MalaD Da tako i ja isto kao i kad sam imala O sve isto osim grudi, grudi ništa niti bolne niti tvrde ama baš ništa a dole me muči to ziganje, zatezanje, napuhanost i da stalna glad 😱
Točkica to je uvijek tako kad najmanje želiš onda se desi 😖
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
A da i mi pokusamo pit pilule, mozda ostanemo trudne?! 🤔🤣🤣🤦♀️ jedino mi jos to preostaje, hahahaha
Vele da si nakon prestanka uzimanja najplodniji… Ja sam valjda to plodno razdoblje jos pazila 🤷♀️ nit nakon njih a ni s njima nije jos M izostala na 9mj 😃
haha, hoće hoće :D <3 gle cure, najkasnije da se družimo na zimskim bebama 2020/2021 :D
Znaci imamo još fore bar do 5.mj 😂
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Jelena, sutra nabavljam sve namirnice i pravim! 🤗
Inače, meni je i sam sok od cikle ukusan, ali ovo je puno bogatije vitaminima, a sigurno i ukusno.
Nego sto se tiče zatrudnjivanja s pilulama, očito ima neki tajni sastojak u njima 😂😂😂
Mislim, nekome baš hoće i kada ne treba. Eh, sto je život ! 🤷♀️
Super draga..neces se pokajati..a nemoze odmoci..mene je to diglo poslije vm,jer sam bila jako slaba..😍😍😍🤗🤗🤗
Superr.. 😍 Hvala na receptiću 😘😘
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
A da i mi pokusamo pit pilule, mozda ostanemo trudne?! 🤔🤣🤣🤦♀️ jedino mi jos to preostaje, hahahaha
Vele da si nakon prestanka uzimanja najplodniji… Ja sam valjda to plodno razdoblje jos pazila 🤷♀️ nit nakon njih a ni s njima nije jos M izostala na 9mj 😃
haha, hoće hoće :D &lt;3 gle cure, najkasnije da se družimo na zimskim bebama 2020/2021 :D
Znaci imamo još fore bar do 5.mj 😂
da hahahaha
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Slucajno mi upalo u oko dok sam nes drugo trazila.. ovo za pilule je stvarno istina. Na mojima je cak i pisalo da se posebno treba paziti na zastitu nakon prestanka konzumacije ili u slučaju preskakanja pilule, pise da je vjerovatnost zaceca tada izuzetno visoka. Meni se dogodilo, ali namjerno, iz jednog jedinog pokusaja zelim vam svima da sto prije dodete na zimske bebe!
Eto cure recepta svi po antibebi pilule... Kao ono pita te gin za što će ti, a onako nonšalantno kažeš pa da zatrudnim 😂😂😂😂
url=https://lilypie.com]
Eto cure recepta svi po antibebi pilule… Kao ono pita te gin za što će ti, a onako nonšalantno kažeš pa da zatrudnim 😂😂😂😂
Daj zamisli reakciju ginekologa sirom svijeta hahahahah 😂😂😂😂
Uglavnom...nista kako su bili ti grcevi,stavila ja ulozak i ocekivala slapove niagare,ono nista nuka bodova samo ima nesto na papiru slabasno,s tim da mi je uzasno muka i osjecam nekakvu slabost,jedva stojim na nogama i u par navrata mi se zavrtilo..izgleda da se ovaj ciklus bit krvav i bolan kako je krenulo i kakve naznake daje 😣😔
Uglavnom…nista kako su bili ti grcevi,stavila ja ulozak i ocekivala slapove niagare,ono nista nuka bodova samo ima nesto na papiru slabasno,s tim da mi je uzasno muka i osjecam nekakvu slabost,jedva stojim na nogama i u par navrata mi se zavrtilo..izgleda da se ovaj ciklus bit krvav i bolan kako je krenulo i kakve naznake daje 😣😔
Da nije tek sad implatacija? 🤔 malo to čudno koji ti je sad dpo?
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
netko je pitao za simptome mi koje ne ocekujemo 3.2 uglavnom ne znam jel to simptom al mislim da nije jer je tek jucer bio 3dpo tako da ne znam sta je bilo, ali jucer kak sam se istezala ujutro tolko me grc uhvatio u lijevom jajniku da sam vidjela sve zvijezde, na lijevom mi je bila inace ovulacija, prerano mi je za simptom a opet cemu taj grc 🤷♀️😏
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Sortiraj odgovore
Najstariji