Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fancy
    31. Ožujak 2020. 13:17

Brunoibrankica

Fancy… Vadila si i ovaj put betu?!?

Ja radim od kuće, na obracunu placa sam za cijelu Hrvatsku HZMO-a….

Nisam ovaj put, sacekala bih malo jer ocito da je bilo rano za betu, uprkos pravilnom duplanju u pocetku trudnoca je otisla.

Not that fensi, ekšli..

Napokon 2804
    31. Ožujak 2020. 13:41

Fancy

Brunoibrankica

Nisam ovaj put, sacekala bih malo jer ocito da je bilo rano za betu, uprkos pravilnom duplanju u pocetku trudnoca je otisla.

Da se ubacim malo, meni je na 4 dan kašnjenja i pozitivnog testa beta bila 216, tak da nema pravila, bitno da se dupla... I hvala bogu da je sve uredu. 

Fancy
    31. Ožujak 2020. 13:57

Napokon 2804

Fancy

Brunoibrankica

Da se ubacim malo, meni je na 4 dan kašnjenja i pozitivnog testa beta bila 216, tak da nema pravila, bitno da se dupla… I hvala bogu da je sve uredu.

Nije bilo ok nazalost, u tome i jeste problem.

Not that fensi, ekšli..

• Miakamo
    31. Ožujak 2020. 14:18

Brunoibrankica

Ma dobro… Kako bude bit će, kako mora biti bit će…
    Sve je to velika želja za trudnoćom…
    Hvala Vam na podršci.
    Nego, jel vi radite od doma?!

I ja vidim jasnu crtu, jest da je blijeda ali je crta 😁. Cestitam

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

Brunoibrankica
    31. Ožujak 2020. 14:56

Hvala Vam svima.... 
    Za dva dana bi ponovila, kupila u dm-u clearblue, pa ću ponovit, al nebi već sutra

Aneee
    31. Ožujak 2020. 15:08

Anitram sretan rođendan 😘😘 
    Novim plusicima cestitiam i da budu uspješne trudnoće 😊😘

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    31. Ožujak 2020. 15:10

Mm je dobio nalaze pa me zanima šta vi mislite...dr kaze da su nalazi dobri a sad malo su mi čudno izgleda kad usporedimo sa nekim....pa evo slike pa recite vaše mišljenje
    https://ibb.co/f0jZGn1

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

31. Ožujak 2020. 15:40

ana.b.

Mm je dobio nalaze pa me zanima šta vi mislite…dr kaze da su nalazi dobri a sad malo su mi čudno izgleda kad usporedimo sa nekim….pa evo slike pa recite vaše mišljenje
    https://ibb.co/f0jZGn1

Hvala ❤. Koliko vidim nalaz je normalan i uredan ali preporuca prestanak pusenja i dodatke prehrani. Jel uzima on sta sada? 

31. Ožujak 2020. 15:41

Hvala svima jos jednom na lijepim zeljama. Da ne pisem svakoj posebno. Drage ste ❤❤❤❤❤❤❤

Mallla
    31. Ožujak 2020. 16:56

Ana.b slažem se s Martinom i doktorom, to je ok nalaz po tim parametrima koji su navedeni. Pogotovo na 5 dana apstinencije ako sam to dobro skontala.
    Brunoibrankica pusti sveki, gaji nade i misli pozitivno. Ginekolozi i suradnici su često kao konji sa onim čudom na glavi koji vide samo pravo, drže se nekih strogiih pravila i ni malo fleksibilnosti, al zato si na forumu da možeš bit fleksibilna, dopusti sebi vjerovati u sjenicu šta god bilo na kraju! Osim toga za dvije jednako tamne crtice treba biti makar 18dpo...blago onoj koja uspije izdržat do tada ne radit test 😁

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.