Anitram, ful sam iščekivala tvoje rezultate jer mi je tvoja priča nekako posebna i baš bih voljela da uspijete što prije..i baš mi je žao što to sve moraš prolaziti...iskreno se nadam ne zadugo...
Sretan rođendan i da do sljedećeg budemo na drugoj temi! 😃🥂
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Anitram, ful sam iščekivala tvoje rezultate jer mi je tvoja priča nekako posebna i baš bih voljela da uspijete što prije..i baš mi je žao što to sve moraš prolaziti…iskreno se nadam ne zadugo…
A joj hvala ti. ❤ si. Drzim cvrsto 🤞 da tako i bude. Da je lako nije. Ali ides i guras naprijed iz petnih zila. I kad je tesko padnes al se i dignes. I nema veze sta suze tek i peku i sta ti je dosta svega i osjecas da ne mozes vise da nemas snage. Al ju imas. I kad to shvatis, dignes se i krenes dalje. ❤
Jutro drage moje, Anitram, Fancy ocekujemo nestrpljivo dobre vijesti.
Malela ja sam pila.klomifen sad zadnji ciklus dvije tablete navecer oko 19:30 h tako mi je dr rekla. Pila sam pet dana , od 3-7 dc imala sam na 10 dc 4 folikula sto je super reakcija, ali na 12 dc sam pala na samo jedan dominantan folikul od.19 mm sto je bilo ok i endometrij mi je bio ok al nazalost nije se primilo.Nadam se da ce kod tebe bit suprotno. Kad ides na prvi uzv?
Rita88 nakon 5dana dok popijem sve, zovem dr da se dogovorimo za pregled. Ako sam ga dobro shvatila uzet će me 12dc, vjerujem da neće kontrolirati kako bi u normalnim okolnostima to radio, ali eto ipak me uzeo i krenula sam s terapijom. On ne radi stalno nego po potrebi, živi iznad ordinacije. Joj bilo bi divno da nam od prve uspije kao i brunoibrankica.
Anitram, bas mi je žao. Samo hrabro dalje i pozitivno😊
Anitram, ful sam iščekivala tvoje rezultate jer mi je tvoja priča nekako posebna i baš bih voljela da uspijete što prije..i baš mi je žao što to sve moraš prolaziti…iskreno se nadam ne zadugo…
A joj hvala ti. ❤ si. Drzim cvrsto 🤞 da tako i bude. Da je lako nije. Ali ides i guras naprijed iz petnih zila. I kad je tesko padnes al se i dignes. I nema veze sta suze tek i peku i sta ti je dosta svega i osjecas da ne mozes vise da nemas snage. Al ju imas. I kad to shvatis, dignes se i krenes dalje. ❤
🙏❤️
05.12.2022 💗
Moji plodni dani su završili, iako pik nisam uhvatila, ne znam šta se dogodilo. Prošli mjesec mi je pik bio 15dc, ovaj put je ovulacija bila ranije. Ako je uopće i bilo iako sam imala plodnu sluz i bolove 13 dc🙄
05.12.2022 💗
Zelim reci svima koje su ugledale bijele testove ili svijetle trakice da nema O na vidiku da mi je zao,a Martina za tebe mi je posebno zao jer sam vjerovala da ce to biti to ☹️ Ja sam danas poslijepodne na brzaka na poslu napravila LH i cini mi se da je bila cak i tamnija od kontrolne i da je sutra vec O na rasporedu 🙈
Anitram zao mi je sto nije uspjelo ali nema odustajanja ❤❤ sljedeci ciklus je tvoj ❤
Meni trakice Lh tamne ali nije jos O ili ju nisam uspjela ulovit, vidjet cemo
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Moji plodni dani su završili, iako pik nisam uhvatila, ne znam šta se dogodilo. Prošli mjesec mi je pik bio 15dc, ovaj put je ovulacija bila ranije. Ako je uopće i bilo iako sam imala plodnu sluz i bolove 13 dc🙄
Kak mislis nisi ulovila? Mislis kao tipa bio je mozda u noci pa nisi ulovila na trakici ili?
Zelim reci svima koje su ugledale bijele testove ili svijetle trakice da nema O na vidiku da mi je zao,a Martinaza tebe mi je posebno zao jer sam vjerovala da ce to biti to ☹️ Ja sam danas poslijepodne na brzaka na poslu napravila LH i cini mi se da je bila cak i tamnija od kontrolne i da je sutra vec O na rasporedu 🙈
Anitram zao mi je sto nije uspjelo ali nema odustajanja ❤❤ sljedeci ciklus je tvoj ❤
Meni trakice Lh tamne ali nije jos O ili ju nisam uspjela ulovit, vidjet cemo
Daaaaa wuhuu🤭❤. Ak tamne onda ces uskoro i uloviti pik 😉
E pa bas sam napravila plave trakice i onu rozu sto je ostala zadnja sto sam prije narucivala i koristila i zanimljivi su rezultati! Dok plava pokazuje visok nivo LH,roza s istim urinom pokazuje niski
Zadnje 4 su od danas,s tim da su tri slikane s istim urinom prije nekih 20-ak min (zadnje dvije sam stavila opciju automaticly cistocda vidim rezultate) i racunat cu prvu od danas kao pik 🤷♀️🙈
Ja sam koristila te trakice, al izgleda napola krivo. Znaci, kad je testna trakica jednake boje ili jača od kontrolne znači da ovulacija nastupa u sljedećih 24-36h? Jesam dobro razumila?
Ja sam upravo sebi narucila s Amazona, neke u bijelom pakovanju sa zelenim slovima, za 10€ 50 kom. Mislim, pokusala sam naruciti prije par tjedana na Aliyu one roze, ali su mi otkazali narudžbu zbog korone. Posto mi se ne da čekat, naručila sam ove, doći će za 3 dana. Eto ako ženama u DE trebaju da znaju. 😊
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji