Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    23. Siječanj 2020. 16:51

MalaD Da tako i ja isto kao i kad sam imala O sve isto osim grudi, grudi ništa niti bolne niti tvrde ama baš  ništa a dole me muči to ziganje, zatezanje, napuhanost i da stalna glad 😱
    Točkica to je uvijek tako kad najmanje želiš onda se desi 😖

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

nada23
    23. Siječanj 2020. 16:53

LeLa2807

Pepika

točkicaa

A da i mi pokusamo pit pilule, mozda ostanemo trudne?! 🤔🤣🤣🤦‍♀️ jedino mi jos to preostaje, hahahaha

Vele da si nakon prestanka uzimanja najplodniji… Ja sam valjda to plodno razdoblje jos pazila 🤷‍♀️ nit nakon njih a ni s njima nije jos M izostala na 9mj 😃

haha, hoće hoće :D <3 gle cure, najkasnije da se družimo na zimskim bebama 2020/2021 :D

Znaci imamo još fore bar do 5.mj 😂

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

nada23
    23. Siječanj 2020. 16:56

jelenajelena

nada23

Jelena, sutra nabavljam sve namirnice i pravim! 🤗
    Inače, meni je i sam sok od cikle ukusan, ali ovo je puno bogatije vitaminima, a sigurno i ukusno.

Nego sto se tiče zatrudnjivanja s pilulama, očito ima neki tajni sastojak u njima 😂😂😂
    Mislim, nekome baš hoće i kada ne treba. Eh, sto je život ! 🤷‍♀️

Super draga..neces se pokajati..a nemoze odmoci..mene je to diglo poslije vm,jer sam bila jako slaba..😍😍😍🤗🤗🤗

Superr.. 😍 Hvala na receptiću 😘😘

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

LeLa2807
    23. Siječanj 2020. 17:14

nada23

LeLa2807

Pepika

točkicaa

A da i mi pokusamo pit pilule, mozda ostanemo trudne?! 🤔🤣🤣🤦‍♀️ jedino mi jos to preostaje, hahahaha

Vele da si nakon prestanka uzimanja najplodniji… Ja sam valjda to plodno razdoblje jos pazila 🤷‍♀️ nit nakon njih a ni s njima nije jos M izostala na 9mj 😃

haha, hoće hoće :D <3 gle cure, najkasnije da se družimo na zimskim bebama 2020/2021 :D

Znaci imamo još fore bar do 5.mj 😂

da hahahaha

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Corinne
    23. Siječanj 2020. 17:35

Slucajno mi upalo u oko dok sam nes drugo trazila.. ovo za pilule je stvarno istina. Na mojima je cak i pisalo da se posebno treba paziti na zastitu nakon prestanka konzumacije ili u slučaju preskakanja pilule, pise da je vjerovatnost zaceca tada izuzetno visoka. Meni se dogodilo, ali namjerno, iz jednog jedinog pokusaja  zelim vam svima da sto prije dodete na zimske bebe! 

Mallla
    23. Siječanj 2020. 17:53

Eto cure recepta svi po antibebi pilule... Kao ono pita te gin za što će ti, a onako nonšalantno kažeš pa da zatrudnim 😂😂😂😂

url=https://lilypie.com]

23. Siječanj 2020. 18:02

Mallla

Eto cure recepta svi po antibebi pilule… Kao ono pita te gin za što će ti, a onako nonšalantno kažeš pa da zatrudnim 😂😂😂😂

Daj zamisli reakciju ginekologa sirom svijeta hahahahah 😂😂😂😂

23. Siječanj 2020. 18:10

Uglavnom...nista kako su bili ti grcevi,stavila ja ulozak i ocekivala slapove niagare,ono nista nuka bodova samo ima nesto na papiru slabasno,s tim da mi je uzasno muka i osjecam nekakvu slabost,jedva stojim na nogama i u par navrata mi se zavrtilo..izgleda da se ovaj ciklus bit krvav i bolan kako je krenulo i kakve naznake daje 😣😔

Aneee
    23. Siječanj 2020. 18:22

crnerupe

Uglavnom…nista kako su bili ti grcevi,stavila ja ulozak i ocekivala slapove niagare,ono nista nuka bodova samo ima nesto na papiru slabasno,s tim da mi je uzasno muka i osjecam nekakvu slabost,jedva stojim na nogama i u par navrata mi se zavrtilo..izgleda da se ovaj ciklus bit krvav i bolan kako je krenulo i kakve naznake daje 😣😔

Da nije tek sad implatacija? 🤔 malo to čudno koji ti je sad dpo?

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Rita88
    23. Siječanj 2020. 18:22

netko je pitao za simptome mi koje ne ocekujemo 3.2 uglavnom ne znam jel to simptom al mislim da nije jer je tek jucer bio 3dpo tako da ne znam sta je bilo, ali jucer kak sam se istezala ujutro tolko me grc uhvatio u lijevom jajniku da sam vidjela sve zvijezde, na lijevom mi je bila inace ovulacija, prerano mi je za simptom a opet cemu taj grc 🤷‍♀️😏

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.