E da moja susjeda kad je ostala trudna ginekologica joj je rekla da proba da se ne izteze (u jutro tokom buđenja i sl.), kao ako se nešto pokušava zakaciti istezanjem se može to poremetiti i onda jednostavno da se komplet otkaci...ja pokušavam koliko mogu to izbjegavati ali nekad jednostavno nesvjesno to uradim...sad dali je to stvarno tako ili ne nez
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
E da moja susjeda kad je ostala trudna ginekologica joj je rekla da proba da se ne izteze (u jutro tokom buđenja i sl.), kao ako se nešto pokušava zakaciti istezanjem se može to poremetiti i onda jednostavno da se komplet otkaci…ja pokušavam koliko mogu to izbjegavati ali nekad jednostavno nesvjesno to uradim…sad dali je to stvarno tako ili ne nez
uh a ja se isto nesvjesno istezem, al bas me uhvatilo, nadam se da se nista nije otkacilo 😅
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Zene, evo radila ponovno malo prije. Nisam piskila 3.5h. Ja sam u cudu sad, sto ovakva crtica znaci? Da tek dolazi ili je mozda prosao od ujutro, ko da to zna https://ibb.co/PrhNXFm
Imam jos jednu piskit cu i tu pa sto bi - bi!
nemam bas jako primjetne ovulacije, al malo imam neke kao grcice i probadanja pa bi moglo biti to? Morat cu i danas muza upogoniti da akcijamo
hvala!
E da moja susjeda kad je ostala trudna ginekologica joj je rekla da proba da se ne izteze (u jutro tokom buđenja i sl.), kao ako se nešto pokušava zakaciti istezanjem se može to poremetiti i onda jednostavno da se komplet otkaci…ja pokušavam koliko mogu to izbjegavati ali nekad jednostavno nesvjesno to uradim…sad dali je to stvarno tako ili ne nez
Ma da.... Onda se meni nikad nece ulovit, bez toga ne ustajem 😂 pa kad me i ujutro muz njezno probudi ja ono... Cekaj da se protegnem 🤷♀️😅
Cure dal.vi sebi bilježite te "simptome" u kalendar?
Ja recimo.imam i prošli.i ovaj mjesec na 20,21 i 22 DC zabilježene grčeve.
Tek mi je sad palo na pamet da pogledam prošli mjesec kad sam ih prijavila i malo.sam se razočarala jer su bili u skoro iste dane.
A od čega su - pojma nemam 😪
Ima li još netko grčeve nakon O.
Ovo moje je dosta slićno O - nije jako kao pred M...
🙍🏼♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
povišen TSH
🙍🏻♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
Pokušavamo od 6.2019.
1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem
Pipin evo mojih trakica ovaj ciklus, sa strane pise koji dan ciklusa i u kolko sati
https://ibb.co/6FKKD6d
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Hej curke! ❤ evo mužić mi donio femisan A kapi i sebi IMMUN Zink+Selen+Vitamin D3
Dakle, meni je dns 1dc...i mogu cijeli ciklus uzimat kapi?
A mužić isto dok ne potroši? Ili ima neki poseban način uzimanja? Hvala vam 😊💪
Tako je moze pit dok ne potrosi
A ti kapi mozes jednom ili 2,3 put dnevno👍
Tockica - nece on znati sto ga je snaslo! Pokrili prije tri dana, pa dan pauze, pa jucer i danas. Nek je dobitno
Rita - e vidi kako ti se pik pojavio u jednom danu. Imam osjecaj da se meni to dogodilo. Znati cu sutra kad ponovim testic. Hvala!
Sortiraj odgovore
Najstariji