Cure ja vidim i crtice i sjenice i sve,cestitala bih vec sad al da ne zacopram,pricekat cemo kad to bude 100% 😁
Anitram kakva je situacija kod tebe? Ima nesto novo? Neka sjenica ili crtica nesto?
I zelim ti od srca sretan i najsretniji rodendan do sada 🥳😘
Hvala ❤pa vidla se neka sjena sjena jutros na testu ali ne znam jel od isparavanja ili ke stvarno nes. Inace nemam nekih simptoma uopce. Ni da cu dobiti nis. Sva sreca pa je sutra rano kontrola i ne moram se muciti. Al zanimljivo mi ovo. Uradila sam LH trakicu koju sam imala doma. Dakle zadnja jer ih vise necu uopce koristiti osima ako cu morat i vidi kakva je. 🤣🤣🤣🤣 vidla crtu deblju od ove nisam jos vidla do sad 🤭🤭🤭 stavila bi sliki testa al stvarno se na fotki ne vidi. Tak da do sutra se bum strpila.
Vauuu,ja vjerujem da je tebi bilo ovo dobitno i drzim fige da sutra kazes da si T a da nije prvotravanjska sala,cak i za muza bi imala dobru foru,mislio bi da ga zezas kad ono..to bi bilo super 😀😀😀🤞🏻🤞🏻🤞🏻🥳 jedva cekam da nam javis da se nesto zakuhalo 😊😊
Anitram sretan ti rodjendan. Bas se radujem i svim srcem drzim fige da je dobitni mjesec bio.
Fancy odmori sutra pa prekosutra uradi jutarnji test.
Meni su ovo dobre neke sjenčine 🙊😍😄
Ja ne cekam petak. 😏
06/20 blighted ovum 8tt.
Cure ja vidim i crtice i sjenice i sve,cestitala bih vec sad al da ne zacopram,pricekat cemo kad to bude 100% 😁
Anitram kakva je situacija kod tebe? Ima nesto novo? Neka sjenica ili crtica nesto?
I zelim ti od srca sretan i najsretniji rodendan do sada 🥳😘
Hvala ❤pa vidla se neka sjena sjena jutros na testu ali ne znam jel od isparavanja ili ke stvarno nes. Inace nemam nekih simptoma uopce. Ni da cu dobiti nis. Sva sreca pa je sutra rano kontrola i ne moram se muciti. Al zanimljivo mi ovo. Uradila sam LH trakicu koju sam imala doma. Dakle zadnja jer ih vise necu uopce koristiti osima ako cu morat i vidi kakva je. 🤣🤣🤣🤣 vidla crtu deblju od ove nisam jos vidla do sad 🤭🤭🤭 stavila bi sliki testa al stvarno se na fotki ne vidi. Tak da do sutra se bum strpila.
Jedva čekam sutra 😊🤞🏻🤞🏻🤞🏻
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Anitram, s malim zakašnjenjem sve najbolje za rođendan 🍰🎂🍰🎂🍰🎂. Želim ti danas saznaš najljepšu moguću vijest ❤️❤️❤️.
Fancy sretno i tebi.
Danas mi je 4.dc i krećem prvi puta u zivotu s Klomifenom, pijem ga 2x na dan, ujutro i navečer, u tako 5 dana. Zanima me dal se mora piti svaki dan u isto vrijeme? Zaboravila sam to pitati dr a on nije spomenuo. Jako sam uzbuđena i nadam se da će biti dobro sve. Netko je ovdje napisao da je 1.T ostvario s Klomifenom odmah u prvoj turi korištenja. E kako bi to bilo divno.
Anitram, s malim zakašnjenjem sve najbolje za rođendan 🍰🎂🍰🎂🍰🎂. Želim ti danas saznaš najljepšu moguću vijest ❤️❤️❤️.
Fancy sretno i tebi.
Danas mi je 4.dc i krećem prvi puta u zivotu s Klomifenom, pijem ga 2x na dan, ujutro i navečer, u tako 5 dana. Zanima me dal se mora piti svaki dan u isto vrijeme? Zaboravila sam to pitati dr a on nije spomenuo. Jako sam uzbuđena i nadam se da će biti dobro sve. Netko je ovdje napisao da je 1.T ostvario s Klomifenom odmah u prvoj turi korištenja. E kako bi to bilo divno.
Jutrooo...
Ta sam.... Ja sam svoju prvu trudnoću prije 8 g ostvarila klomifenom, trudnoca je bila saavršenaa, pila sam isto kao i ti svije na dan ujutro i navečer, otprilike u isto vrijeme.
Na samo Valentinovo 2012. sam napravila test i bio je pozitivan..
I sad sam bila 4mj na klomifenu ali bezuspješno, folikul i kad bi počeo rasti i biti oko 16mm za dva dana već je bio manji ili ga nije bilo.
Želim da ti bude kao prvi put meni!!! Neka se poklopi sve kako treba! ❤️❤️❤️
Curke, ne znam, al svako malo me reze u predjelu jaknika, sinoć npr. Dizala sam se iz čučnja kad ono rezz i mala vrtoglavica, a sad upravo ležim i kihnem, al privukla sam noge k sebi, jaaako me presjeklo doljee.
U noći se probudila gladna kao vuk. Nisam jela....
Sanjala naravno da je test negativan..... Opterećena sam !
Ja sam isto tak jednom sanjala da je negativan a na kraju bio pozitivan :)) možda je to dobar znak 😊
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Jutro drage moje, Anitram, Fancy ocekujemo nestrpljivo dobre vijesti.
Malela ja sam pila.klomifen sad zadnji ciklus dvije tablete navecer oko 19:30 h tako mi je dr rekla. Pila sam pet dana , od 3-7 dc imala sam na 10 dc 4 folikula sto je super reakcija, ali na 12 dc sam pala na samo jedan dominantan folikul od.19 mm sto je bilo ok i endometrij mi je bio ok al nazalost nije se primilo.Nadam se da ce kod tebe bit suprotno. Kad ides na prvi uzv?
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Evo me. Beta negativna. Idemo dalje u nive pobjede. Malo se cista povecala pa mi dao tablete da pijem 10 dana da ode. Idemo na jos jednu IUI a onda na vantjelesnu ako ne uspijemo. Klomifen pijem obicno u isto vrijeme.
Sortiraj odgovore
Najstariji