ne radit test 😁
Hvala Vam na podršci... Baš ste pravi " team " 🥰🥰🥰🥰
Veselim se toj mogucnosti a opet se pribojavam.
😇😇
Zene, clearblue od maloprije negativan skroz a ja od jutros imam glavobolju i laganu temp 37 do 37.2. Sad se stvarno brinem.
Ima li neko predstavu sta bi ova temp mogla predstavljati?
Not that fensi, ekšli..
Mm je dobio nalaze pa me zanima šta vi mislite…dr kaze da su nalazi dobri a sad malo su mi čudno izgleda kad usporedimo sa nekim….pa evo slike pa recite vaše mišljenje
https://ibb.co/f0jZGn1
Hvala ❤. Koliko vidim nalaz je normalan i uredan ali preporuca prestanak pusenja i dodatke prehrani. Jel uzima on sta sada?
Da malo sam internetu gledala kako se računa pa sam vidila da je to sve dobro...da da kao pito ga jel pusi pa mu reko da bi bilo možda bolje da prestane...za sad uzima cink, sad je otprilike 3.mj kako uzima
Ana.b slažem se s Martinom i doktorom, to je ok nalaz po tim parametrima koji su navedeni. Pogotovo na 5 dana apstinencije ako sam to dobro skontala.
Brunoibrankica pusti sveki, gaji nade i misli pozitivno. Ginekolozi i suradnici su često kao konji sa onim čudom na glavi koji vide samo pravo, drže se nekih strogiih pravila i ni malo fleksibilnosti, al zato si na forumu da možeš bit fleksibilna, dopusti sebi vjerovati u sjenicu šta god bilo na kraju! Osim toga za dvije jednako tamne crtice treba biti makar 18dpo…blago onoj koja uspije izdržat do tada ne radit test 😁
Baš mi je drago da je nalaz uredan 😁😁
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Cure ja vidim i crtice i sjenice i sve,cestitala bih vec sad al da ne zacopram,pricekat cemo kad to bude 100% 😁
Anitram kakva je situacija kod tebe? Ima nesto novo? Neka sjenica ili crtica nesto?
I zelim ti od srca sretan i najsretniji rodendan do sada 🥳😘
Zene, clearblue od maloprije negativan skroz a ja od jutros imam glavobolju i laganu temp 37 do 37.2. Sad se stvarno brinem.
A danas ne bi trebala stići M? Pa na poslijepodnevni urin nije ni cudo da je negativan...probaj sutra sa prvim urinom...možda će tada biti nešto 😊🤞🏻
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Anitram znači javi kako je bilo na pregledu...I očekujem dobre vijesti 😁😁🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
A danas ne bi trebala stići M? Pa na poslijepodnevni urin nije ni cudo da je negativan…probaj sutra sa prvim urinom…možda će tada biti nešto 😊🤞🏻
Jucer je najkasnije trebala doci.
Not that fensi, ekšli..
Cure ja vidim i crtice i sjenice i sve,cestitala bih vec sad al da ne zacopram,pricekat cemo kad to bude 100% 😁
Anitram kakva je situacija kod tebe? Ima nesto novo? Neka sjenica ili crtica nesto?
I zelim ti od srca sretan i najsretniji rodendan do sada 🥳😘
Hvala ❤pa vidla se neka sjena sjena jutros na testu ali ne znam jel od isparavanja ili ke stvarno nes. Inace nemam nekih simptoma uopce. Ni da cu dobiti nis. Sva sreca pa je sutra rano kontrola i ne moram se muciti. Al zanimljivo mi ovo. Uradila sam LH trakicu koju sam imala doma. Dakle zadnja jer ih vise necu uopce koristiti osima ako cu morat i vidi kakva je. 🤣🤣🤣🤣 vidla crtu deblju od ove nisam jos vidla do sad 🤭🤭🤭 stavila bi sliki testa al stvarno se na fotki ne vidi. Tak da do sutra se bum strpila.
Da probaj sa jutarnjim urinom najbolje. A ak kroz koji dan ne dode i bude test negativan onda s obzirom na situaciju i koronu ne znam. Drzim 🤞 da ipak bude plusic na kraju
Mislim da cu sutra odmoriti od testova i svega a prekosutra uraditi opet s jutarnjim jer jutros s jutarnjim nije bilo nista. A ako ne bude ni taj pozitivan a M ne dodje, ne preostaje mi nista nego zvati dr...
Not that fensi, ekšli..
Sortiraj odgovore
Najstariji