Evo me. Beta negativna. Idemo dalje u nive pobjede. Malo se cista povecala pa mi dao tablete da pijem 10 dana da ode. Idemo na jos jednu IUI a onda na vantjelesnu ako ne uspijemo. Klomifen pijem obicno u isto vrijeme.
Anitraaaam 😞🤗 drzi se.... Znamo da je to teškooo..
Koje si dobila tablete?
Anitram1982 glavu gore, idemo dalje, bit će drugi put...pozitivno i ne klonut 🙏
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Evo me. Beta negativna. Idemo dalje u nive pobjede. Malo se cista povecala pa mi dao tablete da pijem 10 dana da ode. Idemo na jos jednu IUI a onda na vantjelesnu ako ne uspijemo. Klomifen pijem obicno u isto vrijeme.
Bas mi je žao 😔 ali u nove pobjede još jača nema odustajanja 💪🏻💪🏻
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ja nisam mogla izdrzati i uradila sam ponovo jutros test, negativan je🥴, a sad me opet pocelo lagano boliti kao pred mens tako da je ocekujem veceras, najkasnije sutra. Bit ce da je bila jos jedna biohemijska.
Not that fensi, ekšli..
Sretno u novom ciklusu 🌹
Not that fensi, ekšli..
Anitraaaam 😞🤗 drzi se…. Znamo da je to teškooo..
Koje si dobila tablete?
Dobila sam neke kontracepcijske Kleodina se zovu. Kao moram 10 dana piti. I imam u sljedeci cetvrtak kontrolu. Ne kuzim bas. Kaj nije da pod pilulama ne dobim M. Kad sam ih nekad pila prije sto godina pila sam ih od prvog dana M i onda nakon zadnje bi dobila M i ne pila ih 7 dana i onda opet. Al ovo ne kuzim. Kao dao mi je da potakne cistu na pucanje.
Sretno u novom ciklusu 🌹
Hvala. A sta se desava kod tebe? Da nije mozda O bila ipak kasnije bez obzira na pik ha?
Anitram. Nema odustajanja. Sretno u novom ciklusu.
06/20 blighted ovum 8tt.
Curke, ne znam, al svako malo me reze u predjelu jaknika, sinoć npr. Dizala sam se iz čučnja kad ono rezz i mala vrtoglavica, a sad upravo ležim i kihnem, al privukla sam noge k sebi, jaaako me presjeklo doljee.
U noći se probudila gladna kao vuk. Nisam jela….
Sanjala naravno da je test negativan….. Opterećena sam !
Mislim da je to normalno. Drz se 👍👍 bit ce to sve dobro 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji